ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Σαράντα χιλιάδες άντρες (ναι, κι Ελληνες) από 42 χώρες μας είπαν πώς ικανοποιούν τις γυναίκες τους και δίνουν συμβουλές που θα σε αναδείξουν στη νέα σεξουαλική υπερδύναμη. 
Οι άντρες στην Πορτογαλία κάνουν τα περισσότερα one-night stands. Τα αγόρια της Βραζιλίας παίρνουν μέρος σε τόσα πολλά threesome, που κανένας άλλος στον κόσμο δεν φτάνει τη χάρη τους. Οι κροκοδειλάκηδες της Αυστραλίας κάνουν σεξ στα πιο απίστευτα μέρη και οι γείτονές μας, οι Ιταλοί, ξέρουν ότι οι κυρίες προηγούνται και γι' αυτό τις φέρνουν σε οργασμό παντού και πάντα. Οσον αφορά της Ελλάδος τα παιδιά, αυτά καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «πόσες φορές κάνεις σεξ την εβδομάδα» με σκορ 4,2. Η ιεροτελεστία του ζευγαρώματος χαρακτηρίζει τους πολιτισμούς και το σεξ τους ενώνει. Τι μυστικά ξέρουν αυτοί οι άντρες στις χώρες τους που δεν ξέρεις εσύ; Διάβασε και θα τα μάθεις όλα.

Αν Ησουν Σούπερ Ηρωας...

Η σεξουαλική δύναμη που οι περισσότεροι άντρες θα ήθελαν να έχουν είναι να μπορούσαν να αποπλανούν τις γυναίκες αμέσως (23%). 
Αλλες σεξουαλικές δυνάμεις που θα ήθελαν να έχουν οι άντρες:
* Το σεξ να διαρκεί όσο θέλω εγώ (21%)
* Να φέρνω κάθε γυναίκα σε οργασμό με ένα και μόνο άγγιγμα (14%)
* Να έχω πολλαπλούς οργασμούς (14%)

Το μυστικό
Δεν χρειάζεται να τρίψεις κάποιο μαγικό λυχνάρι και να παρακαλέσεις το στρουμπουλό τζίνι με την oriental αμφίεση για να τα καταφέρεις. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος, ώστε να της δείξεις την αυτοπεποίθησή σου, προτείνει η Helen Fisher, ερευνήτρια-καθηγήτρια στο ανθρωπολογικό τμήμα του πανεπιστημίου Rutgers στη Νέα Υόρκη. Αν κάθεσαι, κράτα ανοιχτή στάση (πόδια σε απόσταση, το κεφάλι ψηλά, το στήθος έξω, η πλάτη ίσια). Αν είσαι όρθιος, κάτσε απέναντί της με τους ώμους σου προς το μέρος της ενώ το κεφάλι σου θα γυρίζει προς το μέρος του συνομιλητή σου. Γίνε ο καθρέφτης των κινήσεών της για να τραβήξεις την προσοχή της. Οταν δηλαδή πίνει το ποτό της, πιες το κι εσύ. Αν δεις ότι και οι δύο έχετε αποκτήσει κοινό άξονα επικοινωνίας, ήρθε η ώρα να κάνεις κίνηση. «Ξέρω αν μου αρέσεις, οπότε δεν χρειάζεται να μου πεις κάποια ατάκα για να ψαρώσω» μας λέει η Sara, μία 28χρονη μπαργούμαν στη Νότια Αφρική. «Απλώς συστήσου».


