ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κυτταρίτιδα: Τί είναι, και τι μπορούμε να κάνουμε



Κυτταρίτιδα: Η λέξη που σιχαίνονται όλες οι γυναίκες ανά την υφήλιο. Περί τίνος πρόκειται όμως;

Γυμνόστηθη στο γήπεδο... με τα στήθια της βαμμένα στα χρώματα στης ομάδας (βιντεο)


Αν και βγήκε από τα ρούχα της , αν και έβαψε τα στήθη της στα χρώματα της ομάδας και μπούκαρε στο γήπεδο δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα .
Αυτά στην Ολλανδια όπου η οπαδός μπούκαρε έτσι στο τερέν . Η ομάδα ηττήθηκε 2-1 

Kάνουν πιάτσα μπροστά σε αστυνομικούς στην Ομόνοια !


Αν και θεωρούμε υπερβολική την επισήμανση του αναγνώστη του enikos.gr ...Τι να κάνουν και οι αστυνομικοί ...αφού κάθονται στο παγκάκι ! Και τι να πρωτοελέγξουν !Καλό είναι οτι υπάρχουν αστυνομικοί  Αν και πιστεύουμε οτι στη Ομόνοια η κατάσταση έχει φτιάξει αρκετά ...
Αλλά τι γίνεται παρακάτω και σε άλλες συνοικίες είναι θέμα : Δείτε θέμα

Tα φασόλια της "ντροπής" ...Εικόνες κατοχής από την Ηλεία !



 Δείτε τι μας περιμένει όλους με τα νέα μέτρα !

Εικόνες που σοκάρουν… Εικόνες που θεωρούμε τόσο μακρινές, αλλά εκτυλίσσονται τόσο κοντά μας. Άνθρωποι και κυρίως ηλικιωμένοι, να σκύβουν με όση δύναμη τους έχει απομείνει

Τα συγκλονιστικά χρώματα μαλλιών της νέας σεζόν


Νέα σεζόν σημαίνει νέα χρώματα στα μαλλιά που σε ανανεώνουν και που ειδικά φέτος θα σε κάνουν να λατρέψεις το κόκκινο! Διάβασε παρακάτω ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά τη νέα σεζόν και κάνε την αλλαγή που πάντα ήθελες!

Μελί ομορφιά μου: το μελί είναι ένα χρώμα γλυκό που κατά κύριο λόγο ταιριάζει σε όλες τις ξανθές με σταρένια επιδερμίδα είναι το μελί που και φέτος σε βάζει στην καρδιά της μόδας. Σαν ανταύγειες λεπτές και πολλές σε όλο το κεφάλι ή σαν ένα ενιαίο χρώμα το μελί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ερωτευτείς φέτος!

Την άρση ασυλίας της Μπακογιάννη ψήφισε η Βουλή


Την άρση ασυλίας της Μπακογιάννη ψήφισε η ΒουλήΥπέρ τάχθηκε και η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών για το πακέτο μέτρων

Βενιζέλος:Μεταξύ Eurogroup και Συνόδου Κορυφής η ψήφισή του από τη Βουλή - Κουβέλης: Επιμένω στη ρήτρα αντικατάστασης και στα αντισταθμιστικά μέτρα



Γλυκάνισος.


''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 

ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."


Γλυκάνισος (Τηλ.2351024014)

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής
 
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
 
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Φρίκη ! Γεννούσε και σκότωνε τα παιδιά της

Φωτογραφία για Φρίκη στη Γερμανία! Γεννούσε και σκότωνε τα παιδιά της
Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο η αποκάλυψη ότι μια 28χρονη γυναίκα απ' την πόλη Χούζουμ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

 Τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα κάθε φορά που γεννούσε ένα παιδί το σκότωνε.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία μετά από εξέταση DNA για τουλάχιστον δύο από τα παιδιά. Η γυναίκα αυτή, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων, ομολόγησε ότι σκότωσε δυο νεογέννητα, τα οποία βρέθηκαν, το πρώτο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου, στις 2 Μαρτίου 2006 και το δεύτερο σε ένα πάρκινγκ, τον Μάρτιο του 2007.

Πώς έκαναν σεξ οι δεινόσαυροι


 Πώς έκαναν σεξ οι δεινόσαυροι

 Γιατί όταν ζυγίζεις 30 τόνους και το μόριο του αρσενικού είναι 3,5 μέτρα(!), η χαρά στα σκέλια σου δεν είναι απλή υπόθεση…
Η σεξουαλική ικανοποίηση του Τυραννόσαυρου δεν ήταν έργο στρωμένο με ροδοπέταλα. Κι αυτό είναι το νέο μεγάλο εύρημα της παλαιοντολογίας.
Οι επιστήμονες έδωσαν πρόσφατα στην κυκλοφορία μια σειρά από κατασκευασμένες επιστημονικές εικόνες που δείχνουν τις πελώριες σαύρες επί τω έργω.

Τρέλανε τους γιατρούς ο Πουγιόλ

 Τρέλανε τους γιατρούς ο Πουγιόλ
Η αγάπη και το πάθος που έχει με την Μπαρτσελόνα ο Κάρλες Πουγιόλ είναι δεδομένο και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Ο αρχηγός των Καταλανών, είχε τραυματιστεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση με την Χετάφε και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων είχαν δείξει κάκωση συνδέσμων με αποτέλεσμα να έμενε από τέσσερις έως έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ωστόσο…

Κόβονται τα δώρα στους δημοσίους υπαλλήλους

 Κόβονται τα δώρα στους δημοσίους υπαλλήλους
Την κατάργηση των ήδη περικομμένων δώρων που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι προβλέπει το νέο πακέτων μέτρων της κυβέρνησης.
Το συνολικό ποσό των 1.000 ευρώ που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ως δώρα εορτών και επίδομα αδείας θα μηδενιστεί.
Μετά τις περικοπές των δώρων εντός του 2010 οι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν έκτοτε 500 ευρώ τα Χριστούγεννα, 250 ευρώ το Πάσχα και 250 ευρώ ως επίδομα αδείας.
Με την υλοποίηση του, ένας υπάλληλος με μηνιαίες αποδοχές 800 ευρώ θα χάσει 1.000 ευρώ τον χρόνο και το ίδιο ποσό θα χάσει και ένας υπάλληλος με αποδοχές 1.550 ευρώ τον μήνα.
Δείτε εδώ όλα τα μέτρα που αναμένεται να εγκρίνει η τρόικα και θα περάσουν στη Βουλή.

Δίνει 65.000.000$ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του


 Δίνει 65.000.000$ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του
Ψάχνει γαμπρό για την μονάκριβη κόρη του και προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια ως γαμήλιο δώρο.
Ο λόγος για τον μεγιστάνα ακινήτων  Cecil Chao-Sze Tsung ο οποίος προσφέρει αυτά τα χρήματα για όποιον συγκινήσει τη λεσβία κόρη του, τόσο ώστε να τον… παντρευτεί.
Ο  Chao-Sze Tsung ανακοίνωσε την προσφορά του στο Χονγκ Κονγκ μετά από  δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ……..
33χρονη κόρη του Gigi Chao, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, είχε παντρευτεί τη σύντροφο της στη Γαλλία.

Άγριο «ψαλίδι» στις συντάξεις


 Άγριο «ψαλίδι» στις συντάξεις

Το νέο σκληρό πακέτο επιβάλλει μειώσεις σε συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ συνολικά, μαζί με τις επικουρικές.
Η μείωση είναι 2% για τις συντάξεις 1.000-1.500 ευρώ, 5% για 1.500-2.000 ευρώ και 10% για πάνω από 2.000 ευρώ στο σύνολο της σύνταξης.
Τα κλιμάκια αυτά ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξουν προς το χειρότερο.
Κατά 30 ευρώ το μήνα «ψαλιδίζονται» οι συντάξεις του ΟΓΑ, με παράλληλη διάσωση των δώρων για τους αγρότες και όσους συνταξιούχους λαμβάνουν την κατώτατη σύνταξη.

Η ισλαμιστική απειλή παρούσα και στην Ελλάδα


Του Ανδρέα Μπανούτσου
R.I.M.S.E.
image576 Η ισλαμιστική απειλή παρούσα και στην Ελλάδα
Οι χθεσινές (23/09) διαμαρτυρίες και τα επεισόδια που προκάλεσαν ισλαμιστές στοκέντρο της Αθήνας (κεντρική φωτό) και στις φυλακές Κορυδαλλού (φωτό αριστερά), με αφορμή την προβολή της “ αντι-ισλαμικής” αμερικανικής ταινίας (όχι στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό), αναδεικνύουν με το πιο δραματικό τρόπο τη

Στο ίδιο έργο θεατές….



Του Κώστα Ροδινού - Το κείμενο που ακολουθεί είναι σκληρό, αλλά σκληρή είναι η πραγματικότητα, ενώ η αλήθεια απελευθερώνει…
Όσα χρόνια παρακολουθώ τη ΝΔ, και δεν είναι λίγα, με ενοχλεί η σχέση της με τους νταβατζήδες. Έπαθε πολλές φορές, αλλά ουδέποτε έμαθε. Και συνεχίζει ακάθεκτη, αδιόρθωτη και αμετανόητη!
Παιχνίδια εκδοτών !

Μ. Παπαϊωάννου - Γ. Μπόμπολας - Α. Λιβάνης

"Τα τουρκικά σήριαλ είναι ...τρέντι", λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη



ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Vatan για τα θετικά σχόλια της για τις τούρκικες σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα αναφέρει «οι σειρές είναι γεμάτες από ίχνη του κοινού πολιτισμού». Η εφημερίδα αναφέρει πως η ελληνίδα υπουργός δήλωσε πως “η Κεφαλογιάννη ανέφερε πως οι σειρές αυτές είναι γεμάτες με στοιχεία τα κοινά που έχουν οι πολιτισμοί των δυο χωρών. «Δεν έχω χρόνο να βλέπω τις σειρές αυτές , όμως έχω κόσμο γύρω μου που τις βλέπει και μιλά συνέχεια γι’ αυτές. Οι σειρές αυτές δείχνουν το πόσο κοντά είναι οι δυο λαοί»” φέρεται να δηλώνει η ελληνίδα υπουργός Τουρισμού.

Η Κεφαλογιάννη, που φιλοξενήθηκε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΝΤV από τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ.Μάλιστα η κ Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι στα σήριαλ μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες που βλέπει ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι, είπε,''πολύ σημαντικό''. Όπως παραδέχθηκε ότι τα σήριαλ αυτά βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας...

Ο σχετικός διάλογος που είχε με την παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του ΝΤV δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ είναι ο εξής:

Πότε θα τελειώσει η κρίση και θα απελευθερωθεί η Ελλάδα;



Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η οικονομική κρίση και κυρίως οι συνέπειες που είθισται πάντοτε να την συνοδεύουν, όπως λ. χ. απόγνωση, απελπισία, θλίψη, κατήφεια, ανασφάλεια φανερώνουν στην πράξη την απουσία του Θεού από τη ζωή του ανθρώπου.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο "Ελληνική κρίση". Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;




H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Τελευταίο αντίο στη Νίκη Λινάρδου


Κηδεύεται στις 3 μετά το μεσημέρι, από το Β' Κοιμητήριο, η ηθοποιός Νίκη Λινάρδου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, ύστερα από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»...Δεύτερη σύζυγος του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλέκου Σακελλάριου, έπαιξε σε πολλές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Τα κίτρινα γάντια», «Το ξύλο

Απολαύστε!


Τούρτα από κράκερς κανέλας
Συνταγή για 10 άτομα

Από το: http://xs-recipes.com

Υλικά:

1/2 φλιτζάνι βούτυρο μαλακό
1-1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
5 κρόκοι αυγού
36 κράκερς κανέλας (περίπου 2 3/4 φλιτζάνια)
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 

Πως να εξακριβώσεις σε ένα βενζινάδικο αν η αντλία είναι πειραγμένη


Το λογισμικό στις αντλίες φαίνεται πως πειράζουν επιτήδειοι στα βενζινάδικα με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από... τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το Εθνος τις πρακτικές αυτές καταγγέλλουν στελέχη του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, αλλά και βενζινοπώλες υποστηρίζοντας πως η μεγάλη πτώση της ζήτησης, αλλά και η απουσία ελέγχου... βοηθούν τους επιτήδειους, με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.Πως μπορείς να εμπιστευτείς το πρατήριο της γειτονιάς σου.

Η Συνταγή της Ημέρας!


Αρνίσια Παϊδάκια Πλημμυρισμένα σε Μεσογειακές Γεύσεις

Συνταγή για 2 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δενδρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Ο Πιερικός "ανοίγει την αυλαία" της φετινής χρονιάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE

Αύριο στις 17.00 στο Α' ΔΑΚ με Παναχαϊκή

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των «μελανόλευκων», που χρονικά ανοίγουν την αυλαία του πρωταθλήματος, στον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής με την Παναχαϊκή (17:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το ΟΤΕ TV).

H προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Γκουλή ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ δεδομένα θα λείψουν ο Παύλος Δήμου, που είναι τιμωρημένος από πέρυσι, αλλά και οι τραυματίες, Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους.

Τη θέση του πρώτου, στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ντόικιτς, διεκδικούν οι νεαροί Καρτσαμπάς και Κωτσιόπουλος, ενώ πολύ "κοντά" στην ενδεκάδα, στο φιλικό κόντρα στον Αιγινιακό θα πρέπει να βρίσκεται το αρχικό σχήμα της αυριανής πρεμιέρας.

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Το Ποντίκι
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την 4η εμπορική έκθεση Πιερίας


Διπλασιασμός των συμμετοχών από Πιερία και όλη την Ελλάδα
Τις τελευταίες λεπτομέρειες είδαν χθες ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στο χώρο της εμποροπανήγυρης, όπου την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της εμπορικής έκθεσης που γίνεται για 4η χρονιά.
Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπουρονίκος και μέλη της επιτροπής του επιμελητηρίου που εργάστηκαν για την έκθεση προκειμένου να είναι όλα εντάξει.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του επιμελητήριου κ. Χατζηχριστοδούλου έκανε λόγο για μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες και τώρα δικαιώνεται, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας όχι μόνο του δήμου αλλά και όλης της περιφέρειας.
Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλες τις περιοχές της περιφέρειας και της χώρας , κάτι που όπως είπε ο πρόεδρος τους δίνει το δικαίωμα να αλλάξουν τον τίτλο και η έκθεση να μην είναι μόνο Πιερίας, αλλά κεντρικής Μακεδονίας.

"Αγωνιζόμαστε για την απόκρουση της πιο σκληρής και άδικης επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι"


Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι στην Πιερία που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο της απεργίας που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τα νέα μέτρα που πρόκειται να εφαρμόσει η κυβέρνηση.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βαλάσης Κοτρώνης, οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν πλέον και άλλα μέτρα που τους οδηγούν στον αφανισμό και η μόνη τους επιλογή είναι να αγωνιστούν για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα.
Αγωνιζόμαστε για την αποδέσμευση από τα δεσμά των εξοντωτικών και αδιέξοδων πολιτικών των μνημονίων και τη διαμόρφωση μιας αναπτυξιακής και φιλεργατικής πολιτικής που θα δίνει προοπτική και ελπίδα στην κοινωνία και στην οικονομία.
Δίνουμε μαζικά το παρόν για να μην αφήσουμε να ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα των 20 δις και καταστρέψουν τη ζωή όλων μας. Να αποδεσμευτούμε από την τρόικα, να ακυρώσουμε τα μνημόνια και όλο το νομοθετικό πλαίσιο της εργασιακής ζούγκλας.

Δημοπρατείται ο περιφερειακός δρόμος Κατερίνης


Ξεκινούν παράλληλα και οι διαδικασίες για τις απαλλοτριώσεις
Την δημοπράτηση του έργου της περιφερειακής οδού ύψους 56,6 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου χθες ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι παράλληλα ξεκινούν και οι διαδικασίες για την απαλλοτρίωση των ακινήτων για την κατασκευή του έργου.
Για το λόγο αυτό μετέβη χθες στη Θεσσαλονίκη στη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της περιφέρειας όπου θα είναι και η επιβλέπουσα αρχή του έργου ενώ ο δήμος θα είναι κύριος ντου έργου.
Όπως υπογράμμισε 14 εταιρίες έδωσαν προσφορές για την κατασκευή του έργου και εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία.
Οι απαλλοτριώσεις
Παράλληλα ξεκινούν και οι διαδικασίες για την απαλλοτρίωση των ακινήτων για την κατασκευή του έργου, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Υπάρχει ήδη σε Τράπεζα το ποσό των 7 εκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απαλλοτρίωση των ακινήτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στις ανάλογες ενέργειες, να δεχθούν ή όχι τις προτεινόμενες τιμές ειδάλλως να προσφύγουν στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο να ορίσει τιμές.
Μετά τον ορισμό της τιμής γίνεται η καταβολή του μεγαλύτερου ποσοστού τις αξίας όπως επίσης και των επικειμένων και από εκεί και πέρα παραδίδεται το ακίνητο.

Κλειστές σήμερα και αύριο οι εφορίες


    Τις κινητοποιήσεις τους κατά του πακέτου των περικοπών ύψους 11,9 δισ. ευρώ κλιμακώνουν οι εφοριακοί. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν λάβει, οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές σήμερα αλλά και αύριο Παρασκευή.