ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Γονέας να σου τύχει…


Περπατάει στον δρόμο αμέριμνη με το κινητό στο ένα χέρι και το καροτσάκι με τον μονάκριβο γιο της στο άλλο.




Θα πίστευε κανείς πως κοιτάει το πεζοδρόμιο και έχει τον νου της στο παιδί, την ώρα που συνομιλεί, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Λαμπραντόρ διένυσε 800 χιλιόμετρα για να βρει το αφεντικό του!


Η απίστευτη ιστορία του Buck, ενός χαριτωμένου τετράποδου, αποδεικνύει περίτρανα πως ο σκύλος μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Το μαύρο λαμπραντόρ της φωτογραφίας διένυσε απόσταση 800 χιλιομέτρων, προκειμένου να βρει το αφεντικό του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Mark Wessells, άφησε τον Buck στο σπίτι του πατέρα του στο Winchester της Βιρτζίνια, αφού δεν μπορούσε να τον κρατήσει στο δικό του. 

Τι έφταιξε για τη "βουτιά" θανάτου - Που πήγαινε η οικογένεια που ξεκληρίστηκε


Φωτογραφία για Τι έφταιξε για τη βουτιά θανάτου - Που πήγαινε η οικογένεια που ξεκληρίστηκε


Θρήνος στην Ιτέα για την οικογενειακή τραγωδία.

Πήγαιναν στο μοναστήρι της Δαμάστας, αλλά 4 χιλιόμετρα πριν παραμόνευε ο θάνατος.

"Αν είχαν πέσει τη νύχτα, μπορεί και να μην τους βρίσκαμε.."

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετετράπη το αυτοκίνητο - Δείτε φώτο

Επιβάλλεται να κλείσει το σημείο καρμανιόλα και να ελεγχθεί το οδόστρωμα

Χρυσή Αυγή: ΟΧΙ στις νέες απαιτήσεις των τοκογλύφων



Οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων, που με την καταστροφική τακτική τους βύθισαν τη χώρα στο χάος, απαιτούν νέα αφαίμαξη του ...
ελληνικού λαού. Δυστυχώς δε βρίσκουν απέναντί τους μία στιβαρή εθνική ηγεσία, αλλά μία παρέα από ανδρείκελα που αδιαφορούν για το συμφέρον της Πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ... ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΩ!


Η ενταξή μας στο ευρώ ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2002...
  -Υστερα από 10 και πλέον χρόνια "χρήσης" του ευρωνομίσματος τα ... αποτελέσματα είναι σε όλους γνωστά...

  -Ανεργία, χρεη, κατασχέσεις, μαζική μετανάστευση του πληθυσμού στο εξωτερικό, αυτοκτονίες, συσσίτια, διάλυση των ταμείων και του κράτους πρόνοιας, υποβάθμιση της αγοραστικής δύναμης σε όλες τις κοινωνικές τάξεις (πλήν της ... "άρχουσας"!)  και γενική φτωχοποίηση της μικρο -μεσαίας  τάξης- που άλλοτε - ήταν ο "στυλοβάτης" της χώρας .

Παγκόσμια ημέρα πρόληψης των αυτοκτονιών, 10 Σεπτεμβρίου



  Το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τη 10η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της αυτοκτονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) σε συνεργασία με την Διεθνή Συνεργασία για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας ( International Association for Suicide Prevention IASP ) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Ψυχική Υγεία καθιέρωσαν την 10η Σεπτεμβρίου κάθε έτους ως επέτειο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας .

Διήμερο λουκέτο στους δήμους


 

Διήμερο λουκέτο στους δήμους

 Κινητοποιήσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη στην τοπική αυτοδιοίκηση

Με 48ωρη αναστολή της λειτουργίας των δήμων στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. 

ΥΠΟΔΟΧΗ αποτμήματος Τιμίου Ξύλου την Πέμπτη 13 Σεπτεβρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.00΄ το απόγευμα,
με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού θα γίνει
 
ΥΠΟΔΟΧΗ

 
αποτμήματος Τιμίου Ξύλου
 
από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.
Η Υποδοχή θα γίνει κοντά στο Ναό του Τιμίου Σταυρού Κατερίνης και Υπαπαντής του Κυρίουστη συμβολή τωνοδών 25ης Μαρτίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριπόλεως κ.Θεοφύλακτο.
Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στο Ναό μέχρι τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωίοπότε και θα αναχωρήσει μετά τηθεία λειτουργία.
Ο Ναός θα μένει ανοιχτός κάθε μέρα από τις 7.00΄ μέχρι τις 12.00΄ το πρωί και από τις 5.00΄μέχρι τις 9.00΄ τοβράδυ.
 
Εκ του Ιερού Ναού.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΡΓΩ" ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΩΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ)



    Εκδικάζεται σήμερα στο τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης  η ασκηθείσα έφεση του Γ.Μυρωτή,πρώην εκδότη της πρώην εβδομαδιαίας εφημερίδας της Πιερίας "ΑΡΓΩ", που καταδικάστηκε πρωτόδικα με 10 μήνες φυλάκιση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατά του επιχειρηματία Β.ΛΑΜΠΡΟΥ, για δημοσίευμα στην τότε εφημερίδα του.

Ανήλικος εξέδιδε γυναίκες


Μέλος τριμελούς σπείρας μαστροπών ήταν 17χρονος αλλοδαπός στη Χαλκίδα.
Ο ανήλικος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας, όταν μετά από ραντεβού που είχε κανονίσει ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, παρέδωσε 26χρονη αλλοδαπή για να συνευρεθεί μαζί του.

Η Συνταγή της Ημέρας!


Ψητό τυρί καμαμπέρ με σκορδόψωμο

Συνταγή για 2 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 ολόκληρο κεφάλι τυρί καμαμπέρ με το κουτί του (πρέπει να είναι ξύλινο και όχι πλαστικό)

Ο Χάμιλτον «άλωσε» τη Μόντσα


Θριαμβευτής του ιταλικού Gran Prix στη Μόντσα ήταν ο οδηγός της McLaren, Λιούις Χάμιλτον.

Ο Μεξικάνος Σέρχιο Πέρες με Sauber, έκανε την έκπληξη, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari.

Ο άλλος οδηγός της McLaren, ο Τζένσον Μπάτον νικητής την προηγούμενη εβδομάδα στο Βέλγιο, εγκατέλειψε λόγο μηχανικής βλάβης στον 34ο γύρο. 

Αρμαγεδδών στα Media με ιλιγγιώδεις ζημιές για τους δεινόσαυρους!


«Μαύρα» είναι τα οικονομικά στοιχεία των εισηγμένων εταιρειών ΜΜΕ. Όλες οι εταιρείες και όλοι οι όμιλοι είναι ζημιογόνοι και η λειτουργία τους κρέμεται από μια κλωστή. Αν δεν χρηματοδοτήσουν ξανά οι τράπεζες τα ΜΜΕ ή οι ιδιοκτήτες δεν προστατεύσουν τις εταιρείες τους, θα καταρρεύσουν.

Διότι αν είναι τόσο υψηλές οι ζημίες με τη σημερινή κατάσταση φαντάζεται κανείς τι θα συμβεί όταν εφαρμοστεί το νέο πακέτο μέτρων… Η πολιτική της λιτότητας που σχεδιάζουν, με νέες απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών, δεν θα λύσει το πρόβλημα, αφού η ύφεση είναι βαθιά και τρέχει με υψηλότερους ρυθμούς.
Ο Αρμαγεδδών στα media έρχεται και από δω και πέρα όποιος «δεινόσαυρος» αντέξει…

Η ιστορία ενός στρατηγού από τους Αμπελόκηπους


Tον αποκαλούσαν «στρατηγό». Eίχε τον δικό του, μοναδικό τρόπο να οδηγεί τους «στρατιώτες» του Παναθηναϊκού σε ιστορικές νίκες. Kέρδισε αμέτρητες μάχες, και δόξες, και τίτλους χρησιμοποιώντας άψογα το μυαλό του και αξιοποιώντας τέλεια το σπάνιο ταλέντο του.
Ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο κορυφαίος που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι. H πολύ πλούσια ελληνική γλώσσα φαίνεται πολύ φτωχή για να αποδώσει σωστά τα όσα ήταν και τα όσα έκανε ο Mίμης Δομάζος.
Aς πούμε, πως απλά ήταν..."o καλύτερος".

H ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας μας, τον έχει συμπεριλάβει σε μια από τις «χρυσές» σελίδες της κι ο... ιστορικός του ποδοσφαίρου, τον καταγράφει ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η Eλλάδα.

Σεπτεμβριανά 1955 (ωραίο σενάριο για τούρκικο σήριαλ ε;)


Σεπτεμβριανά: 
η οργανωμένη επιχείρηση εκκαθάρισης του ελληνικού πληθυσμού της Πόλης.

