ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ πέταξαν μπουκάλια σε υπουργούς της ΝΔ !


Προσθήκη λεζάντας
Συνδικαλιστές με τσαγανό ...οχι σαν τους "σοσιαλιστές" εργατοπατέρες  που τσεπώνουν ...χρυσούς μισθούς και από  λίγδες γίνανε χλίδες ... Δείτε θέμα
Αναβρασμός στην Νέα Δημοκρατία με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του ιδιωτικού τομέα να πολιορκούν επί της ουσίας τα γραφεία του κόμματος και να εκτοξεύουν μέχρι και μπουκάλια με νερό.

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Club το χάος-Aντώνης Σαμαράς ο ...καλύτερος D.J


Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Το Ποντίκι
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα 24 Ώρες
Εφημερίδα Ακρόπολις
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Η Συνταγή της Ημέρας!


Αρνίσια Παϊδάκια Πλημμυρισμένα σε Μεσογειακές Γεύσεις

Συνταγή για 2 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δενδρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ»



Το  διοικητικό  συμβούλιο  του  Ποντιακού  Συλλόγου Κατερίνης  «ΠΑΝΑΓΙΑ  ΣΟΥΜΕΛA» ενημερώνει τα παιδιά, τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου αλλά και  κάθε ενδιαφερόμενο, ότι άρχισαν οι εγγραφές της νέας  περιόδου 2012-2013,  με τα παρακάτω τμήματα: χορευτικά (παιδιών, εφήβων και ενηλίκων),  μικτής χορωδίας, εκμάθησης λύρας, Βυζαντινής μουσικής. 
       Περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους των τμημάτων:
     Ποντιακών χορών κ. Δημόπουλο Δημήτριο (            6974478016      ) και κα. Eλευθεριάδου Ελευθερία (            6976121388      ).
     Παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα κα. Δούλια Ελένη (            6948576815      ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.00΄ το απόγευμα,
με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού θα γίνει

ΥΠΟΔΟΧΗ
αποτμήματος Τιμίου Ξύλου

από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.
Η Υποδοχή θα γίνει κοντά στο Ναό του Τιμίου Σταυρού Κατερίνης και Υπαπαντής του Κυρίου, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτο.
Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στο Ναό μέχρι τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωί, οπότε και θα αναχωρήσει μετά τη θεία λειτουργία.
Ο Ναός θα μένει ανοιχτός κάθε μέρα από τις 7.00΄ μέχρι τις 12.00΄ το πρωί και από τις 5.00΄μέχρι τις 9.00΄ το βράδυ.

Εκ του Ιερού Ναού.

Πρωτοσέλιδο 13.9.2012

Πρωτοσέλιδο 13.9.2012

Ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια κατέκτησαν αθλητές του ΝΟΚΑΤ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα


Το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2012 στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης είχαν επιλεγεί κατόπιν δοκιμασιών και συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας.
Πρόκειται για την Δέσποινα Νικολαΐδου στην Ομάδα Νεανίδων και τους Κακούρη Νίκο και Καραμήτρο Θωμά στους Παίδες που εκπροσώπησαν την Πιερία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού με τα πληρώματα στα οποία συμμετείχαν κατέκτησαν ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια.
Το Σάββατο (8/9) πρώτη μέρα των αγώνων η αθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. Νικολαίδου Δέσποινα συμμετείχε στο πλήρωμα του τετραπλού σκιφ Νεανίδων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, τερματίζοντας δεύτερο πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας που πριν τρεις εβδομάδες είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Την ίδια μέρα την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην οκτάκωπο παίδων, πανηγύρισαν και οι αθλητές Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος που έχασαν το χρυσό μετάλλιο για κλάσματα του δευτερολέπτου από το πλήρωμα της Ρουμανίας.

Αντιδρά ο Σύνδεσμος Ιερέων Μητροπόλεως Κίτρους στα σενάρια "παύσης" του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Αγαθονίκου

 Την αντίδρασή του στα σενάρια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί "παύσης" του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Αγαθονίκου λόγω της κατάστασης της υγείας του, εκφράζει με επιστολή του προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Σύνδεσμος Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους - Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αναλυτικά το κείμενο της ανοικτής επιστολής έχει ως εξής:
Σχετικά με μία ανώνυμη επιστολή που λάβατε από "ιερείς Κατερίνης" με ημερομηνία 25 Αυγούστου 2012, επιθυμούμε να Σας καταθέσουμε επωνύμως την αντίθεσή μας.
Η γλώσσα και η όλη εικόνα του κειμένου καθόλου δεν μας εκφράζουν, όπως και το περιεχόμενο της επιστολής είναι τελείως αντίθετο με την καθολική εκτίμησή μας στο θέμα της προσωπικής επικοινωνίας μας με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. ΑΓΑΘΟΝΙΚΟ και της εν γένει πορείας της Τοπικής Εκκλησίας. Και εμείς οι κληρικοί, αλλά και ο πιστός λαός της Πιερίας, τώρα στη δυσκολία της ασθενείας του Γέροντά μας, βρισκόμαστε

Σύλληψη 29χρονου ημεδαπού για διευκόλυνση ακολασίας άλλων σε περιοχή της Πιερίας

 Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.
Ειδικότερα, εντός καταστήματος (καφέ μπαρ) σε περιοχή της Πιερίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη επιχείρηση διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος ιδιοκτησίας μίας 51χρονης υπηκόου Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ενεργώντας κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία, διευκόλυνε εντός του καταστήματος την ασέλγεια χορεύτριας του καταστήματος με πελάτη έναντι αμοιβής.

Η 51χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που απουσίαζε, δεν συνελήφθη και αναζητείται εντός ορίων του αυτοφώρου.

Παρατείνονται έως τις 30 Ιουνίου 2013 οι συμβάσεις για τη μεταφορά μαθητών


Σύσκεψη με θέμα την μεταφορά μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Γεώργιος Ίτσιος, η Αντιδήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Μαρία Τσιμήτρη, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Χριστίνα Καλαϊτζίδου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Θωμαή Πιπερίδου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Ιωάννης Καζταρίδης, υπάλληλοι των Δήμων Κατερίνης και Δίου - Ολύμπου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Κατερίνης "ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ", Γεώργιος Καββαθέας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Πιερίας "Eurotaxi", Εμμανουήλ Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αγοραίων Ταξί Πιερίας, Ελευθέριος Τσαρέλας.

Μα τι κωλόδρομος είναι αυτός;;;




Δήμαρχε κάνε κάτι, γιατί συνέχεια θα έχουμε 

Βίσση, Βίσση, σε χτύπησε η κρίση (ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο)


ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!
Ετοιμαστείτε, ακολουθεί μεγάλη σοφή κουβέντα: Η λίστα με τα εισοδήματα των τραγουδιστών, είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας! Ζούμε σε μια χώρα που ο Πλούταρχος βγάζει τα ίδια λεφτά με τον Σαλπιγγίδη (με τη διαφορά ότι ο Σάλπι δεν τα παίρνει κιόλας όλα) και η Βίσση εισέπραξε μόνο 3.000 σε ένα χρόνο (αυτά για τις εταιρείες που δηλώνουν τα λεφτά των τραγουδιστών κτλ τα ακούω σαν κινέζικα)....
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ πάντως το Σάββατο επρόκειτο να τραγουδήσει σε σκυλάδικο της Κατερίνης, αλλά για λόγους ασφαλείας του κοινού (;) ακυρώθηκε η παράστασή της. Ή όντως λένε αλήθεια (κι εγώ όταν την ακούω δεν αισθάνομαι ασφαλής) ή δεν είχε λεφτά για το ΚΤΕΛ να έρθει εδώ. Τέλος πάντων, εγώ είμαι πρόθυμος να πουλήσω το ένα μου νεφρό για την Άννα αν χρειάζεται λεφτά.
Ακόμα και ο Σαμαράς έσπευσε στο πλάι της για να τη βοηθήσει, γιατί δε θέλει τις παλιές αγάπες του να πληγώνονται. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» βρέθηκε στο καμαρίνι της Άννας και κατέγραψε καρέ-καρέ τη συζήτηση τους:

Ο Σαμαράς γλύφει εκεί που έφτυνε!!!


BINTEO ΣΟΚ: O Αντώνης Σαμαράς "παραδέχεται" ότι είναι ελεγχόμενος από συμφέροντα και συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα!!! Ακούστε προσεκτικά τι λέει στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός, σε ένα βίντεο με ηχητικά αποσπάσματα που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον σύγχρονο Μαυρογιαλούρο!!!
Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο: «Η ανώτερη φυλή των Ελλήνων και τα σημερινά κίβδηλα της πολιτικής μας ζωής», στο οποίο μεταξύ άλλων επεσήμανα πως μετά τις εκλογές θα επιβληθούν φορομπηχτικά μέτρα εξαθλίωσης εις βάρος του Ελληνικού λαού, μέτρα που τεχνηέντως απέκρυπταν τόσο ο κ. Σαμαράς, όσο και ο κ. Βενιζέλος.