Για μία Βραδιά Μόνο

Ενας στους δύο Ελληνες έχει κάνει one-night stand, αλλά οι Πορτογάλοι είναι μακράν πρώτοι. Το 81% εξ αυτών έχει γευτεί αυτήν την εμπειρία.
Ποσοστό αντρών που έχουν κάνει one-night stand
1. Πορτογαλία (81%)
2. Βραζιλία (76%)
3. Αυστραλία (65%)
4. Ρωσία (65%)
5. Ισπανία (63%)
17. Ελλάδα (50%)

Το μυστικό
Αν ποτέ βρεθείς Σάββατο βράδυ στη Λισσαβώνα, θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε. Οπου κι αν κοιτάξεις, αριστερά-δεξιά, πάνω στα αυτοκίνητα, κάτω από τα τραπέζια των εστιατορίων, μέσα στα περβάζια, άνθρωποι κάνουν αχόρταγο σεξ. Υπερβάλλουμε, αλλά ας μας τα πει καλύτερα η Mariagrazia Marini, ψυχολόγος στην Πορτογαλία: «Εντάξει, δεν γίνεται κι έτσι, αλλά γενικά εδώ κάθε ώρα και μέρος είναι ιδανικά για σεξ. Είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις κάποια/ον τη νύχτα σε ένα μπαρ και να κάνεις one-night stand μαζί του - κυρίως τα καλοκαίρια που οι άνθρωποι κοινωνικοποιούνται υπό το φως του φεγγαριού δίπλα στη θάλασσα. Ολα αυτά τα πράγματα συνδυασμένα με αλκοόλ μπορούν να ρίξουν έναν άνθρωπο».

Ακόμα όμως κι αν δεν βρίσκεις εισιτήριο για Πορτογαλία (και σου ήρθε και η εφορία να πληρώσεις) μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ, στα εγχώρια μέρη. «Μία γυναίκα που είναι σκέτη πρόκληση, κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα πάει μαζί σου» μας εξηγεί η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters: The Woman's Guide to Casual Sex. «Δεν θέλεις να είσαι ο τρίτος 25άρης που της την πέφτει». Αντί γι' αυτήν, προτίμησε τη γυναίκα που είναι περισσότερο θνητή, πιο ντροπαλή, πιο προσγειωμένη. Και να θυμάσαι: «Κάν' τη να νιώσει ότι ήταν ένα παθιασμένο one-off και όχι κάτι προσχεδιασμένο» συμβουλεύει η Pam Spurr, συγγραφέας του Sinful Sex: the Uninhibited Guide to Erotic Pleasure. Πρέπει να σου επαναλάβουμε ότι ο τρόπος που θα της πεις να έρθει σπίτι σου χρειάζεται να είναι ευρηματικός και όχι του τύπου «σε κερνάω καφέ» και αηδίες, γιατί αυτό θα σημάνει ότι κάπου εκεί η ευχάριστη συνάντησή σας φτάνει στο τέλος, ενώ αν της πεις «έχω ένα ωραίο μπουκάλι κρασί στο ψυγείο», σίγουρα θα την κάνεις χαρούμενη.


Κάνε Καλό Ζέσταμα

Οι Αγγλοι ξοδεύουν την περισσότερη ώρα στα προκαταρκτικά, ενώ οι Ελληνες φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο το ψητό. 
Μέση διάρκεια προκαταρκτικών (σε λεπτά)
1. Αγγλία (17,44)
2. Αυστραλία (17,20)
3. Γερμανία (16,92)
4. Μεξικό (16,91)
5. Τσεχία (16,43)
14. Ελλάδα (14,80)

Το μυστικό
Μάθε τα κουμπιά της. «Στις αρχές των 90s υπήρχε ένα σόου στη βρετανική τηλεόραση, όπου μία γυναίκα σταματούσε άντρες στο δρόμο και τους ζητούσε να δείξουν σε ένα διάγραμμα που βρίσκεται η κλειτορίδα» θυμάται η sexpert Dubberley. «Ηταν πραγματικά σοκαριστικό, γιατί κανένας δεν ήξερε πού να δείξει και ντρόπιασε μία ολόκληρη γενιά αντρών διδάσκοντάς τους πώς να αγγίξουν ένα γυναικείο σώμα» (τώρα που έμαθαν τα κατατόπια δεν χορταίνουν να πιάνουν). Επίσης, οι Αγγλοι έχουν και σκληρούς αντιπάλους: 50% των γυναικών τους έχουν sex-toy. «Υπάρχει νέο ρεύμα δυναμικών και γεμάτων με αυτοπεποίθηση γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο που απαιτεί προκαταρκτικά, οπότε οι άντρες δεν έχουν κι άλλη επιλογή» συμπληρώνει η Dubberley.

