ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Όλες οι δηλώσεις του Μιχαλολιάκου

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...) ....
Τα μέλη του Κινήματος ενάντια στα χαράτσια συναντήθηκαν το πρωί στη ΔΟΥ Αγρινίου, προκειμένου να καταβάλλουν ένα ευρώ... για τα τέλη κυκλοφορίας!

Πληρώνουν για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί! Η μη υλοποίηση της Ολυμπίας Οδού και το άθλιο οδικό δίκτυο που έχει «στείλει» πολύ κόσμο στον θάνατο, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν σήμερα τα μέλη του κινήματος πολιτών να αντισταθούν στο τέλη κυκλοφορίας!

"Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. Είναι παράνομο και ήρθαμε να καταθέσουμε συμβολικά το ποσό του ενός ευρώ ως διαμαρτυρία" ανέφερε ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του Τμήματος Παρακαταθηκών και δανείων αρνήθηκαν να παραλάβουν το ποσό του ενός ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες τους και δεν τους επιτρέπεται, με τα μέλη του κινήματος να επισημαίνουν ότι θα επανέλθουν από το νέο έτος με εξώδικο προς τους υπευθύνους, ενώ κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κίνηση ενάντια στα παράνομα χαράτσι.

«Κύριοι….να πάτε να γαμηθείτε»


Ένα e mail απόστρατου αξιωματικού του ΠΝ , δείχνει ότι τα όρια αντοχής έχουν αρχίσει να “σπάνε”. Ο αξιωματικός έστειλε ένα e mail και στο γραφείο του ΥΕΘΑ , από το οποίο έλαβε απάντηση ότι “το μήνυμά του αναγνώσθηκε”.
Τι γράφει;
Απευθυνόμενος στη πολιτική τάξη που διαχειρίζεται τη κρίση λέει:

Είστε όλοι πανάθλιοι” και προσθέτει …μια ευχή.
Ο ίδιος παραδέχεται ότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι εξαιρετικά σκληρή αλλά επισημαίνει ότι "δεν έχω άλλο τρόπο να αντιδράσω".

Λείπουν 600 ονόματα από τη πρώτη λίστα Λαγκάρντ!!! Ποιός καργιόλης τα έσβησε άραγε;


Σάλος έχει ξεσπάσει από τις δημοσιογραφικές, ως τώρα, αποκαλύψεις ότι η νέα λίστα που έφτασε από τη Γαλλία έχει διαφορές σε σχέση με εκείνη που ήρθε πριν δυο χρόνια στη χώρα και χάθηκε μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και ΣΔΟΕ.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πολιτικές ευθύνες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ήδη σκέφτεται να ζητήσει εξεταστική επιτροπή.
Όλα αυτά μένει βέβαια να πιστοποιηθούν και από τους δύο Οικονομικούς εισαγγελείς που..έχουν στα χέρια τους τη νέα λίστα και αντιπαραβάλουν τα στοιχεία της με εκείνα της παλιάς.

Από την πλευρά των οικονομικών εισαγγελέων δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι η νέα λίστα περιλαμβάνει περίπου 2.550 ονόματα. Η διαφορά της δηλαδή με την προηγούμενη είναι τουλάχιστον 560 ονόματα και εδώ ξεκινά μια σειρά από ερωτήματα.

Ποια είναι τα ονόματα που λείπουν;
Ποιος τα αφαίρεσε και με ποιο σκοπό, αλλά και ποιο όφελός;

Ο κύκλος των ατόμων που πήραν στα χέρια τους την αρχική λίστα δεν είναι μεγάλος.

Ετοιμάζουν ιδιωτικό στρατό... Προετοιμάζονται για εμφύλιο...;


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 

H Xώρα οδηγείται σε εμφύλιο. Παρακολουθώντας τα γεγονότα με ξυλοδαρμούς, συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις μεταξύ χρυσαυγιτών και αναρχοσυριζάδων αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. 
Το κλίμα καταγράφεται πλέον και στις δημοσκοπήσεις όπου οι μόνοι που σημειώνουν άνοδο είναι τα άκρα. Η Ελληνική κοινωνία πολώνεται όσο βαθαίνει η κρίση... Οδηγούμαστε σε έναν νέο εμφύλιο ή καλύτερα να το πούμε σε ένα νέου είδους κοινωνικό πόλεμο, όπου τα καραβάνια των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, που κάποιοι κάποτε τους έλεγαν και ''ευχαριστώ γιατί επέλεξαν την χώρα μας'', με ενίσχυση από τον στρατό των γνωστών -αγνώστων κουκουλοφόρων, θα επιχειρήσουν «εξέγερση» εναντίον των Ελλήνων.

Κάποιοι έχουν συμφέρον να γίνει η χώρα μπάχαλο. Το Δεκέμβριο του 2008 και για μια ολόκληρη εβδομάδα καιγόταν η Αθήνα. Σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα -για τα οποία δεν έγινε ποτέ καμία εισαγγελική έρευνα- οι μυστικές υπηρεσίες ξένων δυνάμεων έκαναν ''πάρτι'' όλο εκείνο το διάστημα. 
Το ηγετικό στέλεχος του αντιεξουσιαστικού χώρου Νίκος Κουνταρδάς σε μια παλιότερη συνέντευξή του είχε επίσης καταγγείλει τα ίδια για την ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών στο χώρο των «αναρχικών»...

Το γεγονός παραμένει πως η χώρα λίγους μήνες μετά από εκείνο το Δεκέμβριο ήταν στην πόρτα του ΔΝΤ. 
Ο τότε πρωθυπουργός σε συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων τον Φεβρουάριο του ‘09 απηύθηνε δραματική έκκληση για ενότητα προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα δημοσιονομικά μέτρα αλλιώς η χώρα θα κατέληγε στο ΔΝΤ.
Την συμφωνία των αρχηγών σαμποτάρισε ο Γιώργος Παπανδρέου… Ήταν η εποχή που ο γιος της Μάργκαρετ (που φιγουράρει πρώτη στην λίστα Λαγκάρντ) διαδήλωνε μαζί με τους εργατοπατέρες του ΟΛΠ εναντίον της COSCO. Λίγους μήνες μετά ο θίασος του ΠΑΣΟΚ με το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν» κέρδιζε τις εκλογές...

Από τον Ιούλιο του 09 ο ΓΑΠ μίλαγε με ΔΝΤ. Την ίδια ώρα συνειδητά κορόιδευε τον Ελληνικό λαό μοιράζοντας υποσχέσεις για λεφτά όταν γνώριζε πολύ καλά πως δεν υπήρχε ''σάλιο''. Η ιστορία του Δεκέμβρη ‘08 οδήγησε την χώρα στην πτώση μιας κυβέρνησης και στο μνημόνιο. Τώρα φαίνεται ότι κάποιοι «ξένοι κύκλοι» που ενδιαφέρονται να βάλουν στο χέρι όλο τον ορυκτό πλούτο της χώρας ετοιμάζουν κάτι ανάλογο...

Πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο γνωστός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης προέβει σε μια πολύ σημαντική καταγγελία. Ο Δημήτρης Καζάκης κατήγγειλε ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση με την πολύ γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία ασφαλείας BLACKWATER. Η συμφωνία αφορά την ανάθεση στην συγκεκριμένη εταιρεία της φύλαξης αστικών χώρων με περιπολίες στρατιωτικών τμημάτων που θα φέρουν βαρύ οπλισμό!
Σύμφωνα με την καταγγελία του Δημήτρη Καζάκη, η κυβέρνηση φέρεται να έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα και βαρύ οπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί από την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία φύλαξης από τις αρχές του 2013!

Τραβεστί Δημοκρατία: Ο μεγάλος έρωτας του Φασισμού


Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης 

Η άνοδος του “ναζιστικού φασισμού”*, στην Ελλάδα του 2012, οφείλεται (και αυτό το κακό, διότι περί κακού πρόκειται, αφού η τελική πολιτική στόχευσή του βρίσκεται στον αντίποδα της Δημοκρατίας) αποκλειστικά και μόνο στην μήτρα όλων των κακών που σήμερα πλήττουν ανελέητα την Ελληνική κοινωνία: στο “βαθύ κράτος” της Ελλάδας, την “κομματοκρατία”, (οριζόμενη σαν “πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος”).

Αυτή η κομματική πρακτική, η ίδια που δημιούργησε το τεράστιο χρέος, εξ αιτίας του οποίου (πάλι η ίδια) παρέδωσε την πλήρη κυριαρχία τ;ής χώρας σε χέρια ξένων, δημιούργησε και τις κατάλληλες συνθήκες επώασης και εκκόλαψης του “αυγού του φιδιού” :
• αρχικά, του έδωσε την κατάλληλη θερμοκρασία για την επώαση και εκκόλαψη (δηλαδή την εθνική ταπείνωση που νοιώθει ο κάθε Έλληνας από την υποτίμηση, τόσο της ταυτότητας, όσο και της καθημερινής ζωής του) 
• ακολούθως καλλιέργησε την πρώτη τροφή του φιδιού (την αναστάτωση της κοινωνίας από την ασύδοτη λαθρομετανάστευση) 
• και τώρα το ταΐζει με δυναμωτικές βιταμίνες που το θεριεύουν. Αυτές, είναι η de facto εκχώρηση κρατικής εξουσίας στις συντεταγμένες ομάδες του “ναζιστικού φασισμού”, που προέκυψε από την αδυναμία του κράτους να προστατεύσει αυτό τό ίδιο, τον πολίτη και να του δώσει ασφάλεια και αξιοπρέπεια στην καθημερινή διαβίωσή του. 

Δηλαδή το άθλιο κράτος της ξευτιλισμένης κομματοκρατίας, έχει επιτρέψει (αν δεν έχει εκχωρήσει) στον ναζιστικό φασισμό, που το ίδιο τον αναγέννησε από την τέφρα του, την απόδοση ασφάλειας και αξιοπρέπειας στον Έλληνα πολίτη!!! Πώς να μην γιγαντώνεται;;;

Αυτή η κομματική πρακτική (της κομματοκρατίας) είναι που επέτρεψε την είσοδο στον κοινωνικό οργανισμό, της ασθένειας της λαθρομετανάστευσης που, αντί να αντιμετωπισθεί όσο ήταν ακόμη αντιμετωπίσιμη, εξελίχθηκε σε πεδίο κομματικής εκμετάλλευσης, ενώ ταυτόχρονα η ασθένεια φούντωνε και δημιουργούσε σωρεία άλλων κοινωνικών προβλημάτων (όλα μαζί ας τα πούμε “ιλιγγιώδης αύξηση της εγκληματικότητας”) στα οποία το κράτος φάνηκε εντελώς ανέτοιμο και αδύναμο να αντιμετωπίσει, διότι τα κόμματα που έπαιρναν την κυβέρνηση, το μόνο που τους απασχολούσε ήταν το πως θα αποσπάσουν (ή δεν θα χάσουν) ψήφους από τη μεταχείριση των λαθρομεταναστών, η οποία (αναλόγως του βαθμού “ανθρωπιστικής” αντιμετώπισής τους) επηρεάζει μεγάλες ομάδες πολιτών/ψηφοφόρων.

Η κομματική αυτή επιδίωξη (του προσεταιρισμού των πολιτών/ψηφοφόρων), πέρασε στον κρατικό μηχανισμό και εμφανίστηκε (όπως και ήταν) σαν αδυναμία τού κράτους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η ασύδοτη είσοδος εκατοντάδων χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων (με εντελώς διαφορετική νοοτροπία, θρησκεία, ήθη και έθιμα, αλλά και ανάγκες) στην Ελληνική κοινωνία. 

Η αδυναμία αυτή, ζέστανε την θερμοκρασία επώασης του “αυγού του φιδιού” και τάισε το φίδι που, εν τω μεταξύ, εκκολάφθηκε, και άρχισε να δαγκάνει αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία, δηλαδή τους μετανάστες, λαθραίους και νομίμους. Αυτός, όμως που δαγκάνει αυτόν που σε ενοχλεί, (αν δεν είναι) γίνεται φίλος σου.

Χριστούγεννα στα… παγωμένα νερά

 Χριστούγεννα στα... παγωμένα νερά
Έναν ιδιαίτερο τρόπο έχουν βρει εκατοντάδες θαρραλέοι Βρετανοί για να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.
Φοράνε τις στολές και βουτούν στα παγωμένα νερά.
Δείτε τις φωτογραφίες με το περίεργο «σπορ» των Βρετανών.

Κόκκινες γραμμές και ροδί ρόμπες…


Να που φτάσαμε στα Χριστούγεννα μιας και περάσαμε με επιτυχία την συντέλεια του κόσμου.

Από την συντέλεια της τρόικας όμως δεν την γλιτώνουμε. Και σε λίγες μέρες έρχεται το νέο έτος. Φορτωμένο με νέα, ολόφρεσκα και αριστερώς υπεύθυνα νέα μέτρα.

 Και με την ΔΕΗ κατά 15 ευρώ μηνιαίως ακριβότερη. Σιγά τα αυγά. Τι είναι 15 ευρώ. Ένα ποσό ασήμαντο μπροστά στα δισεκατομμύρια που έχουν ρουφήξει οι τράπεζες.

 Θα ζοριστούν λιγάκι οι 1.300.000 άνεργοι, και οι μισθωτοί των 350 – 400 ευρώ αλλά...
μπρος στο ευρώ τι είναι ο πόνος;

Οι υπόλοιποι με τους προκλητικούς μισθούς των 500 ή 650 ευρώ φυσικά και δεν πρέπει να μιλάνε. Όπως και οι επαγγελματίες που εντίμως βγάζουν 1000 ευρώ το μήνα για να μπορούν να πληρώνουν χαράτσια, φόρους και εισφορές.
Και σε τούτες τις μέρες το μυαλό μας πάει σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Όπως ο Πάγκαλος.

Ο οποίος αφού κλαψούρισε για τα πολλά ακίνητα που κληρονόμησε, αποκάλυψε την δεινή του οικονομική θέση.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΡΕΤΖΟΥΛΗ


Τον χάσαμε έτσι ξαφνικά χωρίς να προλάβει να μας πει και να του πούμε αντίο,και μείναμε εδώ να διερωτόμαστε γιατί,  χωρίς να βρίσκουμε τις απαντήσεις που γύρευαμε ,ένα γιατί που θα μας τρώει για πάντα τα σωθικά . Από το τότε θλίψη μας κρύβει τον ήλιο για να μας θυμίζει ότι τίποτα δεν θα είναι όπως πριν και ούτε θα είναι ποτέ. μας λείπουν τα μάτια σου το χαμόγελο σου μας λείπεις ΕΣΎ σε αγαπάμε πολυ .
Μελαγχολία και σιωπή έχει η φυγή σου, που άφησε κι ένα γιατί που δε μπορεί κανείς να απαντήσει ............ 



ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ  ΦΙΛΕ


ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ

Η νέα λίστα Λαγκάρντ προκαλει τρικυμία στο πολιτικό σκηνικό


• Ερχεται νέα κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης μετά τις γιορτές
• ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνες σε όσους αλλοίωσαν και απέκρυψαν 600 ονόματα από τη λίστα
•  Στην Κουμουδούρου δεν πιστεύουν πως πήγε ελληνική αποστολή στη Γαλλία-Ζητούν τα σχετικά παραστατικά


Από την περασμένη Παρασκευή το ακριβές αντίγραφο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ...
βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη καθώς το Γαλλικό υπουργείο Οικονομικών μετά από αίτημα που είχε διατυπώσει ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την παραχώρησε στις ελληνικές αρχές προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος αν υπήρξαν αλλοιώσεις και διαγραφές ονομάτων ή ακόμα και ποσών.

Η καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ και τα 600 επιπλέον ονόματα της λίστας

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει να φουντώνει νέα πολιτική κόντρα, η οποία αναμένεται να μεγαλώσει αμέσως μετά τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ηδη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ που παρέλαβε το υπουργείο Οικονομικών από τη Γαλλία περιλαμβάνει 600 επιπλέον ονόματα μεγαλοκαταθετών της HSBC από την λίστα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hot Doc. Στην αποκάλυξη αυτή προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη.

Η ίδια σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι έγινε αντικείμενο επεξεργασίας» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «Πιθανόν να βγουν κάποια πράγματα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του μαύρου χρήματος στην Ελβετία δεν ξέρω αν θα αντιμετωπιστεί».

Τι ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στουρνάρα

Τα Χριστούγεννα της Αθήνας των αστέγων


ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι εορταστική, ωστόσο δίπλα στις στολισμένες βιτρίνες, ανάμεσα στα πολύχρωμα λαμπάκια στους δρόμους της Αθήνας, εκατοντάδες είναι και φέτος οι άνθρωποι οι οποίοι θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο δρόμο.

Σπίτι τους ένα παγκάκι, μία γωνιά σε κάποιο πεζοδρόμιο, ένα σημείο της πόλης που να δίνει την αίσθηση της προφύλαξης από το κρύο. Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα χτυπημένη από την κρίση δείχνει...
μία αποκαρδιωτική εικόνα, αυτή των φτωχών ανθρώπους που επαιτούν προκειμένου να βρουν ένα πιάτο φαγητό, ενώ σπίτι γίνονται διάφορα αυτοσχέδια καταλύματα.

Σύμφωνα με στοιχεία οι άστεγοι στην Ελλάδα ξεπερνούν τους 20.000. Πρόκειται για ανθρώπους που πλέον δεν έχουν κατοικία ή που βρίσκουν περιστασιακά καταλύματα από αυτά που συντηρούν διάφορες υπηρεσίες.