ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Το Ποντίκι
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Εστία
Εφημερίδα Δημοκρατία
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Από Δευτέρα στο Taxisnet τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας


Θα αποσταλούν ταχυδρομικώς σε όσους δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Δίκτυο
Από Δευτέρα στο Taxisnet τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να εκτυπώνουν μέσα από το Taxisnet τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας.

Όπως είπε στον «Βήμα 99,5» ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης,
οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στο Διαδίκτυο είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, για να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής. 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
 
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας
 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΔΙδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ)

Πρωτοσέλιδο 2.11.2012

Πρωτοσέλιδο 2.11.2012

Εκδήλωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης

"Στον κουμπαρά μας δε βάζουμε ό, τι μας περισσεύει αλλά τοποθετούμε τα όνειρά και τις επιθυμίες μας"


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επισκέφθηκαν σχολεία της Πιερίας, ενημερώνοντας για τα οφέλη της αποταμίευσης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας που έχει θεσμοθετηθεί σε ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων, στο Μιλάνο στις 31 Οκτωβρίου 1924.
Στην Κατερίνη φέτος ήταν η χρονιά των μαθητών της Ε' και ΣΤ' δημοτικού του 2ου δημοτικού σχολείου να πληροφορηθούν τα οφέλη της αποταμίευσης από την κα Καραδήμου, η οποία στην ομιλία της σημείωσε ότι, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ελληνική οικογένεια, υπάρχουν πάντα ευκαιρίες αποταμίευσης, όπως η μείωση της άσκοπης σπατάλης αγαθών.

"Όταν δεν ανάβουμε άσκοπα τα φώτα και δεν αφήνουμε το νερό της βρύσης να τρέχει χωρίς λόγο, κάνουμε οικονομία και παράλληλα αποταμίευση", ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Καραδήμου. Υπογράμμισε δε ότι αυτός είναι, διαχρονικά, ο στόχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, να καλλιεργεί δηλαδή το αποταμιευτικό πνεύμα.

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του αναπτυξιακού συνεδρίου


Ηλ. Χατζηχριστοδούλου: "Το αναπτυξιακό συνέδριο θα σηματοδοτήσει την Πιερία"
Το αναπτυξιακό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Πιερία βρέθηκε στο επίκεντρο της τακτικής συνεδρίασης του Επιμελητηρίου το βράδυ της Τετάρτης.
Οι διεργασίες για τη διοργάνωση του συνεδρίου, που φέρει τον τίτλο "Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Ανάπτυξη στο νομό Πιερίας" βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλίας Χατζηχριστοδούλου υπογράμμισε πως η διοργάνωση του συνεδρίου έχει μπει στην τελική ευθεία και το αργότερο σε μία εβδομάδα το πρόγραμμα θα έχει πάρει την τελική του μορφή και θα γνωστοποιηθεί. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου κάλεσε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συμβάλλουν με κάθε τρόπο κατά τις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου, το οποίο, όπως πρόσθεσε, θα αποτελέσει σταθμό και θα σηματοδοτήσει την Πιερία.

Συλλόγου Πολυτέκνων Ν Πιερίας


Ανακοίνωση 


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν Πιερίας σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 03 Νοε 2012 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Εκάβη του Δήμου Κατερίνης ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των προστάτιδων Τερεντίου και Νεονίλλης θα γίνει βράβευση των μαθητών που εισήχθησαν στα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ομιλία της κ. Βαρβάρας Μεταλλινού με θέμα Μάνα και Γιαγιά σε ρόλο Παιδαγωγού.

Επίσης ο Σύλλογος σας προσκαλεί την Κυριακή 04 Νοε 2012 στην Εκκλησία την Αγίας Αννης Κατερίνης όπου θα εορτάσει με αρτοκλασία τους προστάτες των πολυτέκνων Τερέντιο και Νεονίλλη.

Απονομής πτυχίων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα πραγματοποιήσει την τελετή απονομής πτυχίων στου Εθελοντές του Τμήματος του, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».

Επίσης ανακοινώνει, ότι τα μαθήματα της Σχολής 2012-13 Πρώτων Βοηθειών και Διάσωσης, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο εντευκτήριο του Ε.Ε.Σ., στην οδό Αγ. Παρασκευής 33 στην Κατερίνη.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους το αργότερο έως τέλος Οκτωβρίου, στην ιστοσελίδα www.samarites.gr

Αυτοί απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Αυτοί απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση

Ποιοι βουλευτές ψηφίζουν και ποιοι όχι τα νέα μέτρα - -Συναγερμός στο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την αδιάλλακτη στάση της ΔΗΜΑΡ - -Επιμένει ο Κουβέλης στο «παρών» - Μάχη με τους δελφίνους δίνει ο Βενιζέλος

Αναγνώστης : Kοιτάξτε καλά στα ματιά τούς ανθρώπους που σας ψηφίσαν και σας στήριξαν και με το χέρι στη καρδιά πείτε όχι στα μετρά. Ααααα και να ξέρετε ότι όλα τα πράγματα έχουν αρχή και Τέλος


Αναγνώστης : Κοιτάξτε καλά στα ματιά τούς ανθρώπους που σας ψηφίσαν και σας στήριξαν και με το χέρι στη καρδιά πείτε   όχι στα μετρά. 
Ααααααα και  να ξέρετε ότι όλα τα πράγματα έχουν αρχή και Τέλος

6η Μανιταροσυνάντηση στο Νομό Πιερίας


Κατσάρας Κωνσταντίνος

Για την φθινοπωρινή μανιταροεξόρμηση, ομάδα από 32 μανιταρόφιλους του Νομού μας αντάμωσε το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτώβρη 2012 στον αύλειο χώρο του LIDL. Οι φίλοι των μανιταριών αφού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, η μεγάλη ομάδα των μανιταροσυλλεκτών ανηφόρησε για την Άνω Μηλιά (υψόμετρο γύρω στο 1000 μέτρα) και το μικρότερο γκρουπ για την Μόρνα και στη συνέχεια για τη Φτέρη, ελπίζοντας  στις υψηλές ορεινές περιοχές να βρουν τις επιθυμητές λιχουδιές.
Η εξάωρη πορεία τους στα μικτά δάση (οξιάς, πεύκου και δρυός) της περιοχής μας απέδειξε, ότι ακόμη και τον Οκτώβριο, που θεωρείται η περίοδος αιχμής ανάπτυξης των μανιταριών, η καρποφορία τους παραμένει περιορισμένη, αν στο τέλος του καλοκαιριού/αρχές φθινοπώρου λείψουν οι απαιτούμενες βροχοπτώσεις και η γη παραμένει «απότιστη»!
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι μανιταροσυλλέκτες,  με πολύ ενθουσιασμό και υπομονή «κτένισαν» τα πλατύφυλλα και κωνοφόρα δάση μας και μάζεψαν συνολικά 40 περίπου διαφορετικά είδη μανιταριών. Στα εδώδιμα ανήκαν εκτός από μια ωριμασμένη Macrolepiota procere (Μακρολεπιώτα η ψηλή), η οποία εμφανίζεται συνήθως στο τέλος του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, το Albatrellus ovinus, (Αλβατρίσκος ο πρόβειος), η Armillaria tabescens (Αρμιλλάρια η μαραμένη), ο Chroomgomphus rutilus (Χρωγόμφιος ο κόκκινος), η Fistulina hepatica (Φιστουλίνα ή Συριγγίσκη η ηπατική), ο Lactarius sanguifluus (Λακτάριος ο αιμορροών), ο Lactarius deliciosus (Λακτάριος ο νόστιμος), και ο Suillus luteus (Σουΐλλος ο κροκής). Στα μανιτάρια  χαμηλότερης διατροφικής αξίας συμπεριλαμβάνονταν η Pseudoclitocybe cyanthiformis (Ψευδοκλιτοκύβη η κυαθόμορφη),  και μερικά άλλα που είναι εδώδιμα μόνο σε νεαρή ηλικία, όπως το Hydnum repandum (Ύδνο το κυρτό), ο Meripilus giganteus (Μερίπιλος ο γιγάντιος) και  η Ramaria aurea (Ραμάρια η χρυσή).  Στην ίδια ομάδα συγκαταλέγονταν και  ο Laetiporus sulphureus (Λαιτιπόρος ή Φαιδρόποδος ο θειαφένιος) που καταναλώνεται όσο είναι μαλακός και φρέσκος, καθώς και το Lycoperdon echinatum (Λυκόπερδο το εχινοειδές), που μπήκε επίσης στο καλάθι και τρώγεται εφόσον το καρπόσωμα του είναι μαλακό και λευκό σαν την φέτα..
Από το γένος της Ρούσσουλας συλλέχθηκαν  οι εδώδιμες Russula integra (Ρούσσουλα η ακέραια) και η Russula xerampelina (Ρούσσουλα η ξεραμπέλινη), καθώς και  η μη εδώδιμη Russula sanguinea (Ρούσσουλα η αιματόχρωμη. Η σοδιά του καθενός μανιταροσυλλέκτη δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για ένα γεύμα μανιταριών. Μαζί με τα φαγώσιμα μαζεύτηκαν  ασφαλώς και δηλητηριώδη μανιτάρια. Τα σημαντικότερα ανήκαν στην οικογένεια των αμανιτών. Μαζί με την  μη εδώδιμο Amanita citrina (Αμανίτης ο κίτρινος), συλλέχθηκαν και η παραισθησιογόνα/τοξική Amanita muscaria (Αμανίτης ο μυγοκτόνος) καθώς και το θανατηφόρο Amanita phalloides (Αμανίτης ο φαλλοειδής), που είναι υπαίτιος για το 90% των θανατηφόρων δηλητηριάσεων.
Την επόμενη ημέρα, το μεσημέρι της Κυριακής προσήλθαν οι φίλοι των μανιταριών  και θαύμασαν με μικτά συναισθήματα τα εδώδιμα και δηλητηριώδη μανιτάρια, που παρουσιάστηκαν ταυτοποιημένα στο «μανιταροεκθετήριο» που είχε στηθεί στην είσοδο της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου. Ακολούθησε εντυπωσιακή ομιλία από τον γνωστό ήδη στην πόλη μας, εξαίρετο,  μυκητολόγο κ. καθηγητή Ζαχαρία Αθανασίου, ο οποίος με γλαφυρότητα και πολυάριθμες ποικιλόχρωμες εικόνες παρουσίασε στο κοινό μας τα σημαντικότερα φθινοπωρινά μανιτάρια. Η  ενδιαφέρουσα και έντονη συζήτηση που έλαβε χώρα στο τέλος της διάλεξης και άψογα συντόνισε ο μανιταρόφιλος Μιλτιάδης Τερζόπουλος (πρώην Δ/ντης Νοσοκομείου του Βερολίνο), απέδειξε το τεράστιο ενδιαφέρον των  συμπολιτών μας για τα άγρια μανιτάρια.
Η επόμενη ανοιξιάτικη Μανιταροσυνάντηση θα υλοποιηθεί στις 09 Ιουνίου 2013 στο Καταφύγιο του ΕΟΣ Κατερίνης  στην  Άνω Μηλιά. Εισηγητής θα είναι ο συμπατριώτης μας γιατρός Νίκος Γραμμένος, που ζει και εργάζεται στη Στουτγάρδη  της Γερμανίας.


Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ


6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Όλοι στους δρόμους με τη δύναμη
του δίκιου και της οργάνωσης!

Στον εκβιασμό της κυβέρνησης «αντιλαϊκά μέτρα ή χάος», κάθε νέος και νέα να πάρει τα δικά του μέτρα για να τους κόψει το βήχα.


Χαώδης γίνεται η ζωή μας. Για να μπορούν οι ντόπιοι και οι ξένοι κεφαλαιοκράτες να γεμίζουν τα σεντούκια τους, με την πολιτική της κυβέρνησης που μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ καταδικάζουν το νέο κόσμο στη δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί, τη δουλειά ήλιο με ήλιο και την ελαστική απασχόληση, τις απολύσεις κατά πως τους βολεύει, τη μόνιμη ανασφάλεια και την ανεργία. Θέλουν να ξεζουμίσουν κυριολεκτικά τη νέα βάρδια της εργατικής τάξης.
Αυτό αφορά κάθε νέο και νέα. Όσοι βρίσκονται σήμερα στα θρανία, στις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια, προσπαθούν να μορφωθούν και να σπουδάσουν για να πάρουν ένα ακριβοπληρωμένο απολυτήριο και πτυχίο, οδηγούνται στην ανεργία και την κακοπληρωμένη και μαύρη εργασία.
Οι διαπραγματεύσεις και τα παζάρια δεν είναι για να ζήσουμε καλύτερα αλλά για να μην πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες. Να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους με 400 ευρώ.
Στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, στη λογική του μικρότερου κακού που οδηγεί σε μεγαλύτερα βάσανα να απαντήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσης και της πάλης σε κάθε χώρο.
Όλοι για έναν και ένας για όλους. Το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι αυτή η βαρβαρότητα και ο συμβιβασμός.
Όλοι στη 48ωρη γενική απεργία. Όλοι στις συζητήσεις, στις γενικές συνελεύσεις και στην οργάνωση της απεργίας παντού. Να μη δουλέψει κανείς, να δείξουμε τη δύναμή μας, ποιος παράγει και δικαιούται τον πλούτο. Κανένας στο σχολείο, στη σχολή. Όλα κλειστά και όλοι στο δρόμο για τη ζωή μας, για το μέλλον μας. Για να μην ψηφιστούν και να μην περάσουν τα μέτρα. Να τσακίσουμε τους εκβιασμούς. Όλοι στις συγκεντρώσεις των μαχητικών ταξικών δυνάμεων, γυρνώντας την πλάτη στους ξεπουλημένους και τους συμβιβασμένους.
Να απαιτήσουμε και να παλέψουμε για τη μοναδική διέξοδο από την κατρακύλα. Καμία διαπραγμάτευση, μονομερής διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Όλοι στους δρόμους. Κανένας φόβος. Με τη δύναμη του δίκιου και της οργάνωσης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΠΑΜΕ - 48ωρη απεργία 6-7 Νοεμβρη 2012


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ Π.Α.ΜΕ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΑΓΩΝΑ
 
