ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ.(ΑΝΟΙΚΤΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Συνάντηση Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου για την οργάνωση της 2ης Γιορτής Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών στην Πιερία


Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μετά το Ανταλλακτικό παζάρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για την οργάνωση της 2ης Γιορτής Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών στην Πιερία  η οποία θα γίνει αρχές Οκτώβρη. Η συνάντηση θα γίνει στο καφέ της Εκάβης
Φωτογραφίες από την1η Γιορτή Ανταλλαγής Παραδοσιακών Ποικιλιών Πιερίας
Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης 18 Φεβρουαρίου 2011

Η γιορτή  θα πραγματοποιηθεί σε βιολογικό αγρόκτημα και θα περιλαμβάνει ομιλίες, ανταλλαγή σπόρων, δραστηριότητες για τα παιδιά, μουσική και φαγητό.
Όσοι έχετε σπόρους να διαθέσετε για τη γιορτή μπορείτε να τους μοιράσετε μόνοι σας την ημέρα εκείνη ή να μας τους διαθέσετε για να τους συσκευάσουμε. Όποιος ενδιαφέρετε να βοηθήσει εθελοντικά για την προετοιμασία και για την ημέρα της γιορτής μπορεί να έρθει στη συνάντηση ή να επικοινωνήσει με την Σαμαρά Κωνσταντία στο τηλ.6932651183

Από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος - Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης. Εργασίες συντήρησης σε σχολικά συγκροτήματα και κοινόχρηστους χώρους


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας, στους αύλειους χώρους των σχολείων, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου εργάστηκαν χθες, σε σχολικά συγκροτήματα στην Κατερίνη, την Περίσταση και την Καλλιθέα.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης στον αύλειο χώρο του 1ου, του 3ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου αντίστοιχα. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Λύκειο.
Επιπλέον εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο της Περίστασης, στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Καλλιθέας αντίστοιχα.
Παράλληλα έγιναν εργασίες κοπής χόρτων σε κοινόχρηστο χώρο στην περιοχή της Παραλίας.
Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Θεσσαλονίκης και Τερζοπούλου
Με την ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδοστρώματος στις οδούς Θεσσαλονίκης και Τερζοπούλου συνεχίστηκαν χθες, οι παρεμβάσεις του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ.

Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Σαμαρά


Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Σαμαρά

Πιο μεγάλη η ζημιά απο ο,τι πίστευαν αρχικά


Πολύ σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά. Ο Έλληνας διεθνής υπέστη εξάρθρημα αγκώνα και ρήξη συνδέσμων στο αριστερό του χέρι.

Αυτοκτόνησε 87χρονος


Σοκ από την αυτοχειρία ενός ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή της Άνω Αχαΐας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για έναν 87χρονο ο οποίος διέμενε μόνος του στην περιοχή.
Γύρω στις 3 χθες το μεσημέρι οι γείτονες του ηλικιωμένου άκουσαν έναν πυροβολισμό και έτρεξαν να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Εκεί βρήκαν τον άνδρα στην αυλή του σπιτιού του, πεσμένο κάτω μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε αυτοπυροβοληθεί με δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Sex, χρήμα και μυστικά



Τώρα που τραβήξαμε την προσοχή σας μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι συχνά οι θεωρίες συνωμοσίας βγαίνουν αληθινές. Η πρόσφατη ιστορία της Goldman Sachs μάλιστα έχει δείξει ότι οι συνωμοσίες είναι ο αγαπημένος τρόπος για να κάνουν business.
Goldman Sachs , Victoria’s Secret, Apple: iPhones, Google, IBM, Backpage: Ναι αυτοί κυβερνούν τον πλανήτη. Αυτοί και όχι μόνο αυτοί- αποφασίζουν για την ζωή σου, την επιβίωση, εσένα και των παιδιών σου. Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Συνταγή της Ημέρας!


Χοιρινές μπριζόλες σε σάλτσα μανιταριών
Συνταγή για 4 άτομα

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
¼ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό ή θυμάρι
4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο

"Έσβησε" 39χρονος στην άκρη του δρόμου!


Στην άκρη του δρόμου βρέθηκε νεκρός χθες ένας 39χρονος άνδρας στην Παλαιόχωρα Χανίων, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμη τι συνέβη.
Τον άτυχο άνδρα είδαν περαστικοί που ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 39χρονο ενώ φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.
Πάντως, φαίνεται να αποκλείεται, μέχρι στιγμής, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειεας ή της αυτοκτονίας.

Πουλάνε ...όλες τις ΔΕΚΟ όπως είναι επιπλωμένες !


'Mr Botox' 

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που υπεγράφη την Πέμπτη, το κράτος μπορεί
πλέον να πουλά το 100% των μετοχών του στις ΔΕΚΟ.
Τον κρατικό έλεγχο για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και της κοινής ωφέλειας, η κυβέρνηση θα αναθέσει στις ανεξάρτητες ρυθμιστικές αρχές που θα εμπλακούν και αυτές στη διαδικασία αποκρατικοποιήσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου

Λετονία-Ελλάδα 1-2


Το πρώτο βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έκανε η Εθνική Ελλάδας που νίκησε 2-1 τη Λετονία.
Η «γαλανόλευκη» με γκολ των Σπυρόπουλου στο 57' και Γκέκα στο 69' απάντησε στο τέρμα του Τσάουνα με πέναλτι στο 42'.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ: «Οι παπαδιές έχουν γίνει …επικίνδυνα μοντέρνες»


Επικίνδυνα μοντέρνες έχουν γίνει οι παπαδιές, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο, ο οποίος από το 2010, είχε… προβλέψει τα μελλούμενα, λέγοντας δύο χρόνια πριν πως ο βίος των ιερέων κινδυνεύει από τις ασωτίες των συζύγων τους.

Ο Μητροπολίτης προφανώς είχε άμεση εικόνα και είχε δει πως οι παπαδιές έχουν εξωκοίλει.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό αποσπάσματα της εισήγησης του Μητροπολίτη Νικόλαου:

Πετούσαν αστακούς, έκαναν μπουγέλα με βότκα...και "έχωναν" 4000 ευρώ για ένα καλό τραπέζι στη Μύκονο!



Εκεί που σταματά η λογική αρχίζει το "Ελληνικό" Κράτος...Δείτε απλά το εξώφυλλο από το People στο Πρώτο Θέμα..:

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ελέγχουν και παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα!!!


«Κορυφή του παγόβουνου» το πρόγραμμα τσιπαρίσματος των μαθητών στο Τέξας

Όπως αναφέραμε σε πολύ πρόσφατο άρθρο στο pentapostagma.gr στη σχολική περιφέρεια του San Antonio των Η.Π.Α, το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών (Student Locator Project (SLP)) είναι πλέον υποχρεωτικό και βρίσκεται στα τελικά στάδια εφαρμογής (δοκιμή σε περιβάλλον beta) στο Λύκειο Jay και στο Λύκειο Jones.

ΕΤΣΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΤΑ 18,7 δις αποθεματικών έγιναν 4,2 δις σε λίγους μήνες


Ε τώρα, ναι. “Πως θα πληρωθούν οι συντάξεις”; και ακόμα αναμένουμε την απάντηση στην ερώτηση για την πορεία αυτών τον ομολόγων. Εκεί θα γίνει κυριολεκτικά “Αποκάλυψη”. 
Η κυβέρνηση Παπαδήμου τσάκισε κυριολεκτικά τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Το έκανε ψυχρά και με αδιαφορία για τις επιπτώσεις στους ασφαλισμένους. Από 18,7 δισ. ευρώ ονομαστική αξία ομολόγων, πριν από το PSI, έφτασαν στις 31 Ιουλίου να αποτιμώνται στην αγορά μόλις.... 4,7 δισ. ευρώ.

Δημοσκόπηση της VPRC: 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ στο 12% η Χρυσή Αυγή!


Το 85% των πολιτών δηλώνει ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση
Νέα δημοσκόπηση της VPRC: 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ στο 12% η Χρυσή Αυγή! Νέα δημοσκόπηση της VPRC που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, φέρνει πρώτο Κόμμα, στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωντο ΣΥΡΙΖΑ με 30%, δεύτερη τη ΝΔ με 28% και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή με 12%. 

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…!!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής 
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι 191 από τις 192 χώρες του πλανήτη έχουν χρέος, τίθεται το ... ερώτημα, προς ποιους; Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην παγκόσμια αγορά υπάρχει πλαστό χρήμα το οποίο το διαχειρίζονται διεθνείς τραπεζικοί τοκογλύφοι και όχι μόνο.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τεράστια ποσά διαθέσιμα εκτός διατραπεζικών και άλλων χρηματιστηριακών οίκων. Αυτά τα ποσά τα κρατούν διάφοροι οίκοι και αποτελούνται από χαρτοφυλάκια, όπως ομόλογα κρατών κλπ. και είναι ποσά που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι παράνομους (νόμιμους) κρατικούς σχηματισμούς , όπως κρατικές τράπεζες ώστε να διατηρούν σταθερά τα χαρτοφυλάκια των κρατών.

ΝΑΙ! Η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είναι εσχάτη προδοσία (BINTEO)


Tι έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, λίγους μήνες πριν από τις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 στον δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου; 
Προεκλογικά, ο κ. Σαμαράς επανειλημμένως προανήγγειλε και υποσχέθηκε, πως, όταν γίνει κυβέρνηση θα συστήσει άμεσα στη Βουλή, μια και μόνη εξεταστική επιτροπή, προκειμένου να διερευνήσει τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, των δανειστών – τοκογλύφων – κερδοσκόπων – τραπεζιτών!