ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Χιλιάδες κόσμου στη γιορτή της Χρυσής Αυγής στο Γουδί..Φώτο


Φωτογραφία για Χιλιάδες κόσμου στη γιορτή της Χρυσής Αυγής στο Γουδί..Φώτο                                                                                                                                    

Βορίδης προάγγελος πολιτικής Σαμαρά...;Θα μας πάρουν τώρα και τα σπίτια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών...!!!



Φωτογραφία για Βορίδης προάγγελος πολιτικής Σαμαρά...;Θα μας πάρουν τώρα και τα σπίτια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών...!!!
Ο κ.Βορίδης αντί να απολογείται στους πολίτες που μαστίζονται από την ανεργία και την ανέχεια για την Μνημονιακή πολιτική που ακολούθησε όσο βρισκόταν στο ΛΑΟΣ και για την ίδια πολιτική που συνεχίζει να υποστηρίζει στην Νέα Δημοκρατία...θέλει τώρα να μας πάρει και τα σπίτια αφού δηλώνει υπέρ του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες...!!!

Άκουσον άκουσον...αυτοί που ευθύνονται για τα χιλιάδες χρεοκοπημένα ελληνικά νοικοκυριά που λόγω της ανεργίας,των περικοπών και των μειώσεων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους...τώρα εκτός από την κοινωνική εξαθλίωση που έχουν προκαλέσει να θέλουν να κατασχέσουν και τα σπίτια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών!

Αλήθεια ποια είναι η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού πάνω στην άποψη του κ.Βορίδη;Συμφωνεί;

Μήπως ο κ.Βορίδης είναι προάγγελος της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο κ.Σαμαράς;

http://offtherecblog.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9325.html

Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ - Πρωτιά για ΣΥΡΙΖΑ, απογείωση για Χρυσή Αυγή!


Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει ραγδαία στην τελευταία δημοσκόπηση της VPRC. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά 4 μονάδων απο την ΝΔ που ακολουθεί την ίδια πολιτική, ενώ η Χρυσή Αυγή φαίνεται οτι όσο επίθεση δέχεται τόσο εισπράττει σε ποσοστά αφού έχει ήδη φτάσει το 14%, έχοντας μάλιστα ανοδική τάση!


Απο τα αξειοσημείωτα το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που έχει καταρρεύσει στο 5,5% το οποίο μάλιστα είναι με αναγωγή! Φαίνεται οτι μέχρι τις επόμενες εκλογές πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπεί στη Βουλή.

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση της VPRC που θα δημοσιευθεί αύριο τα αποτελέσματα είναι:

1. ΣΥΡΙΖΑ   30,5%
2. ΝΔ   27%
3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14%
4. ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7%
5. ΚΚΕ        6,5%
6. ΠΑΣΟΚ   5,5%
7. ΔΗΜΑΡ   5,5%
8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1%
9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1%
10. ΛΑΟΣ       0,5%
11. ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%

Πάνος Καμμένος: Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούμε οι βουλευτές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε σε εκλογές...



Σήμερα στον Αγγελιοφόρο...
Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα δείξει αν είναι η επόμενη "αριστερή" κυβερνητική επιλογή του συστήματος ή θα αποδεχτεί να παραιτηθούν οι βουλευτές του, ώστε να μην ψηφιστούν τα μέτρα...

Σπουδαίες νίκες για Τσέλσι, Σίτι-"γουρλής" ο Καραγκούνης


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η Μάντσεστερ Σίτι για ακόμα μία φορά πήρε τρεις βαθμούς από έναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος από... χέρι και δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Σήμερα, εναντίον της Γουέστ Μπρομ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 28΄, λόγω αποβολής του Τζέιμς Μίλνερ, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 78΄ και τότε μπήκε στο ματς ο Εντιν Τζέκο! Ο Βόσνιος, που είχε χαρίσει τη νίκη και εναντίον της Φούλαμ πριν από τρεις εβδομάδες, πέτυχε δύο γκολ και η Σίτι έφυγε νικήτρια από το "Χόθορνς" πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να καταλάβουν τί συνέβη!

Στην κορυφή παραμένει η Τσέλσι μετά την πολύ σπουδαία νίκη της (4-2) επί της Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Ακολουθεί σε απόσταση τεσσάρων βαθμών η Σίτι και η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε 4-2 της Στόουκ Σίτι.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός 4-0 την Ξάνθη


Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» της Ξάνθης με 4-0 και μετά από επτά αγωνιστικές, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα χωρίς βαθμολογική απώλεια. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», σημείωσαν οι Μανωλάς (37`), Χολέμπας (51`) και Τζεμπούρ (53`, 63`).

Η πιό αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, σημειώθηκε στο 33ο λεπτό και για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Κωστένογλου, βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μαρσελίνιο έδωσε την μπάλα στον Καζούμπα, ο οποίος δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον Κάρολ, με αποτέλεσμα να χαθεί μία πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή της Ξάνθης, όπου ο Κώστας Μανωλάς πήδηξε ψηλότερα απ΄όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές.

"Καθάρισε" ο Κλάους Αθανασιάδης(ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0)


Σε ένα από τα χειρότερα -ποιοτικά- ντέρμπι των τελευταίων δεκαετιών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Πανιώνιο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αθανασιάδης στο 51ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, λόγω αποβολής του Λόρενς.

Σύμφωνοι, ο Εβαλντ Λίνεν παρέταξε την ΑΕΚ με σαφή αμυντικό προσανατολισμό, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το κάκιστο θέαμα που παρουσίασαν οι δύο "Δικέφαλοι" στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτά τα πρώτα 45 λεπτά θα πρέπει να μείνουν στην ιστορία ως υπόδειγμα για το πόση δυσφορία μπορεί να προκαλέσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν προέκυψε ούτε μία (!) τελική προσπάθεια, κανείς δεν δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν προσπάθησε να κάνει αισθητή (επιθετικά) την παρουσία του.

Καραγκιόζη!

Το θέλει ο Λαός!



Η αγορά «πάγωσε» το πετρέλαιο θέρμανσης – Οι πολίτες δεν αγοράζουν


Επίσημα θα έλεγες κανείς πως χθες Σάββατο ξεκίνησε η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, αφού βενζινοπώλες, πρατηριούχοι και μεταπωλητές αποφάσισαν... να διακόψουν το εμπάργκο.

Και το αποφάσισαν λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών και των ευπαθών ομάδων, όπως ανέφεραν.

Το εμπάργκο κράτησε μια εβδομάδα. Η διανομή του πετρέλαιου δεν ξεκίνησε –όπως κάθε χρόνο- στις 15 Οκτωβρίου, καθώς βενζινοπώλες και πρατηριούχοι διαμαρτύρονταν για την εξίσωση του φόρου στα καύσιμα.

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος

Η Συνταγή της Ημέρας!


Σκορδάτες γαρίδες στο αλουμινόχαρτο

Συνταγη για 2 ατομα

Απο το: xs-recipes.com

Υλικά:
130γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλυτζανι ψιλοκομμένο μαιντανό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Χυμό από ένα μεγάλο ζουμερό λεμόνι
1/2 Κιλό μεγάλες γαρίδες, καθαρισμένες από το κέλυφος
Αλάτι
Πιπέρι
1/2 κουταλιά της σούπας μπούκοβο

Εκτέλεση:

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Το Βήμα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Εφημερίδα Το Παρόν
Εφημερίδα Real News
Εφημερίδα Η Νίκη
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Το Παρασκήνιο
Εφημερίδα Free Sunday
Εφημερίδα Άρθρο

Έκανε μονόζυγο και… έπεσε στο γκρεμό!


 Έκανε μονόζυγο και… έπεσε στο γκρεμό!
Τύχη βουνό είχε ο ριψοκίνδυνος Νορβηγός Richard Henriksen ο οποίος επεχείρησε να κάνει ένα παράτολμο νούμερο για τηλεοπτική εκπομπή της νορβηγικής τηλεόρασης.
Ο Henriksen, χειρουργός και πατέρας πέντε παιδιών, θέλησε να κάνει on camera ασκήσεις σε μονόζυγο, στο χείλος ενός γκρεμού ύψους 1.200 μέτρων!….
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής, το μονόζυγο κατέρρευσε και ο Νορβηγός βρέθηκε στο κενό.
Ο σκηνοθέτης «πάγωσε» και έπεσε στο έδαφος καθώς πίστευε ότι ο Henriksen είχε σκοτωθεί από την πτώση, αναφέρει το protothema.gr

Σκάει… νέος “Ακης”!


Quiz bomb 300x165 Σκάει... νέος Ακης!
Νέο ΣΟΚ στο πολιτικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη για την εμπλοκή πρώην υπουργού, από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε υποθέσεις μίζες και μαύρου πολιτικού χρήματος.
Οπως πληροφορούμαστε εγκύρως, έχουν ήδη εντοπιστεί ύποπτοι λογαριασμοί και ο εν λόγω κύριος έπαψε πλέον να… χαμογελά.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, οι κραδασμοί από το νέο σκάνδαλο θα είναι αντίστοιχοι με την υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για το πολιτικό σύστημα.

