ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Όταν ο διάβολος επισκέφθηκε το Connecticut - Βίντεο



Σε ένα απίστευτο μακελειό που συνέβη στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Νιούταουν, σκοτώθηκαν από τα πυρά ενός 20άχρονου τουλάχιστον 27 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 18 παιδιά.
Ο νεαρός άνδρας, που φέρεται να έχει το όνομα Ανταμ Λάνζα, 20 ετών, σκότωσε τον πατέρα του στην κατοικία του και στη συνέχεια μετέβη με αυτοκίνητο στο σχολείο, όπου έγινε το μακελειό, και σκότωσε και τη μητέρα του, η οποία εργαζόταν εκεί, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.
Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ μέσα σε δημοτικό σχολείο της πόλης Νιούτον στο Κονέκτικατ βρέθηκε νεκρός εντός του κτιρίου, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Πολ Βανς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ο Βανς έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς, μαθητές και εκπαιδευτικούς», χωρίς να δώσει όμως ακριβή στοιχεία. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο μακελειό σκοτώθηκαν τουλάχιστον 27 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 18 ήταν παιδιά.
«Ο δράστης σκοτώθηκε μέσα στο κτίριο», είπε ο εκπρόσωπος. Είναι αδιευκρίνιστο αν ο ένοπλος έθεσε τέλος στη ζωή του ή αν πυροβολήθηκε από αστυνομικούς. Ο Βανς είπε ότι οι αρχές ενδιαφέρονται πλέον να φτιάξουν το ψυχολογικό προφίλ του και να καταλάβουν γιατί προχώρησε στην πράξη αυτή.
Η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9:30 το πρωί, τοπική ώρα και με τη σειρά της ζήτησε αμέσως βοήθεια από τις πολιτειακές αρχές για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. «Πρωταρχικός στόχος μας ήταν να εκκενώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το κτίριο από τους μαθητές και το προσωπικό. Το σχολείο ερευνήθηκε εξονυχιστικά», πρόσθεσε.
Η εφημερίδα Hartford Courant ανέφερε ότι πολλοί από τους πυροβολισμούς σημειώθηκαν μέσα στην τάξη του νηπιαγωγείου. Μεταξύ των νεκρών είναι επίσης ο διευθυντής του σχολείου και ο σχολικός ψυχολόγος.
Ο ύποπτος, ένας 20χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και που ήταν οπλισμένος με τέσσερα όπλα, βρέθηκε νεκρός. Στο σχολείο Σάντι Χουκ φοιτούν παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών. «Είναι φοβερό», είπε μια μητέρα, η Μπράντα Λεμπίνσκι, που έσπευσε στο σχολείο όπου φοιτά η μικρή κόρη της. «Όλοι ήταν σε κατάσταση υστερίας, γονείς, μαθητές. Έβγαιναν από το σχολείο παιδιά μέσα στα αίματα. Δεν ξέρω αν τα είχαν πυροβολήσει αλλά ήταν ματωμένα», πρόσθεσε.

Οικονομικές εφημερίδες



Εφημερίδα Κέρδος
Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Γαύρος

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Το Βήμα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Εφημερίδα Το Παρόν
Εφημερίδα Real News
Εφημερίδα Η Νίκη
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα Το Παρασκήνιο
Εφημερίδα Το Χωνί
Εφημερίδα Άρθρο

Συνταγή της Ημέρας!


Σαλάτα κοτόπουλου με παρμεζάνα
Συνταγή για 6 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
2 1/2 φλιτζάνια βρασμένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα, ψιλοκομμένα
1/4 φλιτζάνι Παρμεζάνα, τριμμένη
1/4 φλιτζάνι πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
3 κουταλιές της σούπας σέλερυ, ψιλοκομμένο
Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Ο αγρότης που την... είπε στα "παπαγαλάκια" του Σκάι (βίντεο)


Στην "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ ακούστηκε η πιο... πληρωμένη απάντηση στα "παπαγαλάκια". 

Ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αγρότη από την Καρδίτσα που είναι στον δρόμο: "Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα… γιατί να πάρουν τα δικά σας;"

Απάντηση αγρότη: ...

"Και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 Ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί." 

CNN: Οι Έλληνες «δραπετεύουν» στην επαρχία...



 
Η ελληνική κρίση έχει οδηγήσει ορισμένους Έλληνες να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή σε αγροκτήματα της επαρχίας αναφέρει το CNN σε ρεπορτάζ του για τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων. 

Η δημοσιογράφος Diana Magnay βρέθηκε στο σπίτι μίας ελληνικής οικογένειας που μετακόμισε στο χωριό με τους συγγενείς της προκειμένου...
να τα βγάλει πέρα οικονομικά.

