ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

e-Συνταγή της ημέρας | Υβριστόν (Ποντιακή συνταγή)




Υλικά:
400 γραμ. υβριστόν
- νερό 
- λίγο αλάτι
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο

Για αλμυρό υβριστόν:
- κεφαλοτύρι ή τυρί φέτα

για γλυκό υβριστόν:
- ζάχαρη και κανέλα



Εκτέλεση:

- Βράζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει μαζί με το αλάτι. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το υβριστόν και το ρίχνουμε το βρασμένο νερό. 

- Αφήνουμε το υβριστόν για 3'-4' περίπου να βράσει και μετά το στραγγίζουμε.

- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και περιχύνουμε με αυτό το υβριστόν. Για το αλμυρό ρίχνουμε το κεφαλοτύρι ή τη φέτα και για το γλυκό την ζάχαρη με την κανέλα.

Διατροφή κατά της κυτταρίτιδας! Ποιες τροφές καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών και την όψη φλοιού πορτοκαλιού;


Διατροφή κατά της κυτταρίτιδας!


H κυτταρίτιδα είναι 'Ο' εφιάλτης κάθε γυναίκας. Αν εδραιωθεί είναι πολύ δύσκολο να φύγει, έστω να μειωθεί. Δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε όμως τις πιο ακριβές αντικυτταριδικές κρέμες, ούτε να δώσουμε όλα μας τα χρήματα σε ινστιτούτα αισθητικής. Υπάρχουν οι κατάλληλες τροφές και η σωστή δίαιτα που μπορεί να κάνει την κυτταρίτιδα να τρομάξει! Η άθληση και ένας υγιεινός και ισορροπημένος τρόπος ζωής μαζί με ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας θα αποδώσει! Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι συγκεκριμένες τροφές μπορούν να διασπούν το λίπος, να επιβραδύνουν τη διάσπαση του κολλαγόνου και έτσι γίνεται καλύτερα η κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμώντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

To ξεκατίνιασμα για το ΡΟΛΕΞ Αδωνι, το Very Gavello Ζαρούλια ...μέσα στη Βουλή


Τύφλα να έχουν τα πρωινάδα τύπου Λιάγκα, Σκορδά και Μενεγάκη. Το καλύτερο gossipαδικο είναι η Βουλή 
Δείτε Θέμα: Ρολόγια, κασετοφωνάκια και κρεμάλες επιστρατεύουν οι βουλευτές για να εκφράσουν την πολιτικοοικονομική τους άποψη στην συζήτηση που διεξάγεται για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2013 στην Βουλή. 

Υπό αυτά τα δεδομένα αποτυπώνεται με τον πιο εύγλωττο τρόπο το επίπεδο που διακρίνει ένα μέρος τουλάχιστον της εθνικής αντιπροσωπείας η οποία κατά τα άλλα καλείται να βγάλει την χώρα από την περιδίνηση της οικονομικής κρίσης. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποίησε την ομιλία του για να επιτεθεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όχι όμως σε ιδεολογικό επίπεδο αλλά σε…
μικροπολιτικό και υλιστικό.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ηλίας Κασσιδιάρης (Χρυσή Αυγή) είχε καταγγείλει ότι οι βουλευτές εξακολουθούν να λαμβάνουν μισθό ύψους 8.000 ευρώ και πως ο κ. Γεωργιάδης φοράει ένα πανάκριβο ρολόι Rolex. 

Από την άλλη πλευρά ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι οι κατηγορίες δεν είχαν ως πραγματικό στόχο τον ίδιο αλλά τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκο. Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κ. Κασσιδιάρης έχει βάλει στο μάτι την θέση του προέδρου του κόμματος. Ειδικότερα ανέφερε: «Αυτά που είπε ο Κασιδιάρης ήταν μια προσπάθεια να φάει τον Μιχαλολιακο και τη Ζαρουλια. Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχους και του Κασιδιάρη και του Γερμενή. Λέει για το ρολόι μου το Rolex και μετά σκέφτηκα το ρολόι που φοραει η κυρία Ζαρούλια. 