Απόπειρα αυτοκτονίας κάνει «αστακό» τη Βουλή – Αλλάζουν τα μέτρα ασφαλείας


 Απόπειρα αυτοκτονίας κάνει «αστακό» τη Βουλή – Αλλάζουν τα μέτρα ασφαλείας
Τα πάνω κάτω φέρνει στην στρατηγική ασφαλείας του Κοινοβουλίου ένα απίστευτο περιστατικό, που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή έγινε νυχτερινές ώρες.
Συνέβη πριν από λίγες μέρες στον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, κάτω ακριβώς από τη Βουλή και προκάλεσε σοκ στους αρμόδιους, που αποφάσισαν ότι είναι προτεραιότητα η «στεγανοποίηση» του συστήματος για παν ενδεχόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αστυνομικοί από τη Βουλή κατέβηκαν τα σκαλιά που βρίσκονται πάνω από το Μνημείο και πλησίασαν τον άντρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον αποτρέψουν από το απονενοημένο διάβημα.
Ο ένας από αυτούς άνοιξε κουβέντα μαζί του και έφτασε κοντά του περισσότερο από τους υπολοίπους, φροντίζοντας να μην τον εκνευρίσει. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα…

Τραγωδία: Κάηκε ζωντανός μέσα στο αμάξι του


 Τραγωδία: Κάηκε ζωντανός μέσα στο αμάξι του
Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένας 35χρονος άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανατράπηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο δρόμο Ψαχνών – Τριάδας στην Εύβοια.
Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και το αυτοκίνητο, αφού βγήκε εκτός δρόμου,ανετράπη και έπεσε σε χαντάκι.
Δυστυχώς ο 35χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Κανένας διερχόμενος οδηγός δε μπόρεσε να βοηθήσει και δυστυχώς όταν έφτασε η Πυροσβεστική ήταν πολύ αργά.

Η Ουγγαρία διέσυρε το ΔΝΤ: Αντί για πρόσθετα μέτρα, φορολόγησε τις τράπεζες!


 Η Ουγγαρία διέσυρε το ΔΝΤ: Αντί για πρόσθετα μέτρα, φορολόγησε τις τράπεζες!
Από την Σοφία Τ. 
Το Ηχηρό Χαστούκι της Ουγγαρίας σε ΕΕ και ΔΝΤ…κάνει τον γύρο του κόσμου.. «ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!» ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η ΕΕ και το ΔΝΤ από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις…. απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. 
«Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο ΔΝΤ και στην ΕΕ πουέστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική LIBERATION. Η επίσης γαλλική MONDE δείχνει εξίσου σοκαρισμένη με τη στάση τόσο του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán όσο και των στελεχών της κυβέρνησής του απέναντι στη συμφωνία υποτέλειας της Ουγγαρίας προς το ΔΝΤ και την ΕΕ που είχε υπογράψει η προηγούμενη, σοσιαλιστική και εκεί, ουγγρική κυβέρνηση, η οποία συνετρίβη στις εκλογές το Μάιο, για να πάρει δάνειο € 20 δις. 
«Η νέα ομάδα που βρίσκεται στην εξουσία στη Βουδαπέστη φαίνεται να… θέλει να απαλλαγεί από τους όρους του δανείου. Αυτό είναι επικίνδυνο» γράφει η MONDE και συνεχίζει: «Τα πάντα εξελίσσονται σαν να προτίθεται οViktor Orbán, ο νέος πρωθυπουργός, να αναιρέσει το λόγο που έχει δοθεί στην ΕΕ και στο ΔΝΤ. Ο Orbán επιδεικνύει ανοιχτά μια προκλητική και προσβλητική αναίδεια απέναντι στους πιστωτές του» (σχόλιο: προπαγάνδα υπέρ λιτότητας)! 

Αιγαίο: Φουρτούνα τριών διαστάσεων!


  • Μεγάλωσε η όρεξη της Τουρκίας 
  • Συνεχίζει την απειλή του Casus Belli προς την Ελλάδα, για τυχόν επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια 
  • Στην πονηρή εποχή που διανύουμε, με τρόικα και μνημόνια, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε

Γράφει ο Παπανικολόπουλος Νικόλαος,
Υποναύαρχος Λ.Σ. (εα)

Οι Έλληνες δεν κλαίγονται


Του Νίκου Λυγερού

Οι Έλληνες δεν κλαίγονται. Αυτό το γεγονός πρέπει να είναι ξεκάθαρο και στους δικούς μας ραγιάδες και στους εχθρούς μας. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε τίποτα. Κανείς δεν πρόκειται να μας φοβίσει. Ειδικά τώρα που ξέρουμε τι δυνατότητες μας προσφέρει η ελληνική ΑΟΖ. Και αυτό το ξέρουν και οι αντίπαλοι μας. 

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν… και έρχεται Αρμαγεδδών




Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι δύο διαχρονικοί εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνισμού, Γερμανοί και Τούρκοι, επισκέφθηκαν την Ελλάδα σχεδόν ταυτόχρονα, ο ένας μετά τον άλλον, τι θέλουν; Ήλθαν εδώ αφού εμείς λέμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, έτσι οι επισκέπτες μας επωφελούνται της δικής μας υποτέλειας, για τα δικά τους συμφέροντα…
O Σαμαράς βρίσκεται στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ…