ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Προϋπολογισμός φτώχειας για όλους




Ποιές περικοπές ψηφίζονται στη Βουλή
Το μεγαλύτερο μέρος του πακέτου των μέτρων περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και θα πρέπει να ψηφιστεί ως τις 11 Νοεμβρίου μια μέρα πριν το Eurogroup που αναμένεται να ξεκλειδώσει τη δόση.

Οι περισσότερες περικοπές αφορούν σε δαπάνες του κράτους, κυρίως σε μισθούς συντάξεις και επιδόματα.

Αυτό που θα πονέσει την τσέπη εκατομμυρίων πολιτών περιλαμβάνεται στο … “στικάκι” του προϋπολογισμού:

Καταργείται η βενζίνη super


Μέσα στο νέο πλέγμα μέτρων, που ανακοινώθηκε από τα από τα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και ΠΕΚΑ...είναι και η κατάργηση της βενζίνης LRP (η γνωστή super)!

Η κατάργηση της βενζίνης LRP γίνεται με στόχο την απελευθέρωση υποδομών (δεξαμενές κ.λπ.) οι οποίες δεσμεύονται σήμερα για το συγκεκριμένο καύσιμο και δεδομένου ότι οι καταναλώσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο (1,4% στο σύνολο των βενζινών) καθώς αφορούν μικρό αριθμό αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας.

Μιχάλης Κασσής: Έφυγα από το ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι τζάμπα μάγκας


Μιχάλης Κασσής: Έφυγα από το ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι τζάμπα μάγκας
«Έφυγα από το ΠΑΣΟΚ χθες το βράδυ», δήλωσε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 ο βουλευτής Ιωαννίνων, αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία του Κινήματος. 
«Δεν είμαι τζάμπα μάγκας, όπως εκείνοι που δεν διάβασαν το μνημόνιο», ανέφερε ο κ. Κασσής αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς και για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
«Είτε διαγραφώ είτε όχι είμαι ανεξάρτητος βουλευτής. Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα και δεν χαρίζω το ΠΑΣΟΚ σε κανέναν Βενιζέλο και σε κανέναν Χρυσοχοϊδη» συμπλήρωσε ο κ. Κασσής.
«Με διέγραψαν από το κόμμα, δεν θα με διαγράψουν από το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε επίσης μιλώντας στο Mega, ενώ έκανε λόγο για ψυχολογικό εκβιασμό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν υπογράφω δηλώσεις μετάνοιας σε αυτούς που διοικούν το ΠΑΣΟΚ και έφεραν το κόμμα στο 4%», είπε ο κ. Κασσής και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να «γίνουν υπουργοί του Σαμαρά».

Φθινοπωρινή γρίπη: 6 tips για να την αποφύγετε


Για να περάσετε ένα υγιές φθινόπωρο...
Φθινοπωρινή γρίπη: 6 tips για να την αποφύγετε
Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά, αν και καθυστέρησε λιγάκι, και ο καλοκαιρινός ήλιος έδωσε τη θέση του στα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα. Μαζί με το φθινόπωρο, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, κάνουν την εμφάνισή τους και οι εποχιακές γρίπες, οι οποίες πριν καλά καλά το καταλάβουμε μας έχουν ρίξει στο κρεβάτι αναγκάζοντάς μας να κάνουμε παρέα με χαρτομάντηλα, κουβέρτες και σούπες. Επειδή λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αίσθηση αδυναμίας που συνοδεύει τη γρίπη, σας έχουμε παρακάτω 6 απλούς τρόπους για να μπορέσετε να την αποφύγετε...

Τυφώνας Σάντι: Χορεύοντας στους δρόμους (video)


Τυφώνας Σάντι: Χορεύοντας στους δρόμους (video) | onsports.gr
Τρεις Αμερικανοί επέλεξαν να γίνουν... πρωταγωνιστές στο CNN κατά τη διάρκεια της απευθείας κάλυψης του χτυπήματος του τυφώνα Σάντι στη Νέα Υόρκη.
Τι έκαναν; Αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή βγήκαν ημίγυμνοι στη μέση του κεντρικού δρόμου και άρχισαν να... χορεύουν πίσω από τον ρεπόρτερ του CNN.
Δείτε το βίντεο...

Οι Ράδιο Αρβύλα σχολιάζουν την αίτηση για το… επίδομα θέρμανσης


Οι Ράδιο Αρβύλα σχολιάζουν την αίτηση για το… επίδομα θέρμανσης 


Είστε δικαιούχος; Ανήκετε κι εσείς στα εκατομμύρια των Ελλήνων που θέλουν να πάρουν το επίδομα θέρμανσης;
Περισσότερα από 4.000.000 νοικοκυριά θα δικαιούνται επιδότηση από το Δημόσιο για συγκεκριμένες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης που θα αγοράσουν και θα καταναλώσουν τους προσεχείς μήνες. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να καταθέσουν μια αίτηση στο υπουργείο Οικονομικών. Οι Ράδιο Αρβύλα μέσα από την εκπομπή τους εξηγούν με απλό τρόπο πώς θα μπορέσετε να κάνετε εύκολα την ηλεκτρονική αίτηση. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Ελένη Φουρέιρα: Χωρίς ρούχα και… χωρίς λόγια


Ελένη Φουρέιρα: Χωρίς ρούχα και… χωρίς λόγια


Είναι μία από τις πιο σέξι νέες τραγουδίστριες.

Αν και ποτέ δεν έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση, η λέξη σέξι, είναι αυτή που την χαρακτηρίζει αφού οι χορογραφίες που συνοδεύουν τα τραγούδια της αλλά και ο τρόπος που τις εκτελεί, μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα. Η Ελένη Φουρέιρα, όμως, αποφάσισε να... «πετάξει» τα ρούχα της. Όχι δεν το έκανε για να ενισχύσει τη γνώμη των αντρών, αλλά για καλό σκοπό.

Τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο κέντρο του Βόλου… για να τον ληστέψει!


 Τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο κέντρο του Βόλου… για να τον ληστέψει!
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 47χρονος , ο οποίος προσπάθησε να ληστέψει 51χρονο, τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 47χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ στο Βόλο, ο 47χρονος επιτέθηκε στον 51χρονο με μαχαίρι (στιλέτο), με σκοπό να τον ληστέψει, τραυματίζοντας τον στο λαιμό.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 47χρονο κοντά στο σημείο.

Βρέθηκε πτώμα στη Θεσσαλονίκη


Σήμερα το πρωί σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της εξόδου κόμβου Λαγκαδά, βρέθηκε από διερχόμενο πεζό, πτώμα 37χρονου ομογενούς το οποίο έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.
Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και ειδικό συνεργείο της ΥΕΕΒΕ για εξερεύνηση του χώρου.
Διενεργείται Προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας

 Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας
Ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα η διάθεση των τελών κυκλοφορίας, τα οποία θα αναρτώνται, πλέον, στην υπηρεσία του Taxisnet.
Οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα μπορούν να εκτυπώνουν τις ειδοποιήσεις, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα έντυπα αυτοκόλλητα.
Τα τέλη θα βεβαιώνονται στο όνομα κάθε ιδιοκτήτη οχήματος όπως αυτό εμφανίζεται στο αρχείο οχημάτων του Taxisnet. Εφόσον δεν εξοφληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου θα επιβάλλεται πρόστιμο στο διπλάσιο της αξίας του τέλους.

Γ. Καρατζαφέρης: Αν πάθει κάτι ο αδελφός μου θα κόψω τα πόδια του Σαμαρά


Photos k karatzaferis 300x187 Γ. Καρατζαφέρης: Αν πάθει κάτι ο αδελφός μου θα κόψω τα πόδια του Σαμαρά
Την πληροφορία ότι ο αδερφός του Σπύρος μεταφέρθηκεεσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη κατά τη σύλληψη και την κράτησή του, πληροφορήθηκε on air, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, γεγονός που τον έβγαλε εκτός ελέγχου.
“Αν πάθει οτιδήποτε ο αδελφός μου θα του κόψω τα πόδια του Σαμαρά. Αρκετά του έχω χαρίσει με τις αλήτικες μεθόδους που

5ου ΓΕΛ Κατερίνης : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


 


Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο
επιμόρφωσης “Υβριδική μάθηση στη δευτεροβάθμια
εκπαίδευση με χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής
διαχείρισης τάξης η-τ@ξη”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:00, στο Αμφιθέατρο
του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης .
Ο Διευθυντής
Παπαργυρίου Αλέξανδρος

Πρόσφερε ζωή με το θάνατό της


Πρόσφερε ζωή με το θάνατό της

 

  Σε τρεις ασθενείς μεταμοσχεύθηκαν δύο νεφρά και το ήπαρ

Τρεις Έλληνες πήραν ζωή από το θάνατο της Εύας Ρομπογιαννάκη, της συζύγου του πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου Κρήτης Βαγγέλη Ρομπογιαννάκη, χάρη στη μεταμόσχευση του ήπατος και των νεφρών της.

Η Εύα Ρομπογιαννάκη έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το cretalive, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, όμως «ζει» μέσα από τρεις συνανθρώπους μας που έζησαν το θαύμα μέσα από τη μεγαλοψυχία των συγγενών της.

