ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τι θέλουν στο σεξ οι γυναίκες και ντρέπονται να το ζητήσουν;



Κάθε γυναίκα έχει κρυφές σεξουαλικές επιθυμίες αλλά μπορεί να ντρέπεται να τις εκφράσει. Βγες από τη θέση του μάντη Κάλχα και δες ποια είναι μερικα από τα «θέλω» των γυναικών στο σεξ που διστάζουν να τα ζητήσουν…

Θέλει να σου δώσει ένα μάθημα:




Η κλασική φαντασίωση δασκάλας-μαθητή. Είναι εύκολο να την κάνεις καθώς δεν χρειάζονται στολές ή άλλα μέσα για τα οποία θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Φώναζε την «κυρία» και ζήτησε της να σε διδάξει πως να της κάνεις στοματικό. Μπορεί επίσης να σε βάζει τιμωρία… επειδή ήσουν κακό παιδί.

Θέλει σεξ με κάποιον άγνωστο:

Το σεξ με άγνωστο είναι αμιγώς γυναικεία φαντασίωση. Όταν πας σπίτι της συστήσου της ως κάποιος που την παρακολουθούσε αρκετή ώρα στο δρόμο και που θα ήθελε πάρα πολύ να τη γνωρίσει. Αν ακολουθήσει το σενάριο και το παιχνίδι, οδήγησε την στο σαλόνι ή στην κουζίνα για ένα γρήγορο.

Θέλει να της τραβάς τα μαλλιά:

Σε πολλές κουλτούρες οι γυναίκες μαθαίνουν να είναι υποταγμένες στους άντρες. Μπες σ’ αυτή τη διάθεση της και κάνε την να νιώσει εντελώς υποταγμένη τραβώντας τα μαλλιά της όταν σου κάνει στοματικό (πρόσεχε δε λέμε να την ξεμαλλιάσεις). Αν της αρέσει μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι κάποια ελαφρά χαστουκάκια όταν αναλάβεις πλήρη δράση.

Θέλει να σε δέσει:

Ενώ ένα κομμάτι της θέλει να νιώσει υποταγμένο ένα άλλο θέλει να υποταχθεί σε σένα. Ουσιαστικά επιθυμεί να δοκιμάσει ένα είδος bondage μαζί σου. Αν είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις κι εσύ, αστην να σε πάει στο κρεβάτι με δεμένα μάτια (η γραβάτα και το φουλάρι είναι καλές λύσεις) και δώσε της ένα ζευγάρι χειροπέδες για να σου δέσει τα χέρια. Η ιδέα μπορεί να έχει εξίσου καλά αποτελέσματα αν της το κάνεις πρώτος και μετά τη βάλεις να το κάνει και σε σένα.
Θέλει να το κάνει έξω:

Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο αλλά ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία (ή το θάρρος) να το κάνουν. Αυτή η επιθυμία ειναι αρκετά tricky… Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι την έχεις «ανάψει» αρκετά και ουσιαστικά να καταλάβεις πως δεν κρατιέται. Δοκίμασέ το την ώρα που φεύγετε από κάποιο κλαμπ. Κατά τη διάρκεια της μέρας τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά αν σου δώσει το σήμα μπορείτε να «παίξετε» μέσα σε ένα δοκιμαστήριο η σε ένα ασανσέρ…

