ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Με τον θεσμικό μου ρόλο,ως πρ.Βουλευτής Πιερίας,πλέον δε ως αν.Τομεάρχης Επικρατείας των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" και συνεπώς ως πρώην συνάδελφός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ΣΑΣ ΚΑΛΩ αυτήν την ύστατη στιγμή να θέσετε πριν και πάνω από τους κομματικούς και κοινοβουλευτικούς σας ρόλους την διάσωση και την επιβίωση της κοινωνίας και της πατρίδας μας!
ΣΑΣ ΚΑΛΩ να μην παραδώσετε σε νεο-κατακτητές "γη και ύδωρ",κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων και των αγέννητων ακόμη!
ΣΑΣ ΚΑΛΩ να διασώσετε τα Ελληνόπουλα από τον αφελληνισμό και την βίαιη μετανάστευση!
ΣΑΣ ΚΑΛΩ να μεταμορφωθείτε,την ύστατη έστω στιγμή,σε αξιόμαχους υπερασπιστές του λαού και της χώρας μας!
ΣΑΣ ΚΑΛΩ να μας απαλλάξετε,επιτέλους,από την απάτη και την τραγωδία των Μνημονίων!
ΣΑΣ ΚΑΛΩ,καταληκτικά,να μην ψηφίσετε τα Μέτρα της ανεπίστρεπτης για την Ελλάδα και τους Ελληνες εξαθλίωσης!

Αν,όμως,με αυτήν την αμετανόητη ψήφο σας ενταφιάσετε τελικά την ελπίδα και το δικαίωμα μας για λαϊκή και εθνική αξιοπρέπεια,
τότε,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ,σας δηλώνω απερίφραστα και αμετάκλητα ότι σεβόμενος ΤΟ  ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ,κατά το Σύνταγμα αλλά και κατά την ατομική μου συνείδηση,να υπερασπίζομαι ως πολιτικός και ως πολίτης "παντί τρόπω" την κοινωνία και την πατρίδα μου,
θα σας αντιμετωπίσω πλέον διά παντός,"λόγω και έργω",ως ΕΧΘΡΟΥΣ του Λαού και της Χώρας μας,με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

ΤΕΛΟΣ με το θράσος σας!
ΑΡΧΗ για το θάρρος μας!


ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πρ. Βουλευτής Πιερίας
Αν. Τομεάρχης Επικρατείας "Ανεξαρτήτων Ελλήνων"

Ολυμπιακός-Μονπελιέ [3-1]


Στόχος του Ολυμπιακού που νίκησε και μέσα στο Καραϊσκάκη με σκορ 3-1 την Μονπελιέ, δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους 6 πόντους και ουσιαστικά εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Europa League, έχοντας το δύο στα δύο κόντρα στους Γάλλους αλλά στα δύο ματς που απομένουν

Ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπαράκ Ομπάμα – Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Σικάγο


 Ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπαράκ Ομπάμα   Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Σικάγο
Ξανά για 4 χρόνια κάτοικος του Λευκού Οίκου θα είναι ο Μπαράκ Ομπάμα!
Στις 06:20 ώρα Ελλάδας, με τα αποτελέσματα πολιτειών και της Περιφέρειας ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κέρδισε 274 εκλέκτορες και ο αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ 201 «κλειδώνοντας» την επανεκλογή του…
«Αυτό έγινε χάρη σε σας. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα στον λογαριασμό του στο Twitter, αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κερδίζει τις προεδρικές εκλογές.
Λίγο νωρίτερα, όλα τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν μεταδώσει πως ο Ομπάμα είναι ο νικητής στην πολιτεία του Οχάιο, που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.
«Είμαστε όλοι μαζί. Με αυτόν τον τρόπο περάσαμε την προεκλογική εκστρατεία. Αυτό είστε. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Ομπάμα, το οποίο υπέγραψε με τα αρχικά του.
Σε τρίτο του μήνυμα γράφει απλώς ανέβασε μια φωτογραφία του με την σύζυγό του Μισέλ και τη λεζάντα «Άλλα τέσσερα χρόνια».
Ήδη οι πρώτοι πανηγυρισμοί από τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο κάνουν τον γύρο του κόσμου.

LIVE εικόνα από το Σύνταγμα…


Παρακολουθείστε σε ζωντανή σύνδεση από την πλατεία Συντάγματος

ΡΑΓΙΣΑΝ καρδιές με το γράμμα του Γιάννη στη συναυλία


 ΡΑΓΙΣΑΝ καρδιές με το γράμμα του Γιάννη στη συναυλία
Ράγισαν καρδιές όταν διαβάστηκε το γράμμα του Γιάννη στη συναυλία και όλος ο κόσμος ήταν φανερά συγκινημένος. Κάποιοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Ο Γιάννης βρίσκεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και σήμερα το πρωί έγραψε ένα γράμμα για όλον αυτόν τον κόσμο που του στέκεται και τον στηρίζει ψυχολογικά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.
Το γράμμα που έγραψε με τόση αγάπη διάβασε μια φίλη του, η οποία προσπαθούσε με δυσκολία να το διαβάσει από την συγκίνηση.

Ο Ρόμνεϊ παραδέχθηκε την ήττα του


 Ο Ρόμνεϊ παραδέχθηκε την ήττα του
Ο Μιτ Ρόμνεϊ τηλεφώνησε στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του και παραδέχτηκε την ήττα του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετέδωσε πριν από λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και άλλα αμερικανικά δίκτυα.

ΣΟΚ: Αιματηρό τροχαίο στα Ιωάννινα – Ένας νεκρός, εννέα τραυματίες


 ΣΟΚ: Αιματηρό τροχαίο στα Ιωάννινα – Ένας νεκρός, εννέα τραυματίες
Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα στην Εγνατία Οδό.
Το τροχαίο συνέβη στο 19ο χιλιόμετρο όταν ένα μικρό βαν, το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος Ρουμάνος με εννέα αλλοδαπούς επιβάτες ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε.
Όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ νεκρός ανασύρθηκε ένας 37χρονος Μαροκινός. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για παράνομους μετανάστες.
Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είχε ιταλικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Παράγραφος – σοκ στο 3ο Μνημόνιο: Πρόσβαση στο νερό μόνο εάν το επιτρέπουν οι στόχοι!


 Παράγραφος   σοκ στο 3ο Μνημόνιο: Πρόσβαση στο νερό μόνο εάν το επιτρέπουν οι στόχοι!
Παράγραφος – σοκ στο 3ο Μνημόνιο: “Πρόσβαση στο νερό μόνο εάν το επιτρέπουν οι στόχοι”!
“Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες”.
Tι εννοούν οι άνθρωποι; Δεν θα υπάρχει …πρόσβαση στο νερό, στο ηλεκτρικό, κ.α. από όλους, εάν αυτό δεν έρχεται σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής;
Και τι στόχοι είναι αυτοί δηλαδή; Να πεθάνουμε από αφυδάτωση; Να ζούμε στo σκοτάδι; Να ψοφάμε από το κρύο λογω έλλειψης θέρμανσης, οι περισσότεροι το έχουμε ήδη συνηθίσει από πέρσι. Η αφυδάτωση όμως δεν συνηθίζεται, έχει αυτό το κακό.
Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει απόλυτα στον κόσμο όλες αυτές τις βαρύγδουπες διατυπώσεις, καθότι φρόντισαν ο κόσμος να μην έχει παιδεία τόσα χρόνια ώστε να μην τις καταλαβαίνει. Ας τους τις εξηγήσουν με σαφήνεια και με απλά (παιδικά) ελληνικά, και ας αποφασίσουν μετά αν θα τους αρέσει η προοπτική να ζουν χωρίς νερό, και ρεύμα για να μείνουν στο ευρώ που οι ίδιοι δεν θα έχουν (ο κόσμος) καθότι θα βάζουν το χέρι στην τσέπη και θα πιάνουν το … παπούτσι.

27 βουλευτές και… ανεβαίνουμε


Evangelos Venizelos2 300x194 27 βουλευτές και… ανεβαίνουμε
Αγωνία στην Ιπποκράτους για τις διαρροές, εξαιτίας των οποίων προοιωνίζονται ανακατάξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς – συνεχείς επαφές με τους “διαφωνούντες” – και στο ΠΑΣΟΚ βιώνουν το σοκ της ανάγνωσης του επώδυνου πολυνομοσχεδίου.
Στο ζενίθ βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι παρασκηνιακές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ελαχιστοποιηθόυν οι ούτως η άλλως αναπότρεπτες διαρροές κατά την αυριανή κρίσιμη ψηφοφορία.
Οι προβολείς του ενδιαφέροντος για τους πράσινους επιτελείς εστιάζονται πρωτίστως στην περίπτωση Σκανδαλίδη, η οποία για τους καλά γνωρίζοντες είναι το κλειδί τόσο στο κυβερνητικό σκέλος όσο και στο εσωκομματικό που αναζωπυρώνεται την επομένη της ψηφοφορίας.