Οι πρώτες επιβαρύνσεις για τα νοικοκυριά από τα μέτρα λιτότητας


•    Τα νέα μέτρα φέρνουν νέες αυξήσεις στη δαπάνη θέρμανσης
•    Μειώνονται μισθοί και συντάξεις δεν μειώνονται οι τιμές στα είδη ευρείας κατανάλωσης
•    Έρχεται νέο κύμα αυξήσεων σε υγραέριο κίνησης και τσιγάρα


Στο κόστος στέγασης και ειδικότερα στη δαπάνη θέρμανσης, καταγράφονται οι πρώτες...
επιπτώσεις των νέων μέτρων δημοσιονομικής λιτότητας, ενώ παρά το δραστικό περιορισμό μισθών και συντάξεων, το ισοζύγιο της εσωτερικής υποτίμησης παραμένει αρνητικό, καθώς οι τιμές σε είδη ευρείας κατανάλωσης δεν υποχωρούν αναλόγως, "τρέχοντας" με ρυθμούς μεγαλύτερους από τον πληθωρισμό που διαμορφώθηκε στο 1,6%.

Ειδικότερα, μετά από την εξίσωση του ΕΦΚ με το πετρέλαιο κίνησης, καταγράφεται αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης 45,2% σε σχέση με πέρσι. Στο φυσικό αέριο η αύξηση είναι της τάξης του 17%, στη βενζίνη 6,6%, στα λαχανικά 3%, στις πατάτες 9,4%.

Μείωση τιμών 2,6% καταγράφεται στο ελαιόλαδο, 5,8% στα φάρμακα, 3,5% στα δίδακτρα. Το επόμενο κύμα αυξήσεων, λόγω των νέων φόρων που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο είναι προ των πυλών και αναμένεται στη τιμή του υγραερίου κίνησης καθώς και των τσιγάρων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από την αύξηση στον ΕΦΚ του υγραερίου η λιανική τιμή εκτιμάται ότι θα αυξηθεί έως και 15 λεπτά, ενώ η αναπροσαρμογή των φόρων στον καπνό θα φέρει αυξήσεις 30- 40 λεπτά ανά πακέτο και περίπου 1 ευρώ στα "στριφτά".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 στη Βουλή των Ελλήνων, συζητήθηκε από την ολομέλειά της, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση και εγκρίθηκε με ισχνή πλειοψηφία 153 βουλευτών, το πολυνομοσχέδιο των οικονομικών και εργασιακών μέτρων της σκληρής λιτότητας, του οποίου η εφαρμογή από την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα, ο οποίος θα διαλύσει όλες τις Ελληνικές οικογένειες. Αυτοί, οι 153 βουλευτές που ψήφισαν την εφαρμογή αυτών των μέτρων τα οποία εξαθλιώνουν το λαό και παραχωρούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην κ. Μέρκελ, ανήκουν στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όμως, η τρικομματική κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη βγήκε κοινοβουλευτικά βαριά τραυματισμένη αφού δεν τα ψήφισαν οι βουλευτές, Κασαπίδης (ΝΔ), Σκανδαλίδης, Γκερέκου, Μπόλαρης, Κουτσούκος, Παραστατίδης, Κασσής (ΠΑΣΟΚ) καθώς και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και ταυτόχρονα έχασε τη δεδηλωμένη αφού όλη η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται απέναντί της.
 Ποιος όμως, είναι Πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συνειδητά υλοποίησε ένα σχέδιο διάλυσης της πατρίδας μας οδηγώντας τη χώρα στις δαγκάνες των κερδοσκόπων-τοκογλύφων του ΔΝΤ και υποθηκεύοντας τη χώρα και το λαό της στο επονείδιστο Μνημόνιο;  

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : ΕΛΑΤΕ



http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111002/low/newego_LARGE_t_1101_53837564.JPG
Όποιος Έλληνας υπογράψει τέτοιο χαρτί,( κατάσχεσή? ) όποιος Έλληνας μεταφέρει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που θα γράφει ένα τέτοιο χαρτί αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.
Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει...

...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken

Καμμένος: Να απολυθούν όσοι υπάλληλοι της Βουλής μπήκαν από το παράθυρο


kamenos bima voulis
Υπέρ της απόλυσης όλων εκείνων των υπαλλήλων της Βουλής που μπήκαν από το παράθυρο τάχθηκε με δηλώσεις του σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος, ο οποίος προέτρεψε να μπει ακόμη και λουκέτο στο κανάλι της Βουλής αν χρειαστεί.
Ερωτώμενος από τον Ν.Χατζηνικολάου στον Real Fm, για τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσον αφορά την τροπολογία Στουρνάρα για τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής, ο κος Καμμένος τόνισε
«Δεν υπερασπίστηκα τους υπαλλήλους της Βουλής. Να μειώσουμε προνόμια του , να απολύσουμε όσους μπήκαν από το παράθυρο αλλά από τη Βουλή όχι με κατάργηση του αυτοδιοίκητου» και επανέλαβε «Να φύγουν όσοι μπήκαν από τα παράθυρο, να κλείσει το κανάλι της βουλής»
Σχολιάζοντας τη στάση των Ευρωπαίων αξιωματούχων αμέσως μετά την κρίσιμη ψηφοφορία του «Μνημονίου 3» σχετικά με την καθυστέρηση της δόσης στην Ελλάδα, ο κος Καμμένος δήλωσε πως « μόνη λύση είναι μια μονομερής διαγραφή του χρέους», ξεκαθαρίζοντας ότι δε μιλά για επιστροφή στη δραχμή.
«Δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ, χαρίζοντας τους» τόνισε!

Βόμβα: Παρακαταθηκών και δανείων, alpha, eurobank, millenium ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ τα δάνειά σας στην JP MORGAN (VID)


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥ Φ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!

O Θεός αγαπάει τον Κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!
Έγγραφα φωτιά έρχονται στην δημοσιότητα για τις αμαρτωλές συμβάσεις της JP morgan και του Ελληνικού δημοσίου. Σας παρουσιάζουμε την σύμβαση του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων με την JP morgan. Το παρακαταθηκών και δανείων φυσικά δεν πήρε το δάνειο με τις δικές του πλάτες αλλά με τις δικές σας. Το Ελληνικό δημόσιο μπήκε εγγυητής και μάλιστα πήρε τα 950 εκ/μύρια ευρώ από την JP Morgan βάζοντας ενέχυρο τα δάνεια των Ελλήνων!
Για αυτό το swap, την τιτλοποίηση των δανείων δηλαδή, η αμοιβή της JP morgan ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια ευρώ! Στο πάρτυ των τιτλοποιήσεων (των στεγαστικών σας δανείων) δεν μπορούσαν να λείψουν οι μεγαλοκαρχαρίες των τραπεζών… ποιοι είναι αυτοί; Η Πειραιώς του Σάλα, Η Eurobank του Λάτση, Η millenium, η Εμπορική, η Ασπίς, η Αττική και τέλος η Εθνική τράπεζα με μια γιγαντιαία τιτλοποίηση που ξεπερνάει τα 15 δις ευρώ!…. Αυτές τις απαιτήσεις, τις έχουν πάρει ξένες τράπεζες στις οποίες πουλήθηκαν οι συμβάσεις των δικών σας δανείων. Με απλά λόγια το δικό σας στεγαστικό δάνειο που πήρατε από την alpha bank πχ, τιτλοποιήθηκε και πουλήθηκε στην αγορά, σε μια τράπεζα. Στην οποία πλέον οφείλετε το δάνειο και όχι πια στην alpha. Όλα αυτά, χωρίς να ερωτηθείτε … Την υπογραφή σε αυτές τις τιτλοποιήσεις τις έβαλε το αρχιλαμόγιο της διαπλοκής της οικονομίας Φίλλιπος Σαχινίδης. 