Ελλάδα: Ο χειρότερος εφιάλτης ενός ψυχοθεραπευτή


Ένας Γερμανός ψυχοθεραπευτής ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αυτό που βλέπει ξεπερνά και τους χειρότερους εφιάλτες του. Η Melanie Mühl καταγράφει τις εμπειρίες του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Το τραύμα είναι η ειδικότητα του Georg Pieper. Κάθε φορά που μια καταστροφή χτυπά τη Γερμανία, ο «τραυματολόγος» είναι παρόν. Μετά τις επιθέσεις στο Όσλο και την Ουτόγια, ο Pieper ταξίδεψε στη Νορβηγία για να εποπτεύσει τους συναδέλφους του εκεί. Ξέρει τι σημαίνει να εξετάζεις από κοντά και να μετράς την  έκταση μίας καταστροφής.
Τον Οκτώβριο, ο Pieper πέρασε λίγες μέρες στην Αθήνα, όπου έδωσε μαθήματα σε  ψυχιάτρους, ψυχολόγους και γιατρούς για τη θεραπεία των τραυμάτων. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε προετοιμαστεί για ορισμένα σοκ, η πραγματικότητα ήταν ακόμα χειρότερη από ό,τι φανταζόταν.
Για τους Γερμανούς που παρακολουθούν ειδήσεις, η κρίση είναι κάτι πολύ απόμακρο. Όροι όπως «ταμείο διάσωσης» ή «τρύπες δισεκατομμυρίων ευρώ» παραβιάζουν την ακοή μας. Αντί να κατανοήσουμε το παγκόσμιο πλαίσιο, βλέπουμε την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες ή κάπου αλλού, να βγαίνει από σκούρες λιμουζίνες με μια σοβαρή έκφραση στο πρόσωπό της.
Εμείς δεν μαθαίνουν όλη την αλήθεια, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για τη Γερμανία, ούτε για την Ευρώπη. Ο Pieper αποκαλεί αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας μια «τεράστια προσπάθεια μετατόπισης». Ειδικά ο μηχανισμός άμυνας των πολιτικών λειτουργεί υπέροχα.

Επαιτεία και ψαχούλεμα για τροφή

ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ


http://harryklynn.blogspot.gr/
ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο

Μήνυση στον Στουρνάρα από το Κίνημα Δεν Πληρώνω... Για να δούμε αν υπάρχει κάποιος δικαστής εκτός μασονικών στοών και να φοράει παντελόνια...


Ενωπιον του κ. εισαγγελεως πλημμελειοδικων Αθηνων
Εγκληση – μηνυση του πολιτικού κόμματος «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», το οποίο εκπροσωπείται νόμιμα από τον πρόεδρό του Παπαδόπουλο Βασίλειο του Λεωνίδα και...εδρεύει επί της οδού Καυτατζόγλου 35, στην Αθήνα.
ΚΑΤΑ
1. Ιωάννη Στουρνάρα του Αθανασίου, Υπουργού Οικονομικών, κατοίκου Αθηνών.
2. Παντός ετέρου υπευθύνου.

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα,
Ως νόμιμος εκπρόσωπος του... κόμματος εγκαλώ τους προαναφερθέντες για τους ακόλουθους νόμιμους βάσιμους και αληθείς λόγους:
Α. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

1). Δυνάμει νομικών ενεργειών οι οποίες είχαν κινηθεί από τη Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝ.ΚΑ.) από κοινού με πρωτοβάθμιες ενώσεις καταναλωτών , κατά της ΔΕΗ Α.Ε. αναφορικά με την είσπραξη από αυτήν του τέλους ηλεκτροδότησης του άρθρου 53 Ν.4021/2011, την 10η Σεπτεμβρίου 2012, δημοσιεύτηκε η υπ’ αριθ. 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών , σύμφωνα ,με την οποία η είσπραξη του Ε.Τ.Η.Δ.Ε. μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η κρίνεται ως αντισυνταγματική. Βάσει του διατακτικού της απόφασης η οποία και κηρύχθηκε προσωρινά εκτελεστή Δ.Ε.Η. Α.Ε. υποχρεούται όπως: α) ΔΕΝ διακόπτει την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το τέλος ηλεκτροδότησης που επιβλήθηκε με το άρθρο 53 ν. 4021/2011, β) δέχεται την καταβολή από τους καταναλωτές του αντιτίμου των λογαριασμών που εκδίδει, αφαιρουμένου του αναγραφόμενου ποσού του τέλους ηλεκτροδότησης που επιβλήθηκε με το άρθρο 53 ν. 4021/2011, γ) ΔΕΝ ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς κατανάλωσης ρεύματος που αυτή εκδίδει το τέλος της ηλεκτροδότησης που επιβλήθηκε με το άρθρο 53 ν. 4021/2011, την επιφάνεια του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου και το επιβαλλόμενο ποσό. Επιπροσθέτως , το Δικαστήριο όρισε χρηματική ποινή 300 ευρώ για κάθε μία επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβάσεων σε βάρος της Δ.Ε.Η.Α.Ε, ενώ αναγνώρισε και το δικαίωμα των καταναλωτών να αξιώσουν μεμονωμένα αποζημίωση για κάθε μία από τις παραπάνω βλαπτικές συμπεριφορές της εναγομένης.

