ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ανανεωμένο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» για το 2012


Σε αλλαγές στους όρους του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) για το 2012, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να υποβάλουν αίτηση για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους. Οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα κατατίθενται διαρκώς έως την εξάντληση των πόρων ανά περιφέρεια.  Οι αλλαγές στο «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» είναι υπέρ των δυνητικά ωφελούμενων που έχουν χαμηλότερο εισόδημα και αφορούν στα εξής:

Πρωτοσέλιδο 29.9.2012

Πρωτοσέλιδο 29.9.2012

Από την Ποδηλατική Ομάδα ΣΕΟ Κατερίνης. Εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ποδηλατικής ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης με την υποστήριξη του δήμου και του πολιτιστικού συλλόγου "Καλλιθέας".
Στα πλαίσια της εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου στην Κατερίνη.
Δεκάδες λιλιπούτιοι ποδηλάτες δήλωσαν παρών στην εκδήλωση που ξεκίνησε από τις 10:30 και τέλειωσε στις 14:30 με την προσέλευση των παιδιών να γίνεται συνεχόμενα!
Η ποδηλατική ομάδα ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές ποδηλάτες και διασώστες, που υποστήριξαν την πραγματικά πρωτόγνωρη αυτή προσπάθεια, τους δημοτικούς υπαλλήλους που διατηρούν σε άριστη κατάσταση το κυκλοφοριακό πάρκο, στολίδι της πόλης μας και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κα Μπατάλα Πόπη για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη.
Ευελπιστούμε και στην περαιτέρω συνεργασία μας για να επαναλάβουμε το εγχείρημα την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος από δεκάδες μικρούς ποδηλάτες, που δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν εγκαίρως!

Πρωτάθλημα Football League Πιερικός - Παναχαϊκή 0 - 0


Θετικός ο βαθμός στην πρεμιέρα...
Ισόπαλος χωρίς σκορ, αναδείχθηκε χθες το απόγευμα ο Πιερικός που υποδέχθηκε την ομάδα της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το χθεσινό ματς δεν διεκδικεί "δάφνες" ποιότητας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές.
Οι Κατερινιώτες μπήκαν δυνατά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα των δύο ημιχρόνων όμως οι Πατρινοί στο τελευταίο εικοσάλεπτο δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το τρίποντο.
Το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή στηρίχθηκε στην πεντάδα του "άξονα" Βασιλειάδης, Ντοϊκιτς, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Καρτσαμπάς, που είχαν πολύ καλή απόδοση έδειξε όμως με δεδομένες τις απουσίες των Καρακατσάνη, Ελευθεριάδη "αδυναμίες" στα άκρα. Υπάρχουν φυσικά περιθώρια βελτίωσης καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του Μαραθωνίου της Β' Εθνικής.

Ανάπλαση και διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου στο Bατάν


Ξεκίνησαν χθες, οι εργασίες διαμόρφωσης και αισθητικής ανάπλασης στην οδό Πατρών, στον συνοικισμό του Βατάν.
Οι εργασίες αφορούν κοινόχρηστο χώρο μήκους 250 μ., με κυμαινόμενο πλάτος 25 - 45 μ., κατά μήκος της προαναφερόμενης οδού, ο οποίος θα διαμορφωθεί σε χώρο πρασίνου με καθιστικά και πεζόδρομο.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο λειτουργικών και αισθητικών παρεμβάσεων στην περιοχή (διανοίξεις οδών, διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων) που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς και άνετης πρόσβασης των μαθητών στο νέο βιοκλιματικό σχολείο που κατασκευάζεται στον συνοικισμό του Βατάν.

το χωνί


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH ΤΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ



 Η    Γραμματεία   του  ΠΑΜΕ    χαιρετίζει   τους   Εργάτες ,τους  αυτοαπασχολούμενους , τους  φτωχούς  αγρότες , τους νέους, και  τις νέες , που πήραν  μέρος  στην  μεγάλη  απεργιακή  συγκέντρωση του  ΠΑΜΕ   στις  26-9-2012.  Το  ποτάμι δεν γυρίζει  πίσω,   όλο  και περισσότεροι  εργαζόμενοι  κατανοούν  την  ανάγκη    ανατροπής   της πολιτικής     του  κεφαλαίου,  και την εξουσία του.   Την  ανάγκη  για  λαϊκή  εξουσία, αποδέσμευση    από την  λυκοφωλιά  τον μονοπωλίων   την  ΕΕ, και  μονομερή  διαγραφή  του χρέους . 
Όλο και  περισσότεροι  εργαζόμενοι  αντιλαμβάνονται   την  ανάγκη   ενίσχυσης  του  ταξικού χαραχτήρα  του  Συνδικαλιστικού  Κινήματος   απομονώνοντας  τον  κυβερνητικό εργοδοτικό  συνδικαλισμό,  τους συνεργάτες  των  κυβερνήσεων του  κεφαλαίου  και  των  μηχανισμών τους. 
Το  ΠΑΜΕ   καλεί την  εργατική τάξη  και τους  εργαζόμενους  της Πιερίας  να γραφτούν στα    σωματεία   να οργανώσουμε   των αγώνα στους  τόπους δουλειάς, να  μπλοκάρουμε την  εφαρμογή των  μέτρων   δυναμώνοντας  το μέτωπο για την  ανατροπή  της  βάρβαρης  πολιτικής  που υπηρέτη την κερδοφορία  των μονοπωλίων .
 Καλούμε  τους εργαζόμενους  να  μην πιστέψουν τα  λόγια τα παχιά  και μεγάλα   για δήθεν   εύκολες  λύσεις , για κάλους  και κακούς διαπραγματευτές ,για κάλους και κακούς διαχειριστές , για αντιμνημονιακούς  και πράσινα άλογα, που καλλιεργούν  οι δυνάμεις  του  ΣΥΡΙΖΑ,  και οι παρατρεχάμενοι του κυβερνητικού  εργοδοτικού  συνδικαλισμού  που διαμορφώνουν    τις  νέες συμμαχίες τους   στο Συνδικαλιστικό  Κίνημα  με στόχο να το  υποτάξουν στις  ανάγκες  του συστήματος . 
Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧIΖΕΤΑΙ     
 Κατερίνη   29-9-2012 

Σ. Μαυρίδου: "Μια συλλογική γυναικεία επιχειρηματική δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας"


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησε ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αιγινίου "Αρμονία".
Την Πρόεδρο και μέλη του συνεταιρισμού υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα συζήτησαν για τις δράσεις, τους σκοπούς και το πρόγραμμα του συνεταιρισμού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού Αιγινίου "Αρμονία", Ελένη Παπαθεοδώρου και τα μέλη Όλγα Ξανθοπούλου, Κυριακή Δρακάκη, Γεωργία Κισούδη, Σταματία Γρηγοριάδου καθώς και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Ευδοκία Γεωργίου-Κίτσιου.

Τα μέλη του συνεταιρισμού ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ιδέα και τους σκοπούς ιδρύσεως του συνεταιρισμού που έχει έδρα το Αιγίνιο, "γεννήθηκε" τον Ιούλιο του 2012 και απαρτίζεται από 23 μέλη.

Αυξάνεται το λαθρεμπόριο στα καύσιμα μετά από την εξίσωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης


«Πάρτι» έχουν αρχίσει ήδη να στήνουν οι λαθρέμποροι καυσίμων, μετά την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης.


Και αυτό γιατί επειδή από τους τρεις τύπους πετρελαίου που κυκλοφορούν στην αγορά, το κίνησης, πετρελαίου και το ναυτιλιακό, οι δύο έχουν τις ίδιες προδιαγραφές, καθώς είναι αφορολόγητα.

Δηλαδή περιεκτικότητα σε θείο 1.000 μέρη στο εκατομμύριο, έναντι μόνο 10 που ισχύει για το πετρέλαιο κίνησης. 

Πέρασε το γιο του για διαρρήκτη και τον σκότωσε

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για έναν πατέρα που πέρασε το γιο του για διαρρήκτη και τον σκότωσε...
 
Πέρασε το γιο του για διαρρήκτη και τον σκότωσε
Το θάνατο του γιου του προκάλεσε ένας δάσκαλος δημοτικού, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, αφού πέρασε το 15χρονο παιδί για διαρρήκτη


Ο Τζέφρι Τζουλιάνο, 44 ετών, έφτασε στο σπίτι της αδερφής του μετά από τηλεφωνική κλήση που του είχε κάνει η ίδια, φοβούμενη ότι κάποιος έχει μπει παράνομα στο σπίτι της. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι όταν ο Τζουλιάνο έφτασε στο σπίτι της αδερφής του είδε έναν άντρα ντυμένο στα μαύρα να κρατά ένα γυαλιστερό αντικείμενο, το οποίο θεώρησε ότι ήταν μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τον άγνωστο.

Έρχεται προϋπολογισμός με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα

Στόχος η συναίνεση των δανειστών για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ...
 
Έρχεται προϋπολογισμός με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα
Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013, ανακοινώνοντας περαιτέρω περικοπές δημοσίων δαπανών και νέο μαχαίρι σε μισθούς και συντάξεις, υπακούοντας - ενάντια στις προεκλογικές διαβεβαιώσεις για το αντίθετο- στις επιταγές της τρόικας, που επιμένει στην ίδια συνταγή «σωτηρίας» παρά τα αδιαμφισβήτητα απογοητευτικά μέχρι σήμερα αποτελέσματα. 


Στόχος η εξασφάλιση της συναίνεσης των δανειστών για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, που ήδη έχει καθυστερήσει στραγγίζοντας από ρευστό τα κρατικά ταμεία, καθώς η τρόικα αξιολογεί λεπτομερώς και με αργούς ρυθμούς τη δημοσιονομική πρόοδο της χώρας. 

Ο ευτελισμός των θεσμών κίνδυνος για τη Δημοκρατία



Τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας φαίνεται ότι ζει το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίσαμε από τη Μεταπολίτευση έως σήμερα...
 
Αυτές ακριβώς τις τελευταίες ημέρες ζούμε το θέατρο του υποτιθέμενου παραλόγου, με τους πολιτικούς ταγούς να μην γνωρίζουν τίποτε για το «έγκλημα» που έχει συντελεστεί και που δυστυχώς έχει αντίκτυπο τόσο στη συνοχή της κοινωνίας όσο και στη διεθνή εικόνα της χώρας.
Ο ευτελισμός των θεσμών κίνδυνος για τη Δημοκρατία 

Όλα ξεκινούν από τη μη τήρηση της ορθής λειτουργίας των θεσμών κάτι που θα διασφάλιζε την αξιοπιστία της δράσης όλων των δημόσιων λειτουργών.


Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Η αρχή της διάκρισης των εξουσιών προβλέπει την ύπαρξη τριών εξουσιών, της εκτελεστικής, της νομοθετικής και της δικαστικής. Η εκτελεστική εξουσία που περιλαμβάνει κυρίως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση, τα τελευταία χρόνια και ειδικά στην εποχή του Μνημονίου κάνει ότι μπορεί  για να κάνει εχθρό της την κοινωνία και υποβαθμίσει τον πολιτικό διάλογο, λειτουργώντας πρωτίστως με επικοινωνιακά κριτήρια.

Βαρουφάκης: Επιστροφή της Γερμανίας στο μάρκο... εντός Ευρωζώνης

Πώς θα ωφεληθεί η Ελλάδα από μία τέτοια εξέλιξη...
 
Βαρουφάκης: Επιστροφή της Γερμανίας στο μάρκο... εντός ΕυρωζώνηςΜε άρθρο του στο protagon.gr, ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος κάνει μία άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση της δυσχερούς πολιτικοοικονομικής κατάστασης στην Ευρωζώνη και προτείνει έναβελούδινο διαζύγιο εντός αυτής, με αντίπαλα μέρη τη Γερμανία και τους υπόλοιπους...

Άλλη μια φορά, οι ηγέτες της Ευρωζώνης κατήργησαν στην πράξη τα όποια οφέλη υποσχέθηκε μια πρότερη απόφασή τους σε επίπεδο Συνόδου Κορυφής.

Θυμάστε τον περασμένο Ιούνιο πως οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας και της Ισπανίας, επικουρούμενοι από τον νεο-εκλεγέντα, τότε, γάλλο Πρόεδρο, έδωσαν τον ευγενή αγώνα για να γίνει αποδεκτή η αρχή της αποσύνδεσης της κρίσης δημόσιου χρέους από την τραπεζική κρίση; 

Η τραγωδία της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ μας…



Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές οι διεθνείς ελίτ εξουσίας (Νέα Τάξη) έχουν κηρύξει έναν ανελέητο, φρικαλέα εξοντωτικό και πολυεδρικό πόλεμο εναντίον του συνόλου της ανθρωπότητας.

• Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια προς τις χωματερές… 
• Τα λαϊκά στρώματα ρίχνονται στον «καιάδα» της καταστροφής και της αποκτήνωσης… 

Παιδεία: Η Νέα Τάξη κατασκευάζει μόνο αλυσίδες σκλαβιάς…



Πολλά άρθρα γράφονται για την Παιδεία, τα περισσότερα με πολύ εύστοχες παρατηρήσεις. Παρατηρήσεις, ωστόσο, εξωτερικού 
χαρακτήρα, κοινωνικά και πολιτικά μετέωρες, παρατηρήσεις που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της Παιδείας, σαν ξεχωριστά και ανεξάρτητα από το ιστορικό γίγνεσθαι, έξω και υπεράνω της κοινωνίας, αυτόνομα… «Οι αλυσίδες της σκλαβιάς σπάνε με το φως»:

Προσοχή διαδώστε το…Θα πληρώνουν για αιμοκαθάρσεις από αρχές Οκτώβρη


Θα πληρώνουν για αιμοκαθάρσεις από αρχές Οκτώβρη

Απειλούν οι κλινικάρχες πως αν δεν λάβουν τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ θα δέχονται μόνο όσους έχουν να πληρώσουν, κι ας πεθάνουν οι υπόλοιποι…

Υιοθετήστε αδέσποτα ζώα

 Υιοθετήστε αδέσποτα ζώα
Με το σύνθημα «… κάντε click στη στοργή!», ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Άγγελος Αντωνόπουλος, καλούν τους κατοίκους της Αθήνας (και όχι μόνο) να δείξουν την ευαισθησία τους και την ανθρωπιά τους.
Αυτό που ουσιαστικά ζητούν είναι οι δημότες της πρωτεύουσας να επισκεφθούν το περίπτερο υιοθεσιών, που θα βρίσκεται στα Προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, από τις 08.00 έως τις 22.00 με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων». Τους ζητούν να υιοθετήσουν ένα από τους «αδέσποτους τετράποδους φίλους μας».

Ερωτική συσκευή για σχέσεις εξ αποστάσεως


H συσκευή-επανάσταση για τις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι πλέον γεγονός και έρχεται να μηδενίσει τα χιλιόμετρα.
 Ερωτική συσκευή για σχέσεις εξ αποστάσεως
Το LovePalz, όπως ονομάζεται, υπόσχεται 100% σεξουαλική ικανοποίηση σε αμφότερους τους συντρόφους όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχουν WiFi και iPhone.
Η συσκευή αποτελείται από δύο εξαρτήματα, τα «Hera» και «Zeus», για τη γυναίκα και τον άντρα αντίστοιχα, τα οποία συνδέονται με ειδική εφαρμογή για το iPhone που επιτρέπει στους δύο συντρόφους να βλέπουν ο ένας τον άλλον και να συνομιλούν κατά τη διάρκεια της «σεξουαλικής επαφής».

Σεισμός 4,5 ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης και της Καρπάθου


 Σεισμός 4,5 ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης και της Καρπάθου
Σεισμός μεγέθους 4.5 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05.39 τα ξημερώματα, στο θαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 64 χλμ. νοτιοανατολικά της Καρπάθου και 253 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 60χλμ.

Βελούδινο Διαζύγιο εντός της Ευρωζώνης;(Γράφει ο Γιάννης Βαρουφάκης)


Άλλη μια φορά, οι ηγέτες της Ευρωζώνης κατήργησαν στην πράξη τα όποια οφέλη υποσχέθηκε μια πρότερη απόφασή τους σε επίπεδο Συνόδου Κορυφής.
Θυμάστε τον περασμένο Ιούνιο πως οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας και της Ισπανίας, επικουρούμενοι από τον νεο-εκλεγέντα, τότε, γάλλο Πρόεδρο, έδωσαν τον ευγενή αγώνα για να γίνει αποδεκτή η αρχή της αποσύνδεσης της κρίσης δημόσιου χρέους από την τραπεζική κρίση; Σε πείσμα της γερμανικής κυβέρνησης, η ………….

Σε 10 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Πετζετάκις – Καταζητείται από την αστυνομία


 Σε 10 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Πετζετάκις – Καταζητείται από την αστυνομία
Σε φυλάκιση δέκα ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από αυτόφωρο δικαστήριο ο Γ. Πετζετάκις. Η καταδίκη αφορά δύο ξεχωριστές υποθέσεις για χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο ύψους 4 εκατ. ευρώ.
Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ερήμην και αυτή τη στιγμή καταζητείται για να συλληφθεί σε εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης.

Κρήτη: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου ~ Απαγορεύεται η αξιοποίησή του!


 Κρήτη: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου ~ Απαγορεύεται η αξιοποίησή του!
Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή.
Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!
O λόγος για το Εco Racer, αυτοκίνητο 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, που «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του… Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξαιρετικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα.

Οι γιατροί τής έβαλαν κομμάτι από το κρανίο στο στομάχι

 Οι γιατροί τής έβαλαν κομμάτι από το κρανίο στο στομάχι
Μια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών και πρώην νικήτρια καλλιστείων ομορφιάς υποβλήθηκε σε μια απίστευτη χειρουργική επέμβαση.
Οι γιατροί αφαίρεσαν το ένα τέταρτο του κρανίου της και το… έβαλαν στο στομάχι της, για όσο διάστημα εκείνη ανάρρωνε από μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Η Jamie Hilton «φιλοξένησε» για 42 μέρες το κρανίο της στα σπλάχνα της, προκειμένου το οστό να παραμείνει αποστειρωμένο και «ζωντανό» μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα και το πρήξιμο στο κεφάλι της.

Εύβοια: Στο δρόμο με τα εσώρουχα γιατί ο… κουμπάρος αρνήθηκε τον έρωτά της!


 Εύβοια: Στο δρόμο με τα εσώρουχα γιατί ο… κουμπάρος αρνήθηκε τον έρωτά της!
Το περιστατικό που ακολουθεί είναι σπάνιο μιας και ο κουμπάρος αποδείχθηκε λεβέντης. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από πέντε χρόνια πάντρεψε τον καλύτερο του φίλο που ήταν μαζί στο στρατό.
Από εκείνη την μέρα και μετά ξεκίνησε ο πειρασμόςμιας και η καυτή γυναίκα του φίλου του τον είχε βάλει στο μάτι. Από την πρώτη μέρα που έμαθε για την κουμπαριά δεν έφερε αντίρριση αν και ήθελε να κάνει κουμπάρα την καλύτερη της φίλη.

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Προκόπη γλύφεις τον π***** του Χατζηνικολάου, δεν γλύφεις το δικό μου καλύτερα;


 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Προκόπλη γλύφεις τον π***** του Χατζηνικολάου, δεν γλύφεις το δικό μου καλύτερα;Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μεϊμαράκη και Παυλόπουλου σημειώθηκε  στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Βουλής πληροφορήθηκε ότι ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. βγήκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM και δεν είπε -όπως τουλάχιστον είπαν στο Βαγγέλα κάποιοι καλοθελητές- τη «γραμμή».

Όταν λοιπόν τον συνάντησε στη Βουλή, του είπε με ειρωνικό τρόπο, «Προκόπη, γλύφεις τον π… του Χατζηνικολάου, έλα να γλύψεις το δικό μου που είναι καλύτερος».

Η Ελληνική Αστυνομία στηρίζει μία χούντα


 Η Ελληνική Αστυνομία στηρίζει μία χούντα
Συμπεριφορά αστυνομικού σε γυναίκα, επειδή αυτή τολμάει να πολεμήσει για την δική του οικογένεια…
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων από την τελευταία διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, ζητώντας μάλιστα και “πληροφορίες” για τυχόν παράνομη δράση τους.
Να δώσει η Αστυνομία τα ονόματα εκείνων που χτυπάνε πολίτες. Να δώσει η Αστυνομία τα ονόματα εκείνων των υπανθρώπων που έχει στις τάξεις της, που επιτέθηκαν σε ανάπηρους. Να δώσει η αστυνομία τα ονόματα των φασιστών που πληρώνει για να ρίχνουν χημικά στους Έλληνες πολίτες. Να δώσει η Αστυνομία τα ονόματα και τις φωτογραφίες εκείνων που παρεισφρύουν στις διαδηλώσεις και χρησιμοποιούνται για να πανικοβάλουν τους πολίτες. Να δώσει η αστυνομία τα ονόματα των κουκουλοφόρων με τους οποίους συνεργάζεται για να μετατρέπει τις πορείες διαμαρτυρίας σε πορείες προς τον θάνατο…

Γλυκάνισος.




''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 

ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."


Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566

Σοκ προκαλεί η λίστα των μέτρων που αποφάσισε η συγκυβέρνηση των δοσίλογων αρχηγών


Οι περικοπές των δαπανών θα φτάσουν στα 10,5 δισ. ευρώ, ενώ οι νέοι φόροι που θα επιβληθούν θα φτάσουν τα 3 δισ. ευρώ. 
Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα του Τύπου, τα μέτρα για την εφαρμογή των οποίων έχουν συμφωνήσει οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, είναι τα εξής:
Περικοπές δαπανών
• Αύξηση του γενικού ορίου συνταξιοδότησης από 65 στα 67 έτη. Το μέτρο θα ισχύσει από το 2013 και θα επιβαρύνει και τα ενδιάμεσα όρια συνταξιοδότησης κατά 2 έτη.