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή οι δάσκαλοι


  Σε ανακοίνωσή της, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος προανήγγειλε την διεξαγωγή τρίωρης στάσης εργασίας την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η κινητοποίηση θα γίνει για τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στηρίζουν το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας





Δεν μπαίνει θέμα φιλανθρωπίας και ελεημοσύνης, αλλά θέμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης. Έτσι πρέπει να το δούμε!
Στον αγώνα της ζωής είμαστε όλοι μαζί!
Στο πλευρό της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας τάσσονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και στηρίζουν το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας. Για το σκοπό αυτό, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στις 16:00 θα διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της πιερικής ομάδας και του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών «Ηρακλή» Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «FC PlayZone», τέρμα Ανδρ. Μιαούλη και οι θεατές, αντί εισιτηρίου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και σχολικά είδη.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» λειτουργεί ακριβώς εδώ και ένα χρόνο και οργανώθηκε από την ομάδα «Αλληλέγγυοι» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου». Τροφοδοτεί ανελλιπώς, κάθε μήνα, περίπου 50 – 60 οικογένειες με τρόφιμα πρώτης ανάγκης. Στις οικογένειες αυτές αντιστοιχούν περίπου 230 συμπολίτες μας. Πρόσφατα, με πρωτοβουλία της ομάδας, συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη τα οποία  παραδόθηκαν σε 25 Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Ν. Πιερίας.
ΥΓ. Τυπώστε την επισυναπτόμενη αφίσα και διαδώστε το! Σας ευχαριστούμε.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Η ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑ.



Αγαπητοί  Πιεριείς  Συνέλληνες,
 
Η Πράξη  ”Αγάπης”  και  ” Προσφοράς” της τοπικής  κομματικής οργάνωσης και του προέδρου της αποτελεί  κακόγουστο επικοινωνιακό παιχνίδι  εξωραϊσμού της επαίσχυντης  πολιτικής της συγκυβέρνησης της   ΝΔ.
    Καταλάβετέ το δεν έχετε ηθικό έρεισμα , ούτε κοινωνική νομιμοποίηση  να προβαίνετε σε τέτοιες  άδολες  και ευγενικές χειρονομίες, όταν είστε  συναυτουργοί και υπαίτιοι της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός.
    Κύριοι της  ΝΟΔΕ  θα ήταν προτιμότερο  να δώσετε το αντίτιμο της ”δωρεάς” σας στο χρέος του κόμματός σας, ώστε να απαλυνθεί το βάρος ο κόσμος  εξαιτίας σας.
    Κύριε Πρόεδρε πρέπει να γνωρίζεις, όπως  ξέρω από προσωπική  εμπειρία , ότι η οργανώσεις είναι τα μάτια και τα αυτιά του λαού, που παίρνουν τα μηνύματά του και συγχρόνως ασκούν έλεγχο στα κυβερνητικά τους στελέχη , ώστε να ενεργούν σύμφωνα με τις  ιδεολογικές αρχές της παράταξης  και τις  προεκλογικές εξαγγελίες της. Δεν καταντούν  πιόνια  και πραιτοριανοί  της  φίλιας  εξουσίας.
    Τέλος θέλω να πω ότι  ήταν τουλάχιστον άστοχη η όλη προσπάθεια του εκπροσώπου της εκκλησιάς το συγκεκριμένο γεγονός, διότι αντιβαίνει στο πνεύμα του χριστιανισμού καθώς και στο νόημα των λόγων του  Μακαριωτάτου  αρχιεπισκόπου μας  σχετικά με την κρίση.  
Ο εν λόγω Ιερέας  πρέπει να γνωρίζει  ότι στο κατά Μάρκον ευαγγέλιο 
Κ: 10, στ. 42,43 αναφέρει ότι η εξουσία, όπως η τωρινή, καταδυναστεύει και καταπιέζει τα έθνη,  άρα δεν χρειάζεται κάλυψη.
    Αιδώς  Αργείοι  πλησιάζει η ώρα της κρίσεως, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓH ΘΕΟΥ.
 
Κατερίνη  31.10.2012
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
                                                                
Ανεξάρτητος  Έλληνας
Μέλος  της  Σ.Ε. Πιερίας


ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο


 Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο
Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας «Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή (Ελλάδα) ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς». Αυτή είναι η άποψη του Ρώσου Οικονομολόγου, πολιτικού επιστήμονα και μέλους της Δούμας Γιεβγκένι Φιοντόροφ, όπως την ανέπτυξε στην ρωσική εφημερίδα Pravda. Κατά την άποψή του, και σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει, οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζουν το έδαφος για την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ!!!



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ 
ΦΤΗΝΆ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ 200 ΕΥΡΩ 
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. 6945211444





''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 


ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."



Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566











ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ-ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!



Γράφει ο Nigel Farage 
Ευρωβουλευτής και Προέδρος του UKIP
"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί νόμους. Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσει τους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρη μυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από παρασκηνιακές πιέσεις και διαπραγματεύσεις, για τις οποίες κανείς δεν είναι υπόλογος.