Δημήτρης Καζάκης: “Μιλάμε για μεγάλους λωποδύτες”
Σπύρος Καρατζαφέρης: “Σταματήστε θα με πάνε μέσα πάλι!”
Τα όσα αναφέραμε αποκαλύφθηκαν στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ
Αν αποφασίσει λοιπόν η κυβέρνηση να ακυρώσει την αναστολή των πλειστηριασμών, τράπεζες  και ιδιαίτερα τα επενδυτικά κεφάλαια από το εξωτερικό (τα λεγόμενα αρπακτικά), μέσω του Ελληνικού κράτους θα σας κατάσχουν την περιουσία!  Το σκάνδαλο δεν σταματάει εδώ και θα επανέλθουμε.  Δείτε την ανάλυση των οικονομολόγων από το χτεσινό δελτίο του ΑΡΤ
Δημήτρης Καζάκης: “Μιλάμε για μεγάλους λωποδύτες”
Σπύρος Καρατζαφέρης: “Σταματήστε θα με πάνε μέσα πάλι!”
Τα όσα αναφέραμε αποκαλύφθηκαν στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ
Αν αποφασίσει λοιπόν η κυβέρνηση να ακυρώσει την αναστολή των πλειστηριασμών, τράπεζες  και ιδιαίτερα τα επενδυτικά κεφάλαια από το εξωτερικό (τα λεγόμενα αρπακτικά), μέσω του Ελληνικού κράτους θα σας κατάσχουν την περιουσία!  Το σκάνδαλο δεν σταματάει εδώ και θα επανέλθουμε.  Δείτε την ανάλυση των οικονομολόγων από το χτεσινό δελτίο του ΑΡΤ
Δημήτρης Καζάκης: “Μιλάμε για μεγάλους λωποδύτες”
Σπύρος Καρατζαφέρης: “Σταματήστε θα με πάνε μέσα πάλι!”
Τα όσα αναφέραμε αποκαλύφθηκαν στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ
Αν αποφασίσει λοιπόν η κυβέρνηση να ακυρώσει την αναστολή των πλειστηριασμών, τράπεζες  και ιδιαίτερα τα επενδυτικά κεφάλαια από το εξωτερικό (τα λεγόμενα αρπακτικά), μέσω του Ελληνικού κράτους θα σας κατάσχουν την περιουσία!  Το σκάνδαλο δεν σταματάει εδώ και θα επανέλθουμε.  Δείτε την ανάλυση των οικονομολόγων από το χτεσινό δελτίο του ΑΡΤ


Με απλά λόγια τι είναι η τιτλοποίηση και ποιο λαμόγιο (υπουργός) στην Ελλάδα την νομιμοποίησε χωρίς την άδειά σας…
Δείτε το βίντεο…

  

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή! Το διαβάσαμε από το: ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή! ....


ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή!


Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιάΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η “προοπτική” που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον. “Αυτοί” έκαναν την αρχή… Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο! Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;
Μήπως πιστεύετε ότι οι Πολιτικοί μας απλά κάνουν κάποιο λάθος ή είναι άσχετοι και αρκεί απλά μιά μικρή αλλαγή μέσω εκλογών;
Μήπως νομίζετε ότι το “λίπος που υπάρχει ακόμα” θα καθυστερήσει την ολική κατάρρευση;
Μήπως ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ο Λαός να πάρει τα πράγματα στα χέρια του;
Μήπως πιστεύετε ότι η πολυεθνική στην οποία τυχόν δουλεύετε δεν έχει κανένα πρόβλημα;
Μήπως σας φαίνεται δύσκολο να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας με συμβατικούς τρόπους;
Ας δούμε ΟΛΕΣ τις αλήθειες που δεν σας λένε και γιατί η ολική ανατροπή έχει ήδη γίνει…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν έχουμε Δημοκρατία. Το μόνο που έχει μείνει είναι η ελευθερία έκφρασης και οι εκλογές. Η ελευθερία έκφρασης, όσο σημαντική και να είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οι εκλογές, όσο σημαντικές και να είναι, ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ το κράτος του Δήμου. Οι πολιτικοί μας, κάνουν ότι τους πουν, όποτε τους πουν, με όποιον τρόπο τους πουν. Οι πολιτικοί μας, βάζουν ΑΨΗΦΙΣΤΟΥΣ στις πιό σημαντικές θέσεις. Έχουμε βουλευτές που έχουν πάρει 3000 ψήφους από τα 9+ εκατομμύρια!!! Η Εξουσία του Λαού, είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ο Λαός δεν αποφασίζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί ΚΑΤΑΦΩΡΑ… Η εξουσία δεν πηγάζει από τον Λαό. ΟΙ πολίτες ΔΕΝ καλούνται να πληρώσουν φόρους κατά δύναμη. Οι πολίτες ΔΕΝ είναι ίσοι μπροστά στον Νόμο. Οι ειρηνικές συναθροίσεις καταστέλλονται με την βία. Το Σύνταγμα αυτοαναιρείται. Το κράτος δουλεύει πλέον για τους δανειστές και δεν το απασχολεί η Συνταγματική υποχρέωσή του που είναι η ευημερία του Λαού.

ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει ΕΥΡΩΠΗ, ούτε των Λαών, ούτε των κρατών. Δεν υπάρχουν εταίροι… Δεν υπάρχει Ευρωπαική “βοήθεια”. Αυτό που έχει μείνει είναι απλά μια λέξη. Αυτό που υπάρχει είναι μια δικτατορία, που θέλει να μετατρέψει όλη την Ευρώπη σε ένα απέραντο φέουδο. Δεν τους απασχολούν οι πολίτες. Δεν τους απασχολούν τα δικαιώματά μας. Αυτό που τους απασχολεί, είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μετατρέψουν την Ευρώπη σε ομοσπονδία όπου κράτη και χώρες ΔΕΝ θα υπάρχουν.

ΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Στο φέουδο της Ευρώπης, υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο τάξεις: Οι αψήφιστοι που κυβερνούν μαζί με το κεφάλαιο με αρχηγούς τις Τράπεζες, και οι Λαοί που θα ακολουθούν τις εντολές και τις επιταγές των πρώτων. Αν θέλετε αυτήν την τραγική στιγμή να διαχωρίζετε τον Λαό σε οποιεδήποτε άλλες τάξεις, ήδη χάσατε το παιχνίδι.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Στο φέουδο της Ευρώπης, υπάρχει μόνο άκρατη και φανερή πλέον απατεωνιά. Αυτό που γίνεται τώρα είναι πλουτοκρατικός φασιμός. Αν θέλετε αυτήν την τραγική στιγμή να νομίζετε ότι φταίει η οποιοσδήποτε “αγορά”, όσο κακή και αν ήταν όταν υπήρχε, ήδη χάσατε το παιχνίδι.

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Δεν υπάρχει ΔΕΞΙΑ. Αυτά που υπάρχουν σήμερα στην Βουλή είναι ένα παροδικό μωσαϊκό από κόμματα, που ΟΛΑ τους αποτελούν το αποτέλεσμα πανικόβλητων επιλογών από τον πολίτη μετά από ψυχολογικό πόλεμο. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Τραγικός Δοσιλογιμός. Χρυσή Αυγή: Εωσφορικός Ναζισμός. ΣΥΡΙΖΑ: Στείρος αριστερισμός και παρανοϊκή αγάπη για το εργαλείο της καταστροφής μας που είναι το Ευρώ. ΑΝΕΛ: Κόμμα με οξύμωρο αυτοπροσδιορισμό που πιστεύει ότι κάποιος μπορεί να είναι Ανεξάρτητος μέσα στο ευρώ… Όσοι με συνείδηση έχουν μείνει στα δύο τελευταία κόμματα, θα καταλάβουν σύντομα το μάταιο της υπόθεσης…

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τις εντολές της τρόικα. Καμιά απολύτως σημαντική απόφαση δεν γίνεται από το κράτος. Γκαουλάιτερ παντού, επίτροποι παντού… Κοινωνικό Κράτος πουθενά. Προοπτική για ανάπτυξη πουθενά. Το Κράτος έχει πεθάνει. Δεν υπάρχει πια. Αυτά που υπάρχουν, είναι μέτρα, φόροι, απολύσεις, αδιαφορία, δωσιλογισμός και ανεργία.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ θέλουν το Ευρώ. Και το θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Ο ένας με μνημόνιο, ο άλλος χωρίς, δεν έχει καμία σημασία. Και το θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, γιατί δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξει η κατάσταση εκεί ακριβώς που πρέπει. Το εργαλείο της καταστροφής όμως, που είναι το Ευρώ και οι “φορείς” από τους οποίους πηγάζει, το αγαπούν και το θέλουν όλοι. Το αποδεικνύουν αυτό ΚΑΘΕ Μέρα. Οι επί μέρους ιδεολογίες τους, στην πράξη, έχουν εξαφανιστεί. Το ΚΚΕ δεν θέλει τίποτα… Μένει η Χρυσή Αυγή και οι λοιποί ακραίοι… Αυτοί δεν έχει ιδεολογία, αυτοί έχουν είτε απλά ΜΙΣΟΣ είτε μια μινιμαλιστική ιδεολογία επιπέδου νηπιαγωγείου…

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αστυνομία παντού. Προσαγωγές παντού. Δικαστές νομιμοποιούν τα μνημόνια. Δικαστές δικαιώνουν τους δανειστές. Πλούσιοι δεν πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ, φτωχοί και συνταξιούχοι δέχονται εξοντωτικές μειώσεις… Ο πολίτης δεν έχει πουθενά όπου μπορεί να βρει το δίκιο του. Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της απουσίας δικαιοσύνης τότε τι είναι;;; ΜΑΤ, Αστυνομία κάνουν προσαγωγές χωρίς λόγο, και βιαιοπραγούν ενάντια σε αυτόν που κανονικά πρέπει να υπηρετούν…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Τα Μαζικά Μέσα Αποτέφρωσης συνειδήσεων, παραπλανούν, κάνουν αντιπερισπασμό, πλύση εγκεφάλου και δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Οι μεγάλες εφημερίδες, τα ίδια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ πόσα χρωστά η Ελλάδα. Είστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι είναι 300-350δις;;; ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει τι ΑΚΡΙΒΩΣ συζητά η “κυβέρνηση” με τους δανειστές. ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει τι λένε πίσω από τις κλειστές πόρτες. ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν ξέρει ποιοί, πότε και πού συναντιούνται για να καταστρώσουν τα σχέδια ολοκληρωτικής εξόντωσης μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σε αυτό το σκηνικό ερήμου, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ανάπτυξης… Αυτοί που θα μείνουν για να “αναπτυχθούν” είναι οι γύπες του κεφαλαίου, που θα τραφούν σύντομα πάνω στο πτώμα της Ελληνικής οικονομίας…

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Εκτός και αν θέλετε να παραδώσετε ΟΛΑ τα δικαιώματά σας και να παίρνετε ψίχουλα, ΞΕΧΑΣΤΕ την εργασία. Οι μεγάλες εταιρίες φεύγουν, οι μικρότερες κλείνουν. Το κράτος έχει πτωχεύσει. Μόνη διέξοδος είναι καμιά Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου θα δουλεύουν για ένα πιάτο φαί 6 μέρες 13 ώρες την ημέρα… Όσοι έχετε ακόμα εργασία, περιμένετε λίγο ακόμα…

Τι μένει λοιπόν;;;
Τι μένει να τελειώσουν;;;

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΕΛΟΣ.

…Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ;;;

ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε!

Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε! 
Π Ρ Ο Ε Τ Ο Ι Μ Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε!
Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε!

Η Απάτη του Νέου Προϋπολογισμού 2012 (with Virtual Guest-Starlet Antonia Merkel).... ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ


Κατάρριψη των ψευδών του νέου προϋπολογισμού από τρεις ειδικούς επιστημονες, σέ ένα νέο video που συναρμολόγησα και ανέβασα, με υλικό από την εκπομπή “Εκκεντρικό Δελτίο” του ART TV: [1] Νώντας Πανάς, καθηγητής στατιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, [2] Γιώργος Βάμβουκας, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και [3] Σπύρος Λαβδιώτης, οικονομολόγος και συγγραφέας βιβλίων. Οικοδεσπότης είναι ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης:

Η Απάτη του Νέου Προϋπολογισμού 2012 / 2013

(with Virtual Guest-Starlet: Antonia Merkel von Samaras)
 
Αυτό το βίντεο είναι 15λεπτη συναρμολόγηση αποσπασμάτων που αφορούν ειδικά τον νέο προυπολογισμό, από το ”Εκ-κεντρικό Δελτίο” της 3ης Νοεμβρίου 2012, διάρκειας δυόμισυ ωρών

Σοκ: Γεράκι κατασπάραξε ένα δίχρονο παιδάκι


sok geraki katasparaxe ena dixrono paidaki 1 315x236 300x224 Σοκ: Γεράκι κατασπάραξε ένα δίχρονο παιδάκι
Ένα δίχρονο παιδί έπεσε θύμα ενός αρπακτικού πουλιού, το οποίο του επιτέθηκε με μανία κατασπαράζοντας το πρόσωπό του. Μάλιστα, μάρτυρας αυτού του τραγικού περιστατικού που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του μικρού παιδιού ήταν η ίδια η μητέρα του! Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες στιγμές παιχνιδιού στην παιδική χαρά θα είχαν αυτή την κατάληξη, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Ξαφνικά ένα κατοικίδιο γεράκι επιτέθηκε στο πρόσωπο του μικρού αγοριού. Με απίστευτη μανία άρχισε να το δαγκώνει, με αποτέλεσμα το παιδί να γεμίσει με αίματα. Ο αδερφός του προσπάθησε τρομάξει το αρπακτικό, μάταια όμως, καθώς εκείνο είχε περικυκλώσει το μικρό αγόρι.
Αμέσως, το παιδί γέμισε με αίματα και όλοι έτρεξαν να το βοηθήσουν.Τότε, είδαν πως το αρπακτικό είχε σκίσει το ένα αυτί του παιδιού, ενώ έτρεχε αίμα λίγα χιλιοστά κάτω από το μάτι του.

Ποιος διόρισε τους περισσότερους στη Βουλή; – Δείτε και φρίξτε!



vouli 300x224 Ποιος διόρισε τους περισσότερους στη Βουλή; – Δείτε και φρίξτε!
Το πόσοι ακριβώς είναι οι υπάλληλοι της Βουλής τηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, στελέχη της οποίας κατά καιρούς έχουν καταφέρει να προσθέσουν στις λίστες των προσλαμβανομένων, μέσω μετατάξεων ή αποσπάσεων, γιους και θυγατέρες. Έτσι, τα μόνα στοιχεία που μπορεί να αντληθούν για τη διαχρονική εξέλιξη του πληθυσμού των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είναι από τις καταστάσεις με την «οργανική σύνθεση του προσωπικού» που επισυνάπτονται στους ετήσιους προϋπολογισμούς της Βουλής. Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν:
* Στις 20.8.1991 (προεδρία Αθανασίου Τσαλδάρη ) οι συνολικά «κατεχόμενες θέσεις» υπαλλήλων ήταν 571 (504 τακτικοί και 67 προσωπικό ιδιωτικού δικαίου).
* Στις 20.8.1994 (αρχή της προεδρίας του κ. Απ. Κακλαμάνη ) οι κατεχόμενες θέσεις ήταν 710 (592 τακτικοί και 118 προσωπικό ιδιωτικού δικαίου).

Προς πολιτικούς ΠΑΣΟΚ: Μην επαίρεστε, αλλά να ντρέπεστε



Εάν υπήρχε έστω και η ελάχιστη πραγματική πολιτική συναίσθηση, το σύνολο των πολιτικών και πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί καταθέτοντας κείμενο με όλα τα πεπραγμένα του κόμματός τους εις βάρος της χώρας. Όμως όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, αλλά εμμένουν στην ενασχόλησή τους με την πολιτική, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να παραπλανήσουν και πάλι τον Ελληνικό λαό για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εξουσία. Κοινά πρεζόνια της εξουσίας και των παρελκομένων της, προκαλούν με δηλώσεις και αρνούνται όλα όσα έχουν κάνει και όλα όσα έχουν υπογράψει εις βάρος των πολιτών... Η χρήση του πολιτικού Καιάδα είναι πλέον απολύτως επιβαλλόμενη για το είδος αυτό...
Πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ,

Αν πρέπει να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από τους βουλευτές




Του Δημήτρη Παπαγεωργίου


Τελικά μία μόνον περίπτωση υπάρχει, να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός. Και να αποτινάξει από πάνω του τις αλυσίδες της μηντιακής πραγματικότητας, της κομματοκρατίας και των λοιπών δεινών που μαστίζουν την πατρίδα μας.

Δέκα λόγοι για να επαναστατήσεις





1. Γιατί έχεις αξιοπρέπεια. Δεν είσαι ζώο. Και δεν ανέχεσαι να σου φέρονται σαν τέτοιο. Είσαι άνθρωπος και απαιτείς σεβασμό. Δε θα ανεχθείς πια άλλα ψέμματα. Σε κοροϊδεύουν συνεχώς και σε φτύνουν στα μούτρα και αυτό δε θα το ανεχθείς άλλο.