Την ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30πμ το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης
Συνεχίζουμε….
Ο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
Χωρίς καμιά καθυστέρηση, με οργάνωση, αποφασιστικότητα, μέσα από συνελεύσεις και συλλογικές αποφάσεις, να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε η 48ωρη απεργία να γνωρίσει πρωτόγνωρη επιτυχία. Σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα σχολεία και τις σχολές, στις γειτονιές να γίνει συζήτηση, να παρθούν αποφάσεις καθολικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων στην απεργία.
Η επιτυχία της απεργίας να τους τρομάξει! Να σηματοδοτήσει νέες καταστάσεις, αντεπίθεση, αγώνες με αποτελέσματα, νίκες. Να μη μείνει μόνο στο αίτημα της καταψήφισης, αλλά να σηματοδοτήσει την εναρξη νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης και λαϊκής αντεπίθεσης, που θα συμπαρασύρει, θα ανατρέψει αντιλαϊκές πολιτικές, τρόικα, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.
Τώρα γενικός παλλαϊκός ξεσηκωμός. Όλοι στους δρόμους, όλοι στην απεργία.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Ή εμείς ή τα μονοπώλια!
Δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσοι υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις λένε χοντρά ψέματα, είναι επικίνδυνοι. Να μη ματώσει άλλο ο λαός έχοντας ως λύση έναν καλύτερο διαπραγματευτή και διαχειριστή του συστήματος.
Η αποδοχή της διαπραγμάτευσης σε αυτές τις συνθήκες σημαίνει αποδοχή νέων μνημονίων, νέα μέτρα, διασφάλιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων και των δανειστών.      Όσο παραμένουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο αναγνωρίζουμε το χρέος, όσο αποδεχόμαστε αυτή την πολιτική δε θα μπορούμε να αποτρέπουμε μέτρα και την εξαθλίωση.
Τα μέτρα που παίρνουν δε μειώνουν το χρέος. Είναι μέτρα στήριξης του κεφαλαίου. Γι’ αυτό το λόγο μας θέλουν σκλάβους με 400€ και ακατάπαυτη εργασία, χωρίς ωράριο, χωρίς δικαιώματα, ανέργους - μισοάνεργους -μισοεργαζόμενους, σύγχρονους ζητιάνους να παρακαλάμε για εργασία σε διάφορα ψευτοπρογράμματα. Ο στόχος που έχουν είναι να πληρώσει την καπιταλιστικη κρίση ο λαός, να βγουν πιο ισχυροί οι μονοπωλιακοί όμιλοι σε κάθε κλάδο.
Όλοι στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ
Την ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Κατερίνης
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ωρη απεργία
6 και 7 Νοέμβρη

Λίγα βήματα πριν την κατάρρευση..



..η συγκυβέρνηση του καθεστώτος των τραπεζιτών,των μεγαλέμπορων και των μεγαλοβιομήχανων που υποθήκευσαν αδίστακτα τις ζωές μας και τη χώρα μας. Εικόνα χάους, αλαλούμ και διάλυσης χθές στη Βουλή σε μια απόπειρα κεφαλαιοποίησης της ανασφάλειας και επανατρομοκράτησης του λαού.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4!

ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Συθέμελα κλονίζεται η κυβέρνηση, η οποία τελεί σε κρίση και βρίσκεται, ίσως, λίγα βήματα πριν την κατάρρευση.
Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν ακώλυτα από την εικόνα χάουςαλαλούμ και διάλυσης που παρουσίασε η συγκυβέρνηση την Τετάρτη (31/10) στη Βουλή κατά τις ονομαστικές ψηφοφορίες, που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί όλων των άρθρων και της τροπολογίας του συζητούμενου επίμαχου νομοσχεδίου, το οποίο κατά κύριο λόγο αφορούσε την εκχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ στρατηγικών δημόσιων επιχειρήσεων και δημόσιων ακινήτων για να προχωρήσει η άρον άρον ιδιωτικοποίησή τους.

"ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ" ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΟΥΔΕΣ ΙΔΟΥ: Ποιοι πρώην δημοσιογράφοι και νυν βο(υ)λευτές ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας Στουρνάρα


Και οι 9 "Ιούδες" φιλούσαν υπέροχα...

Όλοι τους δηλώνουν δημοσιογραφάρες. Όλοι τους σπεύδουν, σε κάθε ευκαιρία, να δηλώσουν με περίσσιο λαϊκισμό ό,τι είναι στο πλευρό του κόσμου και των εργαζομένων. Κι όμως, αυτοί είναι οι υποκριτές που πρώτοι έσπευσαν να ψηφίσουν υπέρ της εργασιακής καταδίκης των πρώην συναδέλφων τους, που μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγαν....
στα ίδια γραφεία! Δούλευαν μαζί τους καθημερινά.