Με τον όρο Σεπτεμβριανά εννοούμε το πογκρόμ που εξαπέλυσε ο τουρκικός όχλος, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης Menderes, εναντίον της πολυπληθούς και ευημερούσας ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης(06-07/09/1955). 

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Κερκίδα
Εφημερίδα Πατρίς

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυριανή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Θεσσαλονίκη
Εφημερίδα Εστία
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Βρήκε φάρμακο για τον καρκίνο μέσω... facebook


Αυτές είναι οι συνέπειες της λειτουργίας του συστήματος υγείας και περίθαλψης στην Ελλάδα, μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για περικοπές.
Αδελφή καρκινοπαθούς από τον Βόλο τηλεφωνούσε επί τρεις μήνες καθημερινά σε όλα τα νοσοκομεία και φαρμακεία Ελλάδας και εξωτερικού για να βρει φάρμακο για τον καρκίνο και τελικά το βρήκε μέσω facebook στη ...Γερμανία.

Πρόκειται για την Αρτεμη Τσουκαλά που εργάζεται στο τελωνείο του Βόλου, όπως αποκαλύπτει το Εθνος της Κυριακής. Η κυρία Τσουκαλά τηλεφωνούσε από τον Μάρτιο ως τις αρχές Μαίου σε όλα τα φαρμακεία της χώρας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία σε Αθήνα και επαρχία, αναζητώντας το περιζήτητο φάρμακο.

Τραγωδία! Έχασε τη ζωή της την ώρα που πήγαινε για να γεννήσει!


Η Μέγκαν Ρίγκανς ήταν καθ’ οδόν για το μαιευτήριο, όπου θα αποκτούσε το πρώτο της παιδί. Όμως, ένα τροχαίο δυστύχημα της στέρησε τη μεγαλύτερη χαρά.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της ξέφυγε από την πορεία του, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, και προσέκρουσε σε δέντρο. Η 22χρονη κοπέλα, από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε βαρύτατα. 

Κρατήστε το ανοσοποιητικό σας σε φόρμα!

Κρατήστε το ανοσοποιητικό σας σε φόρμα!
Αυτό που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τους στρατούς πεινασμένων μικροβίων που σας περιτριγυρίζουν είναι το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Διατηρήστε το λοιπόν σε άριστη κατάσταση ακολουθώντας τις οδηγίες μας

Επιταχυντής του CERN στην Κρήτη για τη θεραπεία του καρκίνου

Επιταχυντής του CERN στην Κρήτη για τη θεραπεία του καρκίνουΗ ελληνική ομάδα του διεθνούς ερευνητικού κέντρου ίδρυσε το δίκτυο HERMESΑν ο Ερμής, ο αγγελιαφόρος των ολύμπιων θεών, μπορούσε να κινείται ελεύθερα ανάμεσα σε δύο κόσμους, των αθανάτων και των θνητών, το νεοσύστατο δίκτυο CERN-HERMES, που φέρει το όνομά του, φιλοδοξεί να γεφυρώσει τα επιτεύγματα της επιστήμης με τις ανάγκες της κοινωνίας. Το πρώτο συνθετικό δεν είναι άλλο από το γνωστό μας CERN, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ερευνα στη Σωματιδιακή

Μισθοί στο 2004! Μαχαίρι ως 30% στα «ρετιρέ» του δημόσιου τομέα - Ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ


Μισθοί στο 2004!

Στα «ρετιρέ» του Δημοσίου μεταφέρει η κυβέρνηση μεγάλο μέρος του βάρους της δημοσιονομικής προσαρμογής καθώς, όπως διαπιστώνει το οικονομικό επιτελείο, μεγάλες κατηγορίες όπως οι βουλευτές, οι δικαστικοί και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, παρά τις περικοπές που υπέστησαν την τελευταία διετία, εξακολουθούν να απολαμβάνουν αμοιβές τις οποίες δεν αντέχει ο προϋπολογισμός.

«Καθορισμός ημερομηνίας έναρξης συγκομιδής ακτινιδίων»


  Από το τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας ανακοινώνεται στους καλλιεργητές ακτινιδίων ότι η ημερομηνία έναρξης συγκομιδής των ακτινιδίων για το 2012 θα καθοριστεί από την υπηρεσία μας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 290524/3-9-2010  (ΦΕΚ 1521/Β’/7-9-2010) απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έτσι ώστε η συλλογή και διακίνηση των καρπών να πραγματοποιηθεί μετά από την επίτευξη της εμπορικής ωρίμανσης.