ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΩΝ 38 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ



του Γεράσιμου Βαλσαμή, αντισμήναρχου ε.α.

Σαν Άνθρωπο δεν σας γνωρίζω, σαν Έλληνα αμφιβάλλω, σαν πολιτικό σας γνώρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, (σε ένιωσα στο πετσί μου), .... γιατί μου ξύνεις πληγές (ζητώντας την ψήφο μου) που άνοιξες εσύ και οι όμοιοί σου και τρέχει το αίμα μου, το αίμα των παιδιών μου και όλων των συν-Ελλήνων μου;;;
Ξέρεις τι σημαίνει, να δουλεύεις σε οικοδομές από 12 χρονών παιδί;
Ξέρεις τι σημαίνει, να πετυχαίνεις σε στρατιωτική σχολή με μόνη βοήθεια τη θέλησή σου;
Ξέρεις τι σημαίνει, να ''σπαταλήσεις'' τη νιότη σου μέσα στο στρατόπεδο της σχολής;
Ξέρεις τι σημαίνει, να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ για 28 συνεχόμενα χρόνια στη πρώτη μονάδα αναχαίτισης, την Τανάγρα; (έχεις κοιμηθεί ποτέ μέσα στο SHELTER πάνω στη πτέρυγα του μαχητικού ή μέσα στις κάσες των πυραύλων του επειδή ήσουν επιφυλακή ή άσκηση κλπ και ήσουν ένα με το αεροσκάφος σου);

Η διαίρεση της Κύπρου - 2 Φορές Ξένοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον λόγω «Sandy»


 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον λόγω «Sandy»
Ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και ο δήμαρχος της Ουάσιγκτον, έθεσαν την Παρασκευή τις περιοχές τους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς τις προσεγγίζει ο τυφώνας «Sandy», ο οποίος θα μπορούσε να επηρεάσει τις επόμενες ώρες ή ημέρες, τις βόρειοανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, για να προετοιμαστεί για μια πιθανή επίδραση του τυφώνα Sandy», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Οι υπηρεσίες θα λειτουργήσουν όλο το Σαββατοκύριακο για να διασφαλιστεί ότι οι κάτοικοι, οι επιχειρήσεις και οι υποδομές, είναι έτοιμες για τις πιθανές συνέπειες αυτής της θύελλας», δήλωσε ο δήμαρχος της αμερικανικής πρωτεύουσας, Βίνσεντ Γκρέι.
Προειδοποίηση απηύθυνε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, λέγοντας ότι είναι «μια πολύ επικίνδυνη καταιγίδα» και προέτρεψε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αναφέροντας επίσης ότι υπάρχουν στη διάθεση των πολιτών, 65 πλήρως εξοπλισμένα καταφύγια.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αγώνες της ελληνικής superleague ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Συνεχίζονται τα εθνικά πρωταθλήματα.
08:20 OTE Sport 3 – HD Formula 1 – Ινδία Ελεύθερα δοκιμαστικά 3
11:20 OTE Sport 3 – HD Formula 1 – Ινδία Κατατακτήριες δοκιμές
13:00 Eurosport 2 Τένις WTA Κων/πολη
13:45 Eurosport Αλπικό Σκι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
14:00 OTE Sport 2 Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ – Χέρτα Βερολίνου Bundesliga 2
14:20 MOTORS TV Rally Internatiomal Du Valais 3η ημέρα
14:45 Novasports 1 – HD1 Αστον Βίλα – Νόριτς Premier League
14:45 Eurosport Τένις WTA Κων/πολη
15:30 OTE Sport 3 Τουρνουά Τένις Swiss Indoors Basel
16:30 OTE Sport 2 Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ Bundesliga
16:30 ΟTE Sport1- HD Σάλκε – Νυρεμβέργη Bundesliga
17:00 Novasports 4 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Βόλεϊ Α1 Γυναικών
17:15 Novasports 2 – HD2 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης Superleague
17:15 Novasports 3 Πανθρακικός – Πανιώνιος Superleague
17:30 OTE Sport 3 Τουρνουά Τένις Swiss Indoors Basel
19:00 ΟTE Sport1- HD Ρεάλ Μπέτις – Βαλένθια Primera Division
19:00 OTE Sport 2 Σιένα-Παλέρμο Serie A
19:30 Novasports 2 – HD2 Κέρκυρα – ΠΑΟΚ Superleague
19:30 Novasports 1 – HD1 Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι Premier League
21:00 MOTORS TV FMX night of the jumps Ρίγα
21:00 OTE Sport 3 Τουρνουά Τένις Valencia Open 500
21:00 ΟTE Sport1- HD Θέλτα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Primera Division
21:45 OTE Sport 2 Μίλαν – Τζένια Serie A
22:30 OTE Sport 2 – HD Ζιλ Βιθέντε – Μπενφίκα Πρωτάθλημα Πορτογαλίας
23:00 ΟTE Sport1- HD Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα Primera Division
02:20 Novasports 2 – HD2 Βελέζ Σάρσφιλντ – Ρασίνγκ Κλουμπ Πρωτάθλημα Αργεντινής
03:00 Novasports 1 – HD1 Detroit Tigers – San Francisco Giants Final World Series, 3oς αγώνας
03:45 OTE Sport 2 Moto3 (Φίλιπ Άιλαντ) Κύριος αγώνας
troktiko.gr

“ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ” ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!


 “ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ” ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!!!
Στο δρόμο της ΔΗΜΑΡ…
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε την Παρασκευή με τους κ.κ. Σταμάτη και Στουρνάρα και θα επιδιώξει επικοινωνία και με τον Πρωθυπουργό για τα εργασιακά με αιχμή το επίδομα γάμου και την καθολικότητα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι θα ακολουθήσει την γραμμή της ΔΗΜΑΡ και δεν θα ψηφίσει τα συγκεκριμένα μέτρα.
Επίσης “τέσσερις παρεμβάσεις” που κατά την άποψη της Ιπποκράτους απαιτούνται στο βασικό κορμό του πακέτου των μέτρων εξέθεσαν στελέχη του ΠαΣοΚ στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

H ATZENTA 21 ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


 H ATZENTA 21 ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Όσοι αμφιβάλλουν ακόμη για την ύπαρξη και την εφαρμογή της ατζέντας απομείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, θα πρέπει να διαβάσουν οπωσδήποτε τα ντοκουμέντα που ακολουθούν..
Το πρόγραμμα συνηγορίας που απορρέει από χρηματοδοτούμενο think tank της Ε.Ε., με την ονομασία Δίκτυο Οικονομίας του Ενός Πλανήτη (One Planet Economy Network (OPEN:EU) δημοσίευσε το 2011 ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης…
Το συγκεκριμένο έγγραφο έχει τίτλο Σενάρια για την επίτευξη της Οικολογικής Οικονομίας του Πλανήτη στην Ευρώπη και αποτελείται από αρκετά σενάρια ή ”μονοπάτια” τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσει η Ε.Ε. για να επιτύχει το συγκεκριμένο μοντέλο ”οικολογικής οικονομίας”.
Ας δώσουμε λίγο έμφαση στον όρο ‘σενάρια’ καθώς αποποιείται τον άμεσο ρόλο της επιρροής του εγγράφου με την πρόφαση της υποθετικής και θεωρητικής οπτικής των πραγμάτων.

Πολιτικός σεισμός!!! Το Hot Doc αποκαλύπτει τα ονόματα των Ελλήνων στην λίστα Λαγκάρντ


 Πολιτικός σεισμός!!! Το Hot Doc αποκαλύπτει τα ονόματα των Ελλήνων στην λίστα Λαγκάρντ
Σας το είπαμε μισοαστεία μισοσοβαρά δύο μέρες πριν στο αἰέν ἀριστεύειν… Κάποιος σε κυριακάτική έκδοση θα την κυκλοφορήσει την λίστα… Πέσαμε έξω στην ημέρα λόγω Εθνικής Επετείου…
Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 Ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού.
Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη λίστα δεν είναι απαραίτητα φοροκλέφτες, ούτε διαχειριστές μαύρου χρήματος. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα είναι συνειδητή και εκτός από την ενημέρωση στόχο έχει να χτυπήσει το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται στη χώρα βάζοντάς την να δέχεται βολές από τη λάσπη του υπονόμου που πέφτει συνεχώς στον ανεμιστήρα

Να γιατί πρέπει να τρώμε ένα μήλο την ημέρα!


Οι παλιοί έλεγαν “ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα”! Αμερικανοί επιστήμονες ήρθαν να επιβεβαιώσουν γιατί πρέπει να τρώμε τουλάχιστον ένα μήλο την ημέρα...

Η κατανάλωση ενός μήλου καθημερινά ρίχνει το επίπεδο της οξειδωμένης «κακής» χοληστερόλης (LDL) και απομακρύνει την επίσκεψη σε καρδιολόγο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
 

Η μελέτη, που έγινε σε μια ομάδα υγιών ατόμων 40 έως 60 ετών, έδειξε ότι όσοι έτρωγαν ένα μήλο κάθε ημέρα επί ένα μήνα, εμφάνιζαν μείωση έως 40% της οξειδωμένης χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνης, δηλαδή της λεγόμενης «κακής» χοληστερόλης, η οποία συνδέεται με σκλήρυνση των αρτηριών του αίματος και αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο.
 

Βομβιστική επίθεση σε παιδική χαρά!!


«Λουτρό» αίματος χωρίς τέλος εξελίσσεται στη Συρία.

Βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο όχημα κοντά σε παιδική χαρά στη νότια Δαμασκό σημειώθηκε το μεσημέρι, σύμφωνα με πηγές της αντιπολίτευσης από την συριακή πρωτεύουσα.

Στις πρώτες αναφορές γίνεται λόγος για πολλές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.