ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αύριο ηχούν σειρήνες σε όλη την επικράτεια




  
  Αύριο κατά την Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2012», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).


Τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης : Μπλόκο στην Μέρκελ


    ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
Μπλόκο στην Μέρκελ
Όλοι στη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας
ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- ν.τ. ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9/10 στις  7 μ. μ. στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η επίσκεψη της Άγγελα Μέρκελ στην Αθήνα της Τρίτη 9 Οκτωβρίου αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας, που πλήττονται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές που προωθεί η Γερμανική Κυβέρνηση και υλοποιούν στο σύνολό τους οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Το όνομα της Πρωθυπουργού της Γερμανίας έχει συνδεθεί με τις πιο ακραίες αντιδραστικές και νεοφιλελεύθερες φωνές, που στόχο έχουν την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των λαών και των εργαζομένων σε όλη την Ευρώπη, για να διασφαλιστεί η σωτηρία των τραπεζιτών και τα κέρδη των επιχειρήσεων. 
Μετατρέπουμε τη συγκέντρωση της Τρίτης σε ημέρα Παλλαϊκής διαμαρτυρίας αλλά και δέσμευσης από όλους μας ότι θα παραμείνουμε αγωνιζόμενοι στους δρόμους, για να κλείσει το συντομότερο δυνατό ο κύκλος ζωής και αυτής της μνημονιακής κυβέρνησης. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την αποδέσμευση από τα μνημόνια της καταστροφής, διεκδικούμε την έξοδο από την κρίση σε προοδευτική κατεύθυνση. 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 6-10-2012

Θέσεις εργασίας σε αστυνομία, δήμους, ΑΕΙ: Οκτώβριος 2012

Θέσεις εργασίας σε αστυνομία, δήμους, ΑΕΙ: Οκτώβριος 2012

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με (100) Ψυχολόγους, (60) Κοινωνικούς Λειτουργούς και (73) Μεταφραστές - Διερμηνείς (για τις γλώσσες Αραβική, Γεωργιανή, Φαρσί, Παστού, Ουρντού, Σουαχίλι, Κινεζική, Μπεγκάλι, Αμαρικά, Μπατζαμί και Ισπανικά) αποφάσισε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας το Σάββατο στην Κατερίνη ενάντια στα αβάστακτα οικονομικά μέτρα



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 13 Οκτ 2012 και ώρα 10:00 θα πραγματοποίηση συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία από τα γραφεία του Συλλόγου Β Πάροδος Κασσάνδρου 2 Κατερίνη ενάντια στα αβάστακτα οικονομικά μέτρα που ετοιμάζεται η πολιτεία να πάρει ενάντια στην Πολύτεκνη Οικογένεια.
Πρέπει να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε τώρα πριν είναι πολύ αργά.

Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα γιατί η πολύτεκνη οικογένεια είναι αυτή που θίγεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη οικογένεια.


Δεν πρέπει να αφήσουμε να φορολογήσουν τα παιδιά μας γιατί με αυτά που ετοιμάζονται η πολύτεκνη οικογένεια θα πρέπει πέρα από την έμμεση φορολογία που πληρώνει για την επιβίωσής της θα την επιβάλουν να πληρώνει επιπλέον βαρύ φόρο.
Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρεθούν όλες οι πολύτεκνες οικογένειες, η παρουσία μας είναι απαραίτητη, θα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε σε όλα αυτά που ετοιμάζεται να ψηφίσει στη βουλή η Πολιτεία.

-ΤΟ-

 Δ.Σ.

Αγνόησαν τις προειδοποιήσεις


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ηταν ένα από εκείνα τα υπέροχα πρωινά του Αυγούστου του 2004, τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όταν έπεσε σαν βόμβα στο πρωθυπουργικό γραφείο η είδηση ότι ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s είχε συντάξει μία ειδική έκθεση για την μετα-ολυμπιακή Ελλάδα.

Σε αυτήν, ούτε λίγο ούτε πολύ, η S&P προειδοποιούσε ότι οι υπερβάσεις του κόστους της Ολυμπιάδας θα «βούλιαζαν» την ελληνική οικονομία και θα οδηγούσαν σε έναν αγωνιώδη μαραθώνιο τους Ελληνες πολίτες, αν οι κυβερνήσεις δεν δρούσαν άμεσα και αποφασιστικά.

Θυμήσου...



Θυμήσου...

Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία…


Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία……Το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό. 
Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο

Το 1948 ο τότε Υπουργός Παναγιώτης Κανελλόπουλος, αναφωνεί το περίφημο "Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας"


Το 2012... ο Αντώνης Σαμαράς, συνεπικουρούμενος από τον Ευάγγελο "συνταγματολόγο" λιστών και "αριστερό" Φώτη των κόκκινων γραμμών, με το που θα την αντικρύσουν θα της πουν:
"Εξοχότατη! Ιδού τα λιμάνια σας, ιδού τα νησιά σας και οι...
ανεκμετάλλευτες προς το παρόν βραχονησίδες σας, ιδού η περιουσίας σας, τα ξενοδοχεία σας, ιδού τα συμφέροντά σας..

Αν το κράτος είναι ενάντια στο έθνος...



Εσύ μαλάκα έλληνα... πλήρωσε για να κονομάνε τα λαμόγια!

Προδότες Ελληνες Πολιτικοί

Υποδοχή όπως αρμόζει στον κατακτητή Ο Εθνικός Αφανισμός είναι πλέον πολύ κοντά...!!!


Υποδοχή όπως αρμόζει στον κατακτητή
Γιατί να λέμε βίαια τα νερά του ποταμού
και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;

(Bertolt Brecht)

Ο κύριος πρωθυπουργός το δήλωσε κατηγορηματικά, σχεδόν μας διέταξε ή και μας επέπληξε θα έλεγα, σχετικά με την υποδοχή της κυρίας Μέρκελ στη χώρα μας την Τρίτη: 

"Θα (τονίζοντάς το) την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε ένα ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μιας φίλης (το τόνισε επίσης) χώρας, όπως είναι η Γερμανία", είπε χαρακτηριστικά.

Η εθελόδουλη στάση των κυβερνώντων, όποια κι αν είναι τα αίτια που την υπαγορεύουν, άνοιξαν τις ορέξεις των "εταίρων" μας στην Ευρώπη αλλά και των μη εταίρων μας σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αντιμετωπίζουμε μέσα σε δυο μόλις χρόνια τον κίνδυνο του ...

εθνικού πλέον αφανισμού.

Crash test μεταξύ υγραερίου κίνησης και βενζίνης


Τελικά που θα κάτσει η μπίλια της φορολόγησης του υγραερίου κίνησης; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ. που προχώρησαν σε...
μετατροπή του κινητήρα του αυτοκινήτου τους από βενζίνη σε υγραέριο προκειμένου να γλυτώσουν από το κόστος των 2 περίπου ευρώ το λίτρο που έχει φτάσει να πωλείται σήμερα η απλή αμόλυβδη.

Τι λένε σήμερα οι αριθμοί

Επεισόδια στην πορεία συνταξιούχων στο Σύνταγμα

Περισσότεροι από 300 συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα μέτρα...
 
Επεισόδια στην πορεία συνταξιούχων στο Σύνταγμα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (στη Βασιλίσσης Σοφίας), πραγματοποίησαν σήμερα Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, με τη συμπαράσταση του ΠΑΜΕ και τη συμμετοχή βουλευτών του ΚΚΕ.

Προς τη λήξη της πορείας σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, με τους συνταξιούχους να προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό...

Περισσότεροι από 300 συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς, όπως υποστηρίζουν, οι νέες περικοπές στις συντάξεις θα τους οδηγήσουν στην εξαθλίωση.

Αντιδωρο




Σεξουαλική ζωή και οικογένεια


Ολοένα και περισσότερες έρευνες συνδέουν την ευημερία του γάμου αλλά και την ευτυχία των γονέων και των παιδιών με την καλή σεξουαλική ζωή των συζύγων.


Η κοινωνία φαίνεται να έχει υποβαθμίσει το σεξ στην οικογενειακή ζωή, το οποίο δεν πρέπει να συγκρίνεται με το εξωσυζυγικό ή το προγαμιαίο σεξ. Στις ταινίες και στον πολιτισμό μας, αυτό που είναι σεξουαλικά συναρπαστικό είναι «κάτι που σπάει τα όρια» και είναι παράνομο, αλλά ο Barry McCarthy, κλινικός ψυχολόγος και σεξολόγος, υποστηρίζει ότι το «κλειδί» στο συζυγικό σεξ είναι η οικειότητα και ο ερωτισμός. 

Φοροφυγάδες υπεράνω υποψίας


Στη λίστα των 54.000 Ελλήνων που έβγαλαν άνω των 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού συναντά κάποιος επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται από τον χώρο της ναυτιλίας μέχρι και… τον τομέα της γεωργίας.

Συγκεκριμένα, σουβλατζήδες, εστιάτορες, κηπουροί, δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, αγρότες και εφοπλιστές έχουν ένα κοινό: δήλωσαν μηδαμινά εισοδήματα, την ώρα που οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό άγγιζαν τα 52 εκατομμύρια ευρώ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΧΩΡΙΣ διακριτικά που μας χωρίζουν...
ΧΩΡΙΣ κομματικές σημαίες....
ΧΩΡΙΣ πανό....

Το μυστικό της Μέρκελ

Το μυστικό της Μέρκελ

Τι κομίζει η σιδηρά κυρία στην Αθήνα - Επώδυνος συμβιβασμός με 1 δισ. ευρώ επιπλέον μέτρα - Παζάρι Στουρνάρα - τρόικας ως το παρά πέντε - Φρούριο από αύριο η πρωτεύουσα - κόκκινα χαλιά και διαδηλώσεις

Αλέξης Τσίπρας: «Μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον Χέλμουτ Σμιτ»

Αλέξης Τσίπρας: «Μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον Χέλμουτ Σμιτ»

Για τους γερμανούς Αριστερούς είναι «θεός». Ο Αλέξης Τσίπρας τους σκλαβώνει με τον «επαναστατικό πραγματισμό» του και τη ριζοσπαστική του ρητορική. «Αυτός δεν είναι απλός πολιτικός, είναι πολιτικός φιλόσοφος» έλεγε ο βουλευτής του κόμματος Die Linke (Αριστερά) Ντίτερ Ντεμ στο περιθώριο της πρόσφατης επίσκεψης του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο

Eurogroup: Στο Λουξεμβούργο ο Ι. Στουρνάρας με στόχο μια θετική δήλωση

Eurogroup: Στο Λουξεμβούργο ο Ι. Στουρνάρας με στόχο μια θετική δήλωση

Με στόχο μια θετική δήλωση από το Eurogroup για την Ελλάδα, ο υπουργός ΟικονομικώνΓ. Στουρνάρας πρόκειται να παρουσιάσει τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο το πακέτο των μέτρων, για το οποίο υπάρχουν -πάντως- ακόμη εκρεμότητες ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. 

«Από άλλο πλανήτη Μέσι – Κριστιάνο»



Ο Μουρίνο ήταν αρκετά ευδιάθετος μετά το κλάσικο, μίλησε για το ματς και την ομάδα του, ενώ σχολίασε το ερώτημα ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.
νίκη, ο Ζοσέ Μουρίνο ξεκαθάρισε ότι ήταν ευχαριστημένος από την ομάδα του και χάρηκε το ματς, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά με... μαεστρία στη διαιτησία, ενώ απέφυγε να πάρει θέση στο ερώτημα Κριστιάνο – Μέσι για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αν και προτιμά τον Πορτογάλο που είναι ποδοσφαιριστής του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έξοδο στο Champions League»



Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League είναι ο μεγάλος στόχος του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Φωτάκης στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»

Aμυντικός αλλά γκολτζής!



Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρας Τρίπολης και το gazzetta.gr θυμίζει τα γκολ του στο πρωτάθλημα.
Αν και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας ο «Γερμανός» δείχνει να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα αφού πρόκειται για παίκτη που αρέσκεται στο να προωθείται. Άλλωστε, απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας δεν ήταν η πρώτη φορά που σκοράρει με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Αποδεκτή η παραίτηση Κατσαβάκη



Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη και από την Δευτέρα ξεκινάει η αναζήτηση προπονητή με το όνομα του Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ μετά από συνεδριάση έκανε δεκτή την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος αποτελεί

Τα μάτια σας 14! Καυτά κορίτσια κυκλοφορούν topless στο internet!


Χωρίς σουτιέν, κανονικότατα στο πιάτο!!!! Είναι γνωστή η μόδα του βγάζω φωτογραφία μόνη μου σπίτι αλλά χωρίς τίποτα από τη μέση και πάνω… άλλη ιστορία! Πάρτε τα γνωστά χαπάκια για την πίεση να είμαστε σίγουροι και θαυμάστε τα κάλλη τους…

Συνέντευξη ΠΑΣΕΒΕ σήμερα στην Κατερίνη



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ !!! 
  
 

  Η Γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου σε όλες τις εφορίες της χώρας θα παραχωρήσει την Δευτέρα 8/10 στις 11:00 πμ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ Πιερίας συνέντευξη τύπου. 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 3.700.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ..



Για τη συγκέντρωση της Παραλίας για το παρεμπόριο : Καπελώματα με Δελτία Τύπου ή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια


                                   του  Αντώνη  Δ. Μάντζιου
Με αφορμή δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Χ.Α.  και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια να σημειώσουμε τα εξής:
Στη συγκέντρωση των επαγγελματιών και κατοίκων της  Παραλίας το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο παρευρίσκονταν μέλη και στελέχη των κομμάτων  ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ  και Ν.Δ.  

Απάντηση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Γ.Παπαθανασίου στον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Κώστα Δημόπουλο



  Κάποιοι επιδίωκαν την ηθική, πολιτική και οικονομική μου εξόντωση.
Με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών πριν από δύο σχεδόν χρόνια νιώθω ηθικά δικαιωμένος. Με την ομόφωνη αθώωση του δικαστηρίου πριν από τρεις μήνες,  νιώθω και τυπικά δικαιωμένος. Κάποιους μάλλον του έκατσε βαριά. Τόσο βαριά που έχασαν και τον ύπνο τους.
Δεν υπήρξα ποτέ  γόνος πολιτικής οικογένειας. Δεν κρατώ από κανένα τζάκι. 

Τον παππού μου τον σκότωσαν το 1945 οι χίτες. Δεν πρόλαβε να είναι βουλευτής την περίοδο της αποστασίας. 
Ο πατέρας μου ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο, δεν πρόλαβε να γίνει υπουργός.

Σταμάτησε η παραγωγή του iphone5


Σε απεργία έχουν προχωρήσει χιλιάδες εργαζόμενοι σε εργοστάσιο του ομίλου Foxconn στην Κίνα, που κατασκευάζει εξαρτήματα για το iPhone 5 Apple...
όπως ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση China Labour Watch.
Ο όμιλος, με έδρα της Ταϊβάν κατασκευάζει προϊόντα τεχνολογίας και είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο στον τομέα αυτό. Τα τελευταία χρόνια στα εργοστάσιά του στην Κίνα έχουν σημειωθεί πολλές αυτοκτονίας και τον περασμένο μήνα ξέσπασαν βίαια επεισόδια ανάμεσα σε εργάτες, στα οποία ενεπλάκησαν περίπου 2.000 εργαζόμενοι και 5.000 αστυνομικοί. 

Έλεγα κι εγώ, γιατί ο άντρας μου πήγαινε κάθε μέρα το αυτοκίνητο στο συνεργείο;


Δυστυχώς μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να το καταλάβω. Δείτε τί εννοούσε όταν μου έλεγε ότι έχει πρόβλημα η εξάτμιση!!!
Δείτε τι ανακάλυψε η παθούσα ... 

Σίγουρα θέλετε παράθυρο στο αεροπλάνο; Για δείτε και τα ξαναλέμε...


Βλέποντας την φωτογραφία κάποιος θα πιστέψει ότι το γκρι αεροπλάνο της UNITED AIRLINES επιτίθεται στο αεροπλάνο της LUFTHANSA. H πραγματικότητα όμως είναι...πολύ διαφορετική αφού μεταξύ τους υπάρχουν πολλά μέτρα απόστασης. Τα δύο αεροπλάνα ετοιμάζονται για προσγείωση στον διπλό διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αεροδρομίου του San Francisco στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Συνταγή της Ημέρας!(Απολαύστε!)


Μαρμελάδα σύκο

Συνταγή για 3-4 βαζάκια

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
1280γραμ. ώριμα σύκα
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
640γραμ. ζάχαρη

Εκτέλεση:
Πλένουμε τα σύκα και τα ξεφλουδίζουμε.

Τα κόβουμε με ένα μαχαίρι και τα ζυμώνουμε με καθαρά χέρια για να λιώσουν.

Βάζουμε τα λιωμένα σύκα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι.

Βράζουμε έως ότου η μαρμελάδα πέφτει από το κουτάλι σε πυκνή πλατιά μάζα οπότε έχει δέσει και είναι έτοιμη.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.wmv

Επανεξελέγη ο Ούγκο Τσάβες πρόεδρος της Βενεζουέλας


Ο σημερινός πρόεδρος, Ούγκο Τσάβες κέρδισε τον αντίπαλό του συγκεντρώνοντας...
54,42% των ψήφων (7.444.082 ψήφοι) έναντι του Henrique Capriles που έλαβε 44,97% (6.150.544 ψήφοι) των ψήφων των κατοίκων της Βενεζουέλας που συμμετείχαν στις προεδρικές εκλογές στις 7 Οκτωβρίου. Με αυτά τα αποτελέσματα Τσάβες θα διανύσει την επόμενη προεδρική θητεία που αρχίζει το 2013 και θα διαρκέσει μέχρι το 2019.

ΦΙΜΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ



Επιχειρούν να κλείσουν το 3G από το κέντρο της Αθήνας ..
προκειμένου να σταματήσει η ελεύθερη live πληροφόρηση κατά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα την Τρίτη 9/10.Διαμαρτυρηθείτε τώρα στις ελληνικές διπλωματικές αρχές στη χώρα που βρίσκεστε.
Ένα μέτρο που παραβιάζει το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της πληροφόρησης.

Υπάρχει μια χθεσινή ανακοίνωση από την ομάδα Anonymus ότι η κυβέρνηση πρόκειται να διακόψει τη 3G σύνδεση από το κέντρο της Αθήνας την Τρίτη, προκειμένου να σταματήσει την ελεύθερη ροή των πληροφοριών από το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της A.Merkel στην Ελλάδα.

Επιχειρούν να μας φιμώσουν..

Μέρκελα η σφυχτοχέρα!!!



ΑΚΟΥΣΑΤΕ , ΑΚΟΥΣΑΤΕ , ΑΔΕΛΦΟΙ ...ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ... ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ  9 ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΄΄ΙΕΡΗΣ΄΄ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΄΄ΑΓΙΑΣ΄΄ ΜΕΡΚΕΛΑΣ ΤΗΣ ΣΦΙΧΤΟΧΕΡΑΣ .... 
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ DEMOΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ...

Η Λίστα, η Λίτσα και η ...Πίτσα!!!



Να δείτε που στο τέλος θα μας πει ότι το πέρασε για Πίτσα!!!

Περάστε κύριε για ένα κλίσμα με λουλάκι μπας και καθαρίσουνε τα μάτια σας και ΄΄δείτε΄΄ καλύτερα...  

Έλληνας τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική


sok ellinas tragoudistis egkleistos se psyxiatriki kliniki 1 315x236 300x224 Έλληνας τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 και είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες με το διαζύγιό του, βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική!
Μάλιστα, είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα και έμεινε για λίγο διάστημα στη Σουηδία. Μία οικογενειακή τραγωδία όμως τον ανάγκασε να επιστρέψει. Ο τραγουδιστής άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει! Από εκείνη την ημέρα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο!

Σκάφος τζακούζι δύο σε ένα

 Σκάφος τζακούζι δύο σε ένα
Μια μοναδική κατασκευή που συνδυάζει το τζακούζι με τη βαρκάδα έχει δημιουργήσει μια φιλόδοξη εταιρεία στην Ολλανδία.
Το «Ηot Tub» διαθέτει καυστήρα που καίει ξύλα προκειμένου να θερμάνει το νερό και να το φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία. Οι κατασκευές διευκρινίζουν ότι το νερό μπορεί να γίνει όσο ζεστό επιθυμεί ο ιδιοκτήτης αλλά η ιδανική είναι στους 38 βαθμούς κελσίου.

Τεκμήρια τέλος για μισθωτούς – συνταξιούχους


 Τεκμήρια τέλος για μισθωτούς   συνταξιούχους
«Στο Περιουσιολόγιο θα περιέχονται όλα τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων, οπότε τα τεκμήρια διαβίωσης δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ύπαρξης» σημειώνει ανώτερο στέλεχος του υπ. Οικονομικών
Eρχεται το τέλος για τα τεκμήρια διαβίωσης.Με την ενεργοποίηση του Περιουσιολογίου για όλους τους φορολογούμενους από το 2013, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να καταργήσει τα τεκμήρια για τους μισθωτούς και συνταξιούχους.
Τα τεκμήρια θα διατηρηθούν και ενδεχομένως θα ενισχυθούν για περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες και θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως δικλίδα ασφαλείας για τη σύλληψη της φοροδιαφυγής και των αδήλωτων εισοδημάτων.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ



Τον παρακαλούσε: “Θείε, μη με ρίχνεις στο πηγάδι”


ton parakalouse theie mi me rixneis sto pigadi 1 315x236 250x180 Τον παρακαλούσε: “Θείε, μη με ρίχνεις στο πηγάδι”
Nέα σελίδα προσπαθεί να γυρίσει στη ζωή της η τραγική οικογένεια της 11χρονης Ρένι Τραΐκοβα, η οποία τον Αύγουστο του 2010 βιάστηκε και ρίχτηκε ζωντανή μέσα σε ένα πηγάδι στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας βρίσκοντας φρικτό θάνατο Το ειδεχθές έγκλημα είχε παγώσει το Πανελλήνιο, ενώ ακόμα και σήμερα η αγριότητα με την οποία διαπράχθηκε εξακολουθεί να προκαλεί αποστροφή και ανατριχίλα.
Πριν από έναν μήνα, επιστρέψαμε στην Ελλάδα, γιατί στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν δουλειές
«Αν και ο καιρός έχει περάσει, εξακολουθούμε να είμαστε ζωντανοί-νεκροί, γιατί ο τρόπος που χάθηκε το κοριτσάκι μας ξεπερνάει κάθε φαντασία»

Συνελήφθη ο Φωτόπουλος με την διοίκηση της ΓΕΝΟ


fotopoulos 250x180 Συνελήφθη ο Φωτόπουλος με την διοίκηση της ΓΕΝΟ
Επενέβησαν τα ΜΑΤ στο κτίριο της γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Έχουν συλλάβει  συνολικά 18 άτομα :
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΡΙΖΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΓΑΛΟΣ ΖΑΡΟΛΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΘΕΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΡΡΑΣ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Γιατί Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου έκαναν format το cd Λαγκάρντ;


 Γιατί Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου έκαναν format το cd Λαγκάρντ;
tου Κώστα Βαξεβάνη
Η ιστορία με το cd της Λαγκάρντ το οποίο θα μπορούσε να γίνει κυριολεκτικά χρυσό, αλλά Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος θέλησαν να το κάνουν format, είναι μια καθαρή πρόκληση για όλους. Θα ανεχθούν οι πολίτες αυτής της χώρας την υποκρισία που ξεπερνάει τα όρια ακόμη και αυτής της δυσώδους πολιτικής αυτοδικαιολόγησης και αγγίζει τις άνομες συναλλαγές; Θα δεχθούν τη διαμόρφωση ενός παραθεσμικού συστήματος εξουσίας, στο οποίο οι συνήθεις «σωτήρες» ψηφίζουν νόμους για να χαρίζουν Τράπεζες, να νομιμοποιούν Mall, να χαρίζουν σε εργολάβους και τη Siemens, αλλά δεν μπορούν να κάνουν ένα νόμο να αποκαθιστά την αδικία; Επικαλούνται γι” αυτό τα προσωπικά δεδομένα. Ποια προσωπικά δεδομένα αλήθεια; Μήπως είναι τα προσωπικά δεδομένα μιας συναλλαγής;

Ανεξάρτητοι Ελληνες:Η Μέρκελ έρχεται να προασπίσει τα γερμανικά συμφέροντα


Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Ζώης δήλωσε: «Η κυρία Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό την προάσπιση των γερμανικών συμφερόντων και όχι για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για τη χώρα μας μέσα από ένα πρόγραμμα το οποίο θα ήταν εφαρμόσιμο και θα μπορούσε, συνδεδεμένο με την ανάπτυξη, να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 
Όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Ζώης, «ο κύριος Σαμαράς έχοντας απολέσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, προσπαθεί να βρει στήριξη σε δηλώσεις συμπάθειας ξένων ηγετών».