Δεν έχεις καλωδιακή; Ιδού ο τρόπος για να σου γίνει οικείος ο χάρτης της ηδονής της. Πρώτον, ξεκίνα την αποπλάνηση όταν είναι μη προσεγγίσιμη - είσαστε και οι δύο στη δουλειά, έχει κολλήσει στην κίνηση, ο πατέρας της μόλις σου ζήτησε να του δώσεις το αλάτι. «Μπορεί να είναι ένα sexy mail, ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της ή απλώς ένα χαμόγελο» λέει η Birgit Ehrenberg, αρθρογράφος περί σεξ στη Γερμανία. Οταν μείνετε μόνοι, βασάνισέ την αργά. «Πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα από τα μαλλιά της καθώς θα τη φιλάς, εξέπνεε κοντά στο αυτί της ή φίλησέ τη μαλακά στα μάτια» προτείνει η Caroline Hurry, sex editor στη Νότια Αφρική. «Για τις γυναίκες, ο συνδυασμός τόλμης και τρυφερότητας είναι ύψιστης σημασίας». Βγάλ' της τα εσώρουχα αργά, μετά ξάπλωσέ την πίσω και άνοιξέ της τα πόδια. Βάλε δύο δάχτυλα σε κάθε πλευρά της κλειτορίδας της κι αργά πήγαινε τη γλώσσα σου μπροστά-πίσω, πάνω-κάτω και μέσα στο λουλούδι της. «Πολλοί άντρες πάνε κατευθείαν για την κλειτορίδα χωρίς να έχουν υπόψη ότι αυτό είναι πολύ ευαίσθητο σημείο» υποστηρίζει η Dubberley. Με το να ασχολείσαι με τα περιφερειακά και να την προσεγγίζεις υπό διαφορετική οπτική γωνία, την ερεθίζεις περισσότερο. Σιγά σιγά αύξησε την ταχύτητα. «Διατηρώντας σταθερό ρυθμό, της δίνεις την ευκαιρία να οργιάσει εγκεφαλικά» μας πληροφορεί η Dubberley. «Το μυαλό της δεν είναι σε θέση και δεν χρειάζεται να παρακολουθεί τις σπασμωδικές κινήσεις της γλώσσας και των δαχτύλων σου». Αφού έχεις περιεργαστεί το μέρος καλά, βάλε ένα ή δύο δάχτυλα από το ελεύθερο χέρι σου και πίεσε το σημείο του δέρματος που βρίσκεται πίσω από το αιδοίο. Καθώς θα βλέπεις στο πρόσωπό της ότι φτάνει σε οργασμό, γλείψε με τη γλώσσα σου την κλειτορίδα της.


Πέσε με τα Μούτρα στη Δουλειά

Οι Κορεάτες είναι αυτοί που κάνουν πιο συχνά σεξ απ' όλους μας. (Στην επόμενη έρευνα πρέπει να βγούμε πρώτοι oπωσδήποτε.)
Πόσες φορές ο μέσος άντρας κάνει σεξ την εβδομάδα:
1. Κορέα (4,5)
2. Ελλάδα (4,2)
3. Ρουμανία (4,08)
4. Φιλιππίνες (3,95)
5. Ρωσία (3,87)

Το μυστικό
Ενώ οι Κορεάτες κάνουν σχεδόν διπλάσιες φορές σεξ από τον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχει κάτι που θα πρέπει να μας βάλει σε υποψίες: το 42% των αντρών της Κορέας παραδέχτηκε στην έρευνά μας ότι έχει πληρώσει για σεξ. Επίσης, άλλη έρευνα που έγινε στην αρχή του χρόνου έδειξε ότι οι Κορεάτισσες είναι οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες του κόσμου. Αρα ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Οτι οι Ελληνάρες είναