ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κατερίνη - Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πανελλήνια συνάντηση του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες» [video]


Πανελλαδική συνάντηση των πρωτοβουλιών «Χωρίς μεσάζοντες» που διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές διοργάνωσε στην Κατερίνη, στο...
Συνεδριακό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ» η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας με στόχο τη δημιουργία δικτύου εθελοντικών ομάδων που θα συνεργάζονται μεταξύ τους.

Eλεάνα Παπαιωάννου: Απίστευτη φραστική επίθεση στον Μανώλη Καψή


Σφοδρή επίθεση στον Μανώλη Καψή σχετικά με τις αναφορές του στη Χαρούλα Αλεξίου, εξαπέλυσε μέσω του facebook η Ελεάνα Παπαϊωάννου, κατακεραυνώνοντας το γνωστό δημοσιογράφο...

Για μια κοινωνία αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης


Image
Του Θέμη Κωτούλα
Μια διαφορετική κοινωνία στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας των πολιτών, με αφετηρία την κατάκτηση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης παραγωγού και καταναλωτή θέτουν μέσα από τη δραστηριότητά τους, οι εθελοντές που συμμετείχαν στην 1η Πανελλαδική Συνάντηση των Κινημάτων "Χωρίς μεσάζοντες", που έγινε το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.
Η επόμενη πανελλαδική συνάντηση, πάλι στην Κατερίνη, στις αρχές της Άνοιξης του 2013

Ζούμε τη βαρβαρότητα!!!


Δημοσιογράφοι, κανάλια, έκτακτα δελτία, Τροϊκανοί, 


Αριστεροί, Σοσιαλιστές, Νεοφιλελεύθεροι… 


Μεθόδευση και συμπαιγνία γι αυτά που έρχονται…

Έπρεπε να αναποδογυρίσει τους πάγκους η Χρυσή Αυγή για να ξυπνήσουν…



Έπρεπε να αναποδογυρίσει τους πάγκους η Χρυσή Αυγή για να ξυπνήσει η πολιτική ηγεσία και να δούμε στα ΜΜΕ την καμπάνια του Υπουργείου Ανάπτυξης για το παραεμπόριο...

Μαθαίνουν σιγά-σιγά...

Δείτε το video!!!

Ναι, είσαι το φαβορί για προαγωγή ! ! !




Με τι χάρη ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας… 
Που να φτουρήσουμε εμείς οι ατάλαντοι…
By: beneas13
 Σχόλιο:Τι κι' αν δεν έχεις πτυχίο, υπάρχουν ''Βαρθολομαίοι'' που τα ...δίνουν όλα!!! 
Το καλύτερο μέσο είναι το: ''Τρίχα από μ..... σέρνει καράβι''.
Έχει αντίρρηση κανείς;;;

ΉΡΘΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΆ ...



ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!

Νίκος Γκουλής: Πρέπει να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια



Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος ο Πιερικός να χτισθεί μια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές από την Πιερία στάθηκε ο Νίκος Γκουλής. Βρήκαμε τον προπονητή του Πιερικού σε γήπεδο τοπικής ερασιτεχνικής ομάδος να παρακολουθεί παιχνίδι της ΕΠΣ Πιερίας.

Κάτι που κάνει κάθε φορά που έχει το χρόνο και δε μένει μόνο σε αυτό αφού παρακολουθεί συχνά παιχνίδια όλων των κατηγοριών των ομάδων της περιοχής και έχει άποψη για την ομάδα Νέων της ΠΑΕ αφού μέχρι τώρα η ανδρική ομάδα, έχει κάνει 4 φιλικά μαζί της. 

Είναι αλήθεια ότι ο Βοιωτός έχει κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων στην Πιερία. Τόσο στις τάξεις τη διοίκησης, όσο και στων φιλάθλων. Το ενδιαφέρον του για τους νέους ποδοσφαιριστές της περιοχής και την ανεύρεση των καλύτερων για την ομάδα του, φανερώνει έμπρακτα ότι είναι ο άνθρωπος των έργων και των υλοποιήσεων των δηλώσεων και όχι μόνο των υποσχέσεων. 

Β΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (Πρόγραμμα-Διαιτητές 2ης αγωνιστικής)


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ      ΩΡΑ 5 Μ.Μ.   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  16-9-2012
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
Π.Α.Ο. Κ. ΜΗΛΙΑΣ
ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
ΜΕΓΑΣ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ
Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥ
ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ
ΚΑΤΑΝΑΣ
ΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ
ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΛΑΦΑΤΖΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑΜΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΑΛΩΝΙΩΝ
ΚΥΦΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ
ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ

Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη Αγωνιστική)


Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ   1-3

25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ  2-0

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  0-5

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ-Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  1-2

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ   3-0


ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ  2-1

Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ -Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ  1-0 

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2-3

Επιστροφή φόρου άνω των 1.500 ευρώ μόνο με έλεγχο από την εφορία



Η εφορία θα συμψηφίζει την επιστροφή φόρου που δικαιούνται οι φορολογούμενοι με τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν προς το Δημόσιο.
Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής φόρου προς τους φορολογούμενους από την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Σύμφωνα με την απόφαση, στους φορολογούμενους που δικαιούνται επιστροφή φόρου μεγαλύτερη των 1.500 ευρώ, το εκκαθαριστικό σημείωμα δεν θα περιλαμβάνει ειδοποίηση για την είσπραξη του πόσου, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να προηγηθεί έλεγχος από την αρμόδια εφορία.

Ειδικά για τους φορολογούμενους που έχουν υποβάλει τη δήλωση φόρου εισοδήματος ηλεκτρονικά, θα αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα σχετική σημείωση για την υποχρέωση προσκόμισης της δήλωσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια ΔΟΥ, για τον έλεγχο των επιστρεφόμενων ποσών.

Η Πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι



Στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι, παραβρέθηκε η πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου.
Οι νέοι αγρότες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας, για μια ακόμη φορά έδειξαν τον σταθερό προσανατολισμό τους στο μέλλον, το δυναμισμό τους και το ενδιαφέρον τους για όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής.

Στην τελετή έναρξης του συνεδρίου η κα Μίχου εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους Νέους Αγρότες, συζήτησε μαζί τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους σε θέματα που πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω στήριξης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα τα οποία σκοπεύει το ΥΠΑΑΤ να υλοποιήσει προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του αγροτικού τομέα, με νέα προοπτική για όλους τους αγρότες, και βέβαια για τους Νέους Αγρότες.

Δράσεις προστασίας του Περιβάλλοντος

Στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη
Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών έχει προγραμματίσει η Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού με στόχο αφενός την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου την διαμόρφωση μιας υπεύθυνης στάσης από μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να ενδυναμωθεί ο ρόλος και τα δικαιώματα των πολιτών.

Μετά από εθελοντικές δενδροφυτεύσεις, καθαρισμό αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών της περιοχής οι δράσεις εστιάζονται τις ημέρες αυτές, στον εθελοντικό καθαρισμό δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη (σε ακτίνα δύο και πλέον χιλιομέτρων), καθώς και στην φύτευση και συντήρηση λουλουδιών σε κοινόχρηστους χώρους.

Τις εργασίες συντονίζει η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελένη Γεωργίου.