θυμήσου...

Θυμήσου...
















Αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111002/low/newego_LARGE_t_1101_53837564.JPG

Όποιος Έλληνας υπογράφει  τέτοια χαρτία, όποιος Έλληνας μεταφέρει τέτοια χαρτία, όποιος Έλληνας προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που θα γράφει ένα τέτοιο χαρτί αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.
Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!
Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει...
...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken

Κατέθεσαν όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου σε κλειστή Βουλή!


 Κατέθεσαν όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου σε κλειστή Βουλή!
Με κλειστή τη Βουλή και χωρίς εργαζόμενους ή βουλευτές κατατέθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με τις οποίες εφαρμόζονται όλα όσα έχουν αποφασισθεί το προηγούμενο διάστημα.
Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, να κατατίθεται δηλαδή στη Βουλή νομοσχέδιο τέτοια μέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε προκειμένου το νομοσχέδιο να κατατεθεί εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας των 40 ημερών.
Το υπουργείο Οικονομικών, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι σήμερα απλά το εν λόγω νομοσχέδιο πήρε αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η κανονική του κατάθεση θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου του 2013.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών δεν πήρε απλά αριθμό πρωτοκόλλου, αφού στη Βουλή κατατέθηκε το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου.

Αστέρια μεγατόνων στο Paul Ricard


 Αστέρια μεγατόνων στο Paul Ricard
Η αστρική συνεδρία συνέβη στο Paul Ricard, τη φημισμένη πίστα της νότιας Γαλλίας, όπου η Monster Energy και η ομάδα Φόρμουλα 1 της Mercedes συγκέντρωσαν τους αναβάτες τους για ένα ανεπανάληπτο μοτοσυκλετιστικό event, με αφορμή τα γυρίσματα ενός νέου προωθητικού spot.
Ο εφτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Γερμανός Michael Schumacher οδήγησε μαζί με το θρύλο του Isle of Man TT, Άγγλο John McGuinness (19 νίκες στο Isle of Man), το βετεράνο των GP 500 Randy Mamolaλ, τον Ισπανό Pol Espargaro, φετινό δευτεραθλητή της Moto2 και τον τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint!
«Ήταν πολύ όμορφο να οδηγώ μαζί με το Michael. Οι άθλοι του στους τέσσερις τροχούς τον αναγορεύουν σε Νονό του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο McGuinness, που συνάντησε για πρώτη φορά το Γερμανό.

Εξομολόγηση του Βουτσά: «Δεν έχω μία!»


sokaristiki exomologisi tou voutsa den exo mia 1 315x236 300x224 Εξομολόγηση του Βουτσά: «Δεν έχω μία!»

Ως ηθοποιός ο Κώστας Βουτσάς έβγαλε πολλά χρήματα. Ταινίες, θέατρο, τηλεόραση και πολλά άλλα, του απέφεραν καλές αμοιβές. Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως πλέον… δεν έχει μια!
«Τώρα δεν έχω μια! Ότι περιουσία είχα την άφησα στις γυναίκες μου και τώρα ταλαιπωρούνται εκείνες με τα χαράτσια! Εγώ νοικιάζω ένα ρετιρέ με 700 ευρώ το μήνα και δεν έχω τίποτα.
Ποτέ δεν αγάπησα τα χρήματα, ειλικρινά μου έρχονταν πάντα αλλά ποτέ δεν ήμουν φιλοχρήματος. Τότε που έκανα τις ταινίες, ο βασικός μισθός στο θέατρο ήταν 1400 δρχ το μήνα κι εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6000! Και αυτό χάρη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Εκείνη έπαιρνε 9000, κι εγώ, ο Παπαμιχαήλ, η Καρέζη και 5-6 ηθοποιοί ακόμη παίρναμε τέτοια ποσά. Και ευτυχώς είχα την δεύτερη γυναίκα μου την Θεανώ, η οποία ήταν πολύ λογική, είχε σπουδάσει και οικονομικά και μου έλεγε: «Κωστή να πάρουμε ένα διαμέρισμα στο Καβούρι;» «Πάρτο» της έλεγα εγώ, κι εκείνη το αγόραζε στο όνομά μου, όχι στο δικό της. Μετά στο Κολωνάκι, στον Λυκαβηττό, έτσι έκανα περιουσία. Δεν έχω κανένα παράπονο» τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Επιτέλους βρέθηκε η λύση: Θα φορολογούν τους ανέργους με 22% από το πρώτο ευρώ!


fantastiko eisodima tha forologoun tous anergous me 22 apo to proto evro 1 315x236 300x224 Επιτέλους βρέθηκε η λύση: Θα φορολογούν τους ανέργους με 22% από το πρώτο ευρώ!
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Θα βάλλουν τους άνεργους να πληρώνουν φόρο 22% από το πρώτο ευρώ με το φανταστικό “τεκμαρτό” εισόδημα. Πως φαίνεται ότι οι υψηλόμισθοι πολιτικοί μας δεν δίνουν δεκάρα για τους συνανθρώπους τους. Προσποιούνται ότι δεν ξέρουν ότι οι γονείς ζουν τα άνεργα παιδιά τους, και ότι το σπίτι που είναι στο όνομά τους είναι γονική παροχή. Προσποιούνται ότι το 26% των ανέργων,είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να βρουν δουλειά στον παράδεισο που δημιούργησαν.
Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι η δήμευση της ακίνητης περιουσίας. Θα γεμίσουν τον κόσμο με ληξιπρόθεσμες οφειλές και θα τους πάρουν τα σπίτια.
Με μία τροπολογία που θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες αλλάζει το σύστημα με τις αποδείξεις σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.
Όπως είναι ήδη γνωστό, το ποσό που πρέπει να προσκομιστεί σε αποδείξεις είναι ίσο με το 25% του εισοδήματος. Τι είναι αυτό που αλλάζει; Το βασικό είναι η ποινή ή αλλιώς το πρόστιμο που θα κληθούν τα πληρώσουν όσοι συγκεντρώσουν αποδείξεις λιγότερες του 25%. Μάλιστα, το πρόστιμο είναι τόσο που ξεπερνά ακόμη και το φόρο!
Αναλυτικά Παραδείγματα
Κάποιος με ετήσιο εισόδημα 25.000 ευρώ καλείται να συγκεντρώσει αποδείξεις 6.250 ευρώ. Αν συγκεντρώσει αποδειξεις 3.000 ευρώ τότε θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 715 ευρώ δηλαδή το υπολειπόμενο ποσό των 3.250 x 22%.

Βουλευτίνα της ΝΔ το παίζει άπορη δικηγόρος και παίρνει 1.500€ επίδομα..


anna mani 300x224 Βουλευτίνα της ΝΔ το παίζει άπορη δικηγόρος και παίρνει 1.500€ επίδομα..
Η βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, Άννα Μανή – Παπαδημητρίου ζήτησε βοήθεια από το ταμείο των δικηγόρων (30 ευρώ ημερησίως) μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αυστρία!
Η κυρία Παπαδημητρίου που υπέκυψε στις επιταγές της τρόικας και πήγε με πατερίτσες και ψήφισε το μνημόνιο, δικαιούται το βοήθημα αυτό;
Ένα βοήθημα 30 ευρώ ημερησίως που δίνεται στους δικηγόρους, οι οποίοι δεν μπορούν για λόγους υγείας, να ασκήσουν δικηγορία;
Η βουλευτής της ΝΔ η οποία λαμβάνει τις όχι ευκαταφρόνητες αμοιβές του βουλευτή που ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ, το θεώρησε ηθικό ακόμη και στην περίπτωση που ήταν νόμιμο να ζητήσει αυτό το βοήθημα;
Το ύψος του βοηθήματος που εισέπραξε η Βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, Άννα – Μανή Παπαδημητρίου, ήταν 1.500 ευρώ. Την αίτηση την έκανε στην Κατερίνη, στο Επικουρικό Ταμείο Δικηγόρων
http://troktiko.eu/2012/12/vouleutina-tis-nd-to-paizei-apori-dikigoros-kai-pairnei-1500-epidoma/

Τα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
                                                                                                                                  
28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη                         
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr                  
Τηλ.: 2351 –351208           
Fax:  2351 - 351207                                           Κατερίνη,  24     Δεκεμβρίου 2012
  

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες  πλημμύρισε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Παραμονή των Χριστουγέννων.


Πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο  γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2012, προκειμένου να ψάλλουν τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις άγιες ημέρες των εορτών.


Ιδιαίτερα ζεστή  και εορταστική διαμορφώθηκε η ατμόσφαιρα στην Π.Ε.Πιερίας από τα κάλαντα που έψαλλε  η  Φιλαρμονική της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος,  το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι», ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη «ΑΡΓΟΣ» και η Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή).



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  υποδέχθηκε τους καλαντάρηδες  με χαρά, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την τιμή που της έκαναν,  κέρασε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και ευχήθηκε υγεία, δύναμη, ελπίδα,  ευτυχία και καλές γιορτές.







Άλλωστε, εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε η κ. Σοφία Μαυρίδου με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τους ευχήθηκε  να περάσουν καλές γιορτές συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πάντα με θετική σκέψη και γαλήνη.

Σου είπε κανένας ρε μπουρδελο κράτος ότι ζητώ ελεημοσύνη για τα τρία παιδιά μου.



Να τα πάρετε και τα 176 ευρώ και να τα δώσετε στους βολευτές  σας που τα έχουν ανάγκη και πεινάν . Βλέπω ότι εκεί με ποιο ευκολία τα δίνετε τα επιδόματα στην καημένη βουλευτή μας εδώ στην Κατερίνη.
Είστε αλήτες όλοι και με κοροϊδέψατε.
Αλλά  η παροιμία λέει θα γυρίσει ο τροχός θα σας γ……….. και ο φτωχός
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και λίγα σε εσάς που έχετε ψήφιση μέχρι στιγμής αλλά αυτά τα δυσβάστακτα  μετρά κατά του Ελληνικού  λάου.
Αλλά θα το πληρώσετε να το θυμάστε αυτόοοο
Μια αγανακτισμένη τριτεκνη οικογένεια που βλέπει τα όνειρα της να διαλύονται 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Καλά Χριστούγεννα!




Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
ο παλιός χρόνος φεύγει και ελπίζουμε να πάρει μαζί του όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή.
Η συντακτική ομάδα του acadimies.gr εύχεται η καινούργια χρονιά,
 να είναι σύμμαχος μιας μεγάλης επανάστασης για μια ζωή ανθρώπινη πάνω απ' όλα για τα παιδιά.
Οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας
και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα,
για εσάς και τους αγαπημένους σας!
Με εκτίμηση,
Δώρα Ιωακειμίδου
εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του acadimies.gr
και των συνεργατών

--
Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε)
Δημοσιογράφος εφημερίδας Metrosport
www.acadimies.gr

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Αποκάλεσε τον υπουργό Εργασίας δημοσίως «κ@λόπαιδο»! (video)


Η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να καταργήσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Χολαργό προκάλεσε την οργή του τέως γενικού γραμματέα της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δημάρχου Χολαργού, Δημήτρη Νικολάου.
Τόσο έξαλλος έγινε ο κ. Νικολάου που αποκάλεσε τον υπουργό δημοσίως «κωλ...», ενώ απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει όταν τον συναντήσει σε κομματική συνάντηση.
Ανέφερε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν μαθητής του στην ΟΝΝΕΔ, μαθητής "πέμπτης κατηγορίας", όπως είπε.
Τις δηλώσεις που θα δείτε στο βίντεο, ο κ. Νικολάου τις έκανε στο ΔΣ. Αρχικά χρησιμοποίησε τη λέξη "παλιόπαιδο" για τον κ. Βρούτση και στη συνέχεια, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ζήτησε να διαγραφεί η λέξη, το αποδέχτηκε… και την αντικατέστησε με την λέξη «κωλ...».


Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας & Λειτουργεία Χαριστικού Εκθετηρίου


Επαναχρησιμοποίηση - Αλληλεγγύη - Οικολογία
Χαριστικό εκθετήριο
Το χαριστικό εκθετήριο στεγάζεται στο "Στέκι Πολιτών". Λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6 - 8 το απόγευμα.
Το εκθετήριο είναι ανοιχτό για όλους. Μπορείτε να πάρετε ή να φέρετε είδη ένδυσης - υπόδησης, παιχνίδια, διακοσμητικά, ηλεκτρικές συσκευές κλπ.  Υπεύθυνες για το εκθετήριο είναι η Παντελοπούλου Κυριακή τηλ.6980762327, η Τερζοπούλου Σούλα τηλ. 6988815622 και η Τσορμπατζίδου Κωνσταντία τηλ. 6997242950
Στον ίδιο χώρο συγκεντρώνονται τρόφιμα και διατίθενται σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.




Εργαστήριο που έγινε εθελοντικά από την Παντελοπούλου Κυριακή για την τεχνική "felt".
Tα δίκτυα ανταλλαγών δημιουργούν ανθρώπινες σχέσεις, ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, διάθεση για προσφορά. Συχνά διοργανώνονται σεμινάρια εθελοντικά. Έτσι μοιράζεται η γνώση και δημιουργούνται νέες προοπτικές για δημιουργική απασχόληση.





Ανταλλακτικό Παζάρι
Ανταλλακτικό παζάρι στον νέο μας χώρο

Μαθήματα μουσικής για μεγάλους & μικρούς  με "ήλιους" στο Στέκι Πολιτών
Οι δραστηριότητες του Δικτύου Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας θα ξεκινήσουν από τις 9 Ιανουαρίου. Δεν θα πραγματοποιηθεί ανταλλακτικό παζάρι τις Τετάρτες 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου.
Κάθε Δευτέρα 6 με 8 το απόγευμα στο "Στέκι Πολιτών" ο κ. Σταυρακίδης Κυριάκος κάνει εγγραφές σε νέα μέλη και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το δίκτυο ανταλλαγών





Τριήμερο εκδηλώσεων για το Ανταλλακτικό & Αλληλέγγυο Εμπόριο στο "Ελληνικό" 19 -20-21 Οκτωβρίου
Πανελλαδική συνάντηση Αχρήματων Δικτύων στο "Ελληνικό" στην Αθήνα
Δίκτυα Ανταλλαγών από όλη την Ελλάδα συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε την εμπειρία του ο καθένας μας και τις ιδέες του.  Αυτήν την στιγμή λειτουργούν αχρήματα δίκτυα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Ήδη δύο δίκτυα το δικό μας και το ΤΕΜ - Μαγνησίας θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να κάνουμε ανταλλαγές μεταξύ μας. 

Ανταλλαγή ντόπιων σπόρων στην οποία συμμετείχε και η "Μητέρα Γη"
Στο τριήμερο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν πολλές ομιλίες, συναυλίες, εργαστήρια, συλλογικές κουζίνες, εκθέσεις, χαριστικό παζάρι, θεατρικές παραστάσεις, δραστηριότητες για παιδιά και ανταλλαγή σπόρων. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από 16 ομάδες - συλλογικότητες.




Ευχαριστούμε για την προσφορά τους:
Την Ουσταμπασίδου Διονυσία για τα σταντ για το χαριστικό εκθετήριο
Το γραφείο κοινοχρήστων "Εύρεσις" της Πιπερίδου Ελλής για την πρόσβαση στο διαδίκτυο
Την Τόνα Βασιλική για τις ραφιέρες που στήθηκε το Χαριστικό Εκθετήριο
Το "Στέκι Πολιτών" για την φιλοξενία του


Το ζούμε και πιστεύουμε σ' αυτό! Τα δίκτυα ανταλλαγών λειτουργούν! Συνεχίζουμε να ικανοποιούμε βασικές μας ανάγκες ανταλλάσσοντας με "ήλιους"
Αυτό που μας κινεί να δημιουργούμε και να παράγουμε είναι η θέληση και η ανάγκη μας να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και στις οικογένειές μας. Το ευρώ είναι μόνο το μέσο, όπως και τα ανταλλακτικά νομίσματα. 
Σας προκαλούμε  να μπείτε στο χορό των ανταλλαγών.
Συνεχίζουμε να Ζ Ο Υ Μ Ε !   


--
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"