ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

Happy Christmas

Παρουσίαση νέου Διοικητικού Συμβουλίου(ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση νέου Διοικητικού Συμβουλίου


Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Πιερίας ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, στην συνέχεια Διοίκηση, αθλήτριες και γονείς, αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το 2013.
Το διοικητικό συμβούλιο αφού παρουσίασε το νέο σχήμα του, αναφέρθηκε στο σκεπτικό που έχει ο σύλλογος και ποιά τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει.
Ζήτησε την ουσιαστική συμμετοχή από της αθλήτριες στην ανασύσταση της ομάδας και την συμπαράσταση από τους γονείς .
Μοιράστηκαν μικρά δωράκια και το ημερολόγιο του συλλόγου με τον χορηγό SPITIMAS.
Κλείνοντας το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε τους χορηγούς τους φιλάθλους τα ΜΜΕ και όσους βοηθούν την  ομάδα.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

ΖΙΩΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                      :      ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΙΝΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             :     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                  :     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΡΟΥΓΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ                     :    ΤΑΜΙΑΣ
ΖΑΚΟΒΑ ΓΙΩΤΑ                             :     ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΛΑΖΟΣ           :     ΈΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΓΚΙΜΠΗΣ ΝΙΚΟΣ                           :     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ             :     ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΠΑΝΑΓΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ       :     ΜΕΛΟΣ
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           :     ΜΕΛΟΣ
**************
Το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής και το διοικητικό συμβούλιο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ εύχονται χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.





Ο ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται το πολίτευμα



Βαθύτατη κρίση εμπιστοσύνης προς το πολίτευμα της χώρας έχει προκαλέσει η μνημονιακή κυβερνητική πολιτική. Μια κρίση η οποία αποτυπώνεται με τρόπο που τρομάζει στις δημοσκοπήσεις τόσο του Ευρωβαρόμετρου της Κομισιόν όσο και της Marc που δημοσιεύθηκε στο «Εθνος της Κυριακής».

Τα ευρήματα του Ευρωβαρόμετρου, δημοσκόπησης που διενεργείται περιοδικά και στις 27 χώρες της ΕΕ κατ' εντολήν της Κομισιόν από ξένη εταιρεία και επομένως είναι άσχετη με εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες και επιρροές, προκαλούν τρόμο σε όποιον τα διαβάσει. Οι Ελληνες δεν εμπιστεύονται κανέναν απολύτως από τους θεμελιώδεις θεσμούς του πολιτεύματος, ενώ δεν θεωρούν ούτε καν δημοκρατική τη λειτουργία του!

Μόλις το 11% των ερωτηθέντων κρίνει ικανοποιητική τη λειτουργία της δημοκρατίας στην Ελλάδα, ενώ το... 89% (!), απίστευτα υψηλό ποσοστό, δεν είναι ικανοποιημένο. Μιλάμε για... 40 (!) εκατοστιαίες μονάδες πάνω από τον πανευρωπαϊκό μέσο όρο δυσαρέσκειας που ανέρχεται στο 49%, όσο ακριβώς και το ποσοστό εκείνων που στην ΕΕ των 27 είναι ικανοποιημένοι με τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα τους (επίσης 49%). Ασύλληπτο το ποσοστό των Ελλήνων που δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη - 91%!
Μόλις 7% των ερωτηθέντων εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς αυτή, το χαμηλότερο και στις 27 χώρες-μέλη της ΕΕ. Καθόλου μικρότερη δεν είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης των Ελλήνων και προς τη Βουλή. Δεν την εμπιστεύεται το 89%, την εμπιστεύεται το 9%. Πλήρης η καταρράκωση του κύρους της.

Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «βλέπουν» Κορυδαλλό…


proin ypourgoi tou pasok kai tis dn vlepoun korydallo 1 315x236 300x224 Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «βλέπουν» Κορυδαλλό…
Συνωστισμός στις φυλακές Κορυδαλλού, στην πτέρυγα VIP και που είσαι ακόμη… Έρχονται και άλλοι για να κάνουν παρέα στον Άκη, τον Μάκη, τον Λάκη και τους υπόλοιπους Σύμφωνα με πληροφορίες σειρά φαίνεται ότι παίρνουν δυο κορυφαία στελέχη παλιότερων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Κορυφαίοι υπουργοί, έλυναν και έδεναν στην εποχή τους, στον τομέα τους… Ασχολήθηκαν με έργα που είχαν μεγάλο μπάτζετ και ακριβώς αυτές τις υποθέσεις ερευνούν οι εισαγγελείς.

“Έφυγε” η Γιάννα Λοϊζίδου


gianna loizidou 250x180 “Έφυγε” η Γιάννα Λοϊζίδου
Απεβίωσε χθες , παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 60 ετών η παραγωγός του Ράδιο ΠΡΩΤΟ Γιάννα Λοϊζίδου. Ο θάνατός της προήλθε από οξύ καρδιακό επεισόδιο.
Ανακοίνωση του Συγκροτήματος “ΔΙΑΣ” αναφέρει ότι η οικογένεια του Ράδιο Πρώτο και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ έχασε σήμερα ένα πολύ αγαπημένο μέλος της, την Γιάννα Λοϊζίδου, παραγωγό της πρώτης σε ακροαματικότητα καθημερινής ψυχαγωγικής ραδιοφωνικής εκπομπής για πάνω από μια 20ετία, με τίτλο “Λίγη Κουβέντα-Λίγη Μουσικη”.
“Για την Γιάννα Λοϊζίδου, το ραδιόφωνικό στούντιο και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές της,ήταν το πρωτο της σπίτι – οι φίλοι της, η οικογένειά της. Η Γιάννα είχε ένα ανεπιτήδευτο στυλ επικοινωνίας, που έκανε τον ακροατή να αισθάνεται ότι βρισκόταν δίπλα του και κουβέντιαζαν μαζί, ενώ το μουσικό ηχόχρωμα και ύφος της εκπομπής της ήταν μοναδικό και άνοιξε καινούργιους δρόμους στο ραδιόφωνο. Στην εκπομπή της φιλοξενήθηκαν δεκάδες μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μπιθικώτσης, Κουγιουμτζής, Νταλάρας, Βίκυ Μοσχολιού, Πάριος και σχεδόν όλα τα σύγχρονα αστέρια”, προσθέτει η ανακοίνωση.

Τα πιο γλυκά χριστούγεννα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

  • Μπορεί να λιγοστέψανε εφέτος τα λεφτά μας
μα έχουμε ακόμα άθιχτα τα πλούτη στην καρδιά μας
Εύχομαι τα Χριστούγεννα υγεία να μας φέρουν
και ελπίδα και όνειρα πολλά σε όσους υποφέρουν
Και ο Νέος χρόνος που θα μπει να φέρει ωραία δώρα
για να είν’ το μέλλον που θα ρθει καλύτερο απ’ το τώρα

  • Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε
Εγώ ευχή σας εύχομαι αληθινές να βγούνε
Τίνος λαού αλφάβητο τι λέξεις να ταιριάξω
για να χωρέσουν οι ευχές που θέλω να σου γράψω
Όσα λουλούδια ανθίζουνε στην Κρήτη κάθε χρόνο
τόσες ευχες σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο
Τώρα που άλλαξε η χρονιά και ευχές ο κόσμος δίδει
εύχομαι κάθε ονειρο αληθινό να γίνει

  • Χρόνια πολλά δεν θα σας  πω, γιατί τα λένε όλοι, μα θα σας πω χαρές πολλές να ‘ναι η ζωή σας όλη.