ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Ταμείο της Εφορίας...


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ! ΕΛΛΑΣ ΚΛΕΙΣΤΌΝ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !


Η γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αναμένεται να παραλύσει την χώρα αύριο Τετάρτη.Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον του υπουργού Υγείας, του πρωθυπουργού και των εκπροσώπων της Τρόικας…



Συγκλονιστική η είδηση… 48χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε το μεσημέρι της Κυριακής, αφήνοντας πίσω του αναπάντητα “Γιατί” και πλέον όλοι διερωτούνται για ποιο ΕΣΥ μιλάμε, όταν εν έτη 2012 τα Νοσοκομεία βουλιάζουν από τις ελλείψεις, «θύματα» και αυτά των περικοπών της Τρόϊκας, αφήνοντας στο έλεος τους πολίτες…Κι όμως, η αδέκαστη δικαιοσύνη ΤΟΛΜΗΣΕ μετά την ανακοίνωση από τα αποψινά δελτία των 8 του σχετικού ρεπορτάζ. Ο Εισαγγελέας άσκησε τα καθήκοντα του όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της πατρίδας μας και οι νόμοι! 

Νόμος είναι του Μπόμπολα το δίκιο. (Απαραίτητη προσθήκη στην αναθεώρηση του Συντάγματος)



Η αποκάλυψη από το Χωνί, δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαισθήσεις. Ο κύριος Μπόμπολας πήρε με λίγα εκατομμύρια και διαδικασίες Fast Track, χρυσό του οποίου η αξία του υπολογίζεται σε τουλάχιστον 22 δις Ευρώ.
Καταλάβατε τώρα ποιοί τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε;
Γιατί το ποιός πληρώνει, το έχετε ήδη αντιληφθεί.

ΟΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΡΙΘΜOYΣ.



Kαι να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Η Συνταγή της Ημέρας!


Κοτόπουλο με πάπρικα

Συνταγή για 6 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο βούτυρο

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα 24 Ώρες
Εφημερίδα Ακρόπολις
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

"Πρεμιέρα" με Αλεξάνδρεια για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Πραγματοποιήθηκε η Κλήρωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.



Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Δευτέρας η Κλήρωση του περιφερειακού πρωταθλήματος, και στον 3ο όμιλο όπου μοναδικός εκπρόσωπος της Πιερίας φέτος θα είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην γειτονική Αλεξάνδρεια.
Αναλυτικά η κλήρωση:
1η αγωνιστική 12η
Γρεβενά Αεράτα - Παναργειακός Ορεστ.
Πυρσός Γρεβενών - Λευκάδια Νάουσας
Νάουσα - Κάστορας
ΕΑ Παύλου - Κοζάνη
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Αλεξάνδρεια
Ρεπό: Μακεδονικός Κοζάνης

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λαϊκή Συνέλευση στο Μοσχοχώρι

Τα προβλήματα του χωριού συζήτησαν οι κάτοικοι του Μοσχοχωρίου σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με πρωτοβουλία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνη Ευαγγελόπουλου.
Τα κυριότερα προβλήματα είναι η σωστή διαχείριση του νερού και του δικτύου άρδευσης, η αντιμετώπιση των κρουσμάτων κλοπών σε υποδομές και σπίτια και οι ανάγκες των κατοίκων σε καυσόξυλα.
Αρδευτικά δίκτυα
Η ορθολογιστική χρήση του νερού άρδευσης και ο καθορισμός της τιμής για τον κάθε ωφελούμενο στις αγροτικές καλλιέργειες αλλά και στις παροχές εντός του οικισμού έτσι ώστε να καλύπτονται η ανάγκες και να υπάρχει δίκαιη κατανομή κόστους για όλους ήταν το ζητούμενο στην συζήτηση.
Μικροπροβλήματα που προέκυψαν κατά την θερινή αρδευτική περίοδο με βλάβες, έλλειψη νερού, σπατάλη και ολιγωρίες εκ μέρους των υδρονομέων συζητήθηκαν από τους κατοίκους έγιναν προτάσεις και με κατανόηση, θετική αντιμετώπιση αποφασίστηκε:

Πρωτοσέλιδο 26.9.2012

Πρωτοσέλιδο 26.9.2012

Εργασίες καθαρισμού της ακτής της Παραλίας


Εργασίες καθαρισμού της ακτής της τοπικής κοινότητας Παραλίας πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας να διατηρηθούν όλες οι ακτές του Δήμου καθαρές.
Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Μπουρονίκος, λόγω των καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών (ισχυροί άνεμοι και βροχοπτώσεις), η θάλασσα απέβαλε ένα είδος φυκιών, γνωστά ως ζωστήρες, τα οποία ως φυσική συνέπεια είχαν νεκρωθεί.

"Πρόκειται" όπως τόνισε ο προαναφερόμενος, "για ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα και αποτελεί φυσική διαδικασία του θαλασσίου περιβάλλοντος. Μάλιστα αξίζει να υπογραμμιστεί πως το είδος των εν λόγω θαλασσίων φυτών ευδοκιμεί μόνον σε καθαρές θάλασσες".

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών εξήντα ομογενείς


 Στη μάχη των δημοτικών εκλογών εξήντα ομογενείς Εξήντα ομογενείς κατέρχονται ως υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στην πολιτεία της Βικτόριας, στην Αυστραλία.
Συνολικά 2.004 υποψήφιοι σε όλη την πολιτεία θα διεκδικήσουν τις 631 θέσεις δημοτικών συμβούλων και ανάμεσά τους περίπου 60 ομογενείς. Μάλιστα σε ορισμένες περιοχές όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο υπάρχει και ρεκόρ ομογενών υποψηφίων, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝ CONNECTICUT--ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ


HELLENIC SOCIETY "PAIDEIA" OF PIERIA

   Με ταπεινότητα στην αιώνια Ελληνοχριστιανική Κληρονομιά μας Σας ανακοινώνουμε, ότι η ανέγερση του Υπαίθριου Ελληνικού Θεάτρου Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Παιδεία εις Ακαδημαικό χώρο Πανεπιστημίου της Κοννέκτικατ ολοκληρώνεται.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος


 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος
Στοιχεία και Ντοκουμέντα – Καταγγελίες από Ελληνες Ομογενείς που χρίζουν άμεσης απάντησης από τον κ.Ε.Λαμπράκη
Γιώργος Αδαλής 
Ειδικά για την οργάνωση “End National Dept”, των Ομογενών που θέλουν να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος, έχουμε αναφερθεί με δύο άρθρα καθώς και με σχετικά βίντεο που προβάλαμε από τις συνεντεύξεις του προέδρου της κ.Εμμανουήλ Λαμπράκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ
















Αφορολόγητο τέλος και με τη «βούλα» Μαξίμου


 Αφορολόγητο τέλος και με τη «βούλα» Μαξίμου
Ο πρωθυπουργός έδωσε το πράσινο φως για φορολόγηση των αμειβομένων με μπλοκάκια από το πρώτο ευρώ. Στην αυριανή συνάντηση των τριών η οριστική συμφωνία.
Ακόμα ένας κεφαλικός φόρος περιμένει όλους όσους αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, δηλαδή τα γνωστά μπλοκάκια. Μετά το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ το χρόνο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα διατηρηθεί ή όχι, η συγκεκριμένη κατηγορία φορολογουμένων θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον από 500 έως και 1.500 ευρώ το χρόνο με το… καλημέρα.

Κόμματα ή… αποκόμματα;


 Κόμματα ή… αποκόμματα;
Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός   Έρχεται η σφαγή των Ελλήνων. Αυτό το ομολογούν, ο καθένας με δικά του λόγια, οι αρχηγοί της Ελληνικής τρόικα, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι δημοσιογράφοι, οι οικονομολόγοι, οι απλοί άνθρωποι.

Κλείδωσε το πακέτο των μέτρων

 Κλείδωσε το πακέτο των μέτρων
Μετά από πολύωρη σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Αντώνη Σαμαρά και το οικονομικό επιτελείο, φαίνεται πως κλείδωσε το σχέδιο περικοπών και εσόδων, συνολικού ύψους 13,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στο πακέτο δεν συμπεριλαμβάνεται σενάριο απολύσεων στο δημόσιο.

Συγκλονίζει ο θάνατος του 27χρονου της ομάδας «Ζ» – Ξεψύχησε στα χέρια συναδέλφου του!


 Συγκλονίζει ο θάνατος του 27χρονου της ομάδας «Ζ» – Ξεψύχησε στα χέρια συναδέλφου του!

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της αστυνομίας από τον ξαφνικό θάνατο του 27χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στην ομάδα «Ζ».
Ο άτυχος μοτοσικλετιστής της ΕΛ.ΑΣ. άφησε τηντελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν συγκρούστηκε με ΙΧ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως (παράπλευρη οδός που ενώνεται με την Εθνική οδό στην δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης).

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον...



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ 

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


Φωτογραφία για ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
Παραλύει από τις κινητοποιήσεις η χώρα σήμερα Τετάρτη λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου πακέτου οδυνηρών μέτρων. Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Στη γενική απεργία της Τετάρτης, που πραγματοποιείται εν όψει της οριστικοποίησης του νέου πακέτου μέτρων, συμμετέχουν βιοτέχνες και επαγγελματίες, καθώς κατόπιν απόφασης της ΓΣΕΒΕΕ οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 15:00 το μεσημέρι.