Το δίκτυο καταγράφει τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας ακόμη και στο αγρόκτημα και την απόφαση όλων και περισσότερων Ελλήνων να επιστρέψουν στα πατρικά σπίτια στην επαρχία προκειμένου να μπορούν να επιβιώσουν... 

Αποκάλεσε τον Άδωνι "κѠλοτούμπα" και "γυρολόγο των καναλιών"


Ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά...
Ένας πολίτης απο την Θεσσαλονίκη που είχε βγει για να μιλήσει για την κατάσταση εξαθλίωσης που έχει φτάσει, αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη που ήταν καλεσμένος, "κωλοτούμπα" και "γυρολόγο...
των καναλιών"...

Ο βουλευτής δεν το άφησε να πέσει κάτω και πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας του πως είναι κουμουνιστής με ακριβό μπουφάν και ευτραφής, πράγμα που σημαίνει πως δε πεινάει..

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΜΩΝΕΙ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ. ΔΗΜΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ "ΕΦΑΓΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ "ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ




Διαβάστε το χρονικό της παραίτησης… 
* Στο βίντεο, ο Θάνος Δημάδης μεταδίδει για πρώτη φορά στις 9 Νοεμβρίου μέσω του ΣΚΑΪ την είδηση “περί τμηματικής καταβολής” της επόμενης δόσης στην Ελλάδα. Το ύψος του τελικού ποσού της δόσης δεν είχε ακόμα καθοριστεί από πλευράς Ευρώπης.
* Η είδηση περί “τμηματικής καταβολής” της δόσης σε συνδυασμό με το “καθεστώς αυστηρού ελέγχου” της Ελλάδας από την Τρόικα, μεταδόθηκε από τον Θάνο Δημάδη στις 10 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι στις εκπομπές Τσαπανίδου- Αντωνοπούλου αντίστοιχα. Την ίδια ώρα σχετική ανάρτηση του ρεπορτάζ έγινε και στην ιστοσελίδα του skai.gr.
Λίγες ώρες αργότερα ο Θάνος Δημάδης δέχεται μέσω τουίτερ φραστικές επιθέσεις από τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρούτη, οι οποίες κλιμακώνονται τις επόμενες εβδομάδες αμφισβητώντας την αξιοπιστία της είδησης και του δημοσιογράφου. Υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα των διαλόγων στο τουίτερ που το αποδεικνύουν.
* Το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου με εντολή της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων απαγορεύεται στον Θάνο Δημάδη να μεταφέρει μέσω της απογευματινής ενημερωτικής εκπομπής και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ την είδηση “περί τμηματικής καταβολής” και “αυστηρής επιτήρησης” της Ελλάδας. Ακόμα χειρότερα, το κείμενο του ρεπορτάζ αποσύρεται αργά το βράδυ της ίδιας μέρας και από την κεντρική ιστοσελίδα του skai.gr χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση του ανταποκριτή
.
* Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες σε γραπτή και τηλεφωνική συνομιλία με την Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού διαμαρτύρεται έντονα και ιδιαίτερα μετά την απόσυρση του κειμένου του ρεπορτάζ του από τον skai.gr, απαγορεύοντας σε όσους ήθελαν να διαβάσουν την είδηση που μετέδωσε.
* Η απάντηση που του δίνεται είναι ότι “το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει το ρεπορτάζ”.
* Ο Θάνος Δημάδης ανταπάντησε ότι ο χειρισμός της είδησης από τον σταθμό θίγει την προσωπική του αξιοπρέπεια και προσβάλλει βάναυσα την επαγγελματική του αξιοπιστία.
* Η διεύθυνση ειδήσεων του ΣΚΑΪ αρνήθηκε να επανορθώσει, αφήνοντας έκθετο τον ανταποκριτή του από τις Βρυξέλλες.
* Μετά και την πλήρη επιβεβαίωση της είδησης, ο Θάνος Δημάδης με σχετική επιστολή του παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του ανταποκριτή στις Βρυξέλλες επικαλούμενος μεταξύ άλλων και λόγους “επαγγελματικής αξιοπρέπειας”.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!!.. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΑΡ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ





«Πρέπει να εκφραστεί το σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος που ανήκει στον πατριωτικό, αντιμνημονιακό χώρο», δηλώνει ο Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», υπογραμμίζοντας ότι «συζητούμε για τις περαιτέρω κινήσεις μας».
Ο κ. Μανώλης επισημαίνει ακόμα ότι βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, «αρκετοί από τους οποίους», όπως τονίζει ο ίδιος, «έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν σε ένα νέο εγχείρημα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».
σχόλιο ιστολογίου: Ναι εντάξει ως λαός τρώμε κουτόχορτο ουκ ολίγες φορές! Αλλά βρε Γιάννη Μανώλη ούτε καν τα προσχήματα; 3 μέρες μετά την αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ προαναγγέλλεις πολιτική κίνηση; Ακόμη κι αν είχες δίκιο σε όσα κατήγγειλες μέχρι τώρα το έχασες… Απλά επιβεβαιώνεις τις υποψίες ότι κινηθήκατε βάσει οργανωμένου σχεδίου για να διαλύσετε τους ΑΝΕΛ, να πάρετε τον απογοητευμένο κόσμο της δεξιάς και όταν έρθει η ώρα να συμπράξετε ως η δεξιά ΔΗΜΑΡ με μνημονιακά κόμματα δήθεν για κάποιου είδους “απαγκίστρωση”.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Με την "Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου" ΦΕΚ 240, Ξεπούλησαν την Ελλάδα!!! (Δείτε το ντοκουμέντο). ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!




Δείτε το ντοκουμέντο στην σελίδα του ΦΕΚ 5798 - 40 του .pdf


«Κάθε περιουσιακό στοιχείο της χώρας» μπορεί να κατάσχει η τρόικα

«Δεν εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο, λόγω εθνικής κυριαρχίας»,
γράφει η δανειακή σύμβαση:

Δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου της χώρας, χωρίς εξαιρέσεις, αποκτά η Τρόικα βάσει της δανειακής σύμβασης, όπως δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως, με αριθμό 240.

Στο κείμενο αναφέρεται ρητά, ότι δεν εξαιρείται τίποτα από την κατάσχεση σε περίπτωση που η χώρα δεν εκπληρώσει υποχρεώσεις, ούτε λόγω εθνικής κυριαρχίας, ούτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

«Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» είναι η ακριβής διατύπωση, όπως δημοσιεύτηκε στο προαναφερόμενο ΦΕΚ.

Για το τι σημαίνει αυτό… δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Φανταστείτε στο μεταξύ, για παράδειγμα, να βρεθούν κοιτάσματα υδρογονανθράκων. 

Document 10

ΣΣ: Σύνταγμα της Ελλάδας:


MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA B΄ - Πρόεδρος της Δημοκρατίας > KEΦAΛAIO ΔEYTEPO - Eξουσίες και ευθύνη από τις πράξεις του Προέδρου

'Αρθρο 44: (Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δημοψηφίσματα, διαγγέλματα)

1. Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Oι πράξεις αυτές υποβάλλονται στη Bουλή για κύρωση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παράγραφος 1, μέσα σε σαράντα ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε σαράντα ημέρες από τη σύγκληση της Bουλής σε σύνοδο. Aν δεν υποβληθούν στη Bουλή μέσα στις προαναφερόμενες προθεσμίες ή αν δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή τους, παύουν να ισχύουν στο εξής.
*2. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.
Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.
Aν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
*3. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε εντελώς εξαιρετικές περιστάσεις μπορεί να απευθύνει προς το Λαό διαγγέλματα, μετά από σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Kυβέρνησης. Tα διαγγέλματα προσυπογράφονται από τον Πρωθυπουργό και δημοσιεύονται στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως.

Σχόλιο: 




















Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2FCNUTorb


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ... ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ??


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ... ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ??


Βαρουφάκης: Γιατί σταμάτησα να συνεργάζομαι με τον Γ. Παπανδρέου.


Για τον Γιώργο Παπανδρέου, τα λάθη της Πρωθυπουργίας του αλλά και τις διαφωνίες που τον οδήγησαν να πάψει να εκτελεί χρέη συμβούλου του, μίλησε ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης.




«Ήμουν σύμβουλός του ως το 2006 αλλά διαφώνησα και έφυγα» είπε ο κ. Βαρουφάκης στον ΣΚΑΙ.
«Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. Είμαι από αυτούς που επικρίνουν την Πρωθυπουργία του αλλά δεν μου αρέσει και η ανθρωποφαγία που επιχειρείται» είπε.
Θλιβερή διαδικασία χαρακτήρισε ο κ. Βαρουφάκης τη διαδικασία επαναγοράς χρέους από την Ελλάδα και δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους με αυτή τη φόρμουλα.
«Η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα από την επαναγορά χρέους. Είναι μια φόρμουλα που εφηύρε η Γερμανία ώστε να πειστεί η Κριστίν Λαγκάρντ να μείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα» δήλωσε.

Γιατρέ μου, ντρέπομαι που είμαι ΠΑΣΟΚ…!!!





Οι κακουχίες, οι αποτυχίες, οι διαψεύσεις, τα βάσανα κάνουν τον άνθρωπο σεμνό, ταπεινό, ολιγαρκή, εραστή του ελαχίστου κι ένας τέτοιος εραστής είναι ο βασανισθείς, ουχί επί Χούντας, αλλά επί Δημοκρατίας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, που στην κοινή συνεδρίαση όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, συνεδριάζουν όλοι μαζί για να φαίνονται πολλοί και για να μην ανάβουν το καλοριφέρ, εξεστόμισε την κάτωθι φράση – μνημείο ολιγάρκειας: «Τους θέλουμε όλους μαζί μας, αρκεί να μην ντρέπονται να πούνε ότι είναι ΠΑΣΟΚ».
«Να μην ντρέπονται να πούνε ότι είναι ΠΑΣΟΚ»:
Το ελάχιστο και ταυτοχρόνως το μέγιστο.
Άντε να πεις δημοσίως τη σήμερον ημέρα ότι …ανήκεις στο κόμμα που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ, την τρόικα, το Μνημόνιο, που διά του PSI αποτέλειωσε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια και τους μικροομολογιούχους, που με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη θα μας δώσει οσονούπω τη χαριστική βολή.
Το κόμμα που έφερε μεγαλύτερη ύφεση από αυτήν που έφερε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.
Κι αν δεν ντραπείς για τα πρόσφατα, θα ντραπείς οπωσδήποτε για τα παλιά.
Για το ΠΑΣΟΚ του σκανδάλου Κοσκωτά, 
το ΠΑΣΟΚ που έστησε την μπίζνα του Χρηματιστηρίου, δηλαδή τη βιαιότερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία, 
το ΠΑΣΟΚ που διοργάνωσε το φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων -ακόμη γλείφουν τα δάχτυλά τους κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι καναλιών και εφημερίδων-, 
το ΠΑΣΟΚ των εξοπλισμών, του Άκη, του Γιάννου, του Σμπώκου, 
το ΠΑΣΟΚ που διά του Πάχτα πήγε να δώσει το Πόρτο Καράς στον Στέγκο και που τώρα, πάλι διά του Πάχτα, δίνει τις Σκουριές στον Μπόμπολα, 
το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων έργων, που τιμολογούνταν στο τριπλάσιο της αξίας τους
Αλλά κι αν ακόμη πνίξεις στο κρασί τη ντροπή σου για το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, του Σημίτη και του Γιώργου, είναι ανθρωπίνως αδύνατον να μην ντραπείς για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.
Του Βενιζέλου που μπήκε στην πολιτική ως υπερασπιστής του Αντρέα στο σκάνδαλο Κοσκωτά, 
που εισηγήθηκε τον Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών, αυτό το κατασκεύασμα που δίνει ασυλία στα εγκλήματα όσων ασκούν εξουσία, 
που έφερε τον τυποκτόνο νόμο των αγωγών, 

Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό" Με αυτόν τον τρόπο θα επιλέξει να κλείσει τον κύκλο του στη πολιτική άλλος ένας;

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εθνικός μαλάκας ‘Αδωνις!


image220 Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εθνικός μαλάκας Αδωνις!

Με αφορμή την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι ο Πάνος Καμμένος είναι “ο μεγαλύτερος…
καραγκιόζης των τελευταίων δέκα χρόνων στην πολιτική”, ένας διαδικτυακός φίλος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον ρωτά “τι θα κάνεις με τον Άδωνι”. Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε έναν ανάλογο χαρακτηρισμό για να του απαντήσει….
 Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εθνικός μαλάκας Αδωνις!

Προφυλακτικό που λιώνει στον γυναικείο κόλπο




Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ερευνητές στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον δημιούργησαν ένα πρωτότυπο προφυλακτικό.






Το συγκριμένο προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, είναι φτιαγμένο από μικρο-ίνες και ουσιαστικά εκλύει χημικά εντός του οργανισμού μέσω του κόλπου. 

Μπορεί για πολλές γυναίκες να ακούγεται extreme, όμως σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να αποδειχθούν καλύτερες στη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών σε σύγκριση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες όπως για παράδειγμα τα χάπια.

το πρωτοσέλιδο


Body scrub με πορτοκάλι



Το πήλινγκ σώματος είναι απαραίτητο μία φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να κάνετε την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Σύνηθες υλικό για ένα body scrub είναι το χοντρό αλάτι. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα χρησιμοποιήσουμε κάτι διαφορετικό. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα πορτοκάλι.




Ξεφλουδίστε λοιπόν το πορτοκάλι και στη συνέχεια, πάρτε τις φλούδες του και τυλίξτε τις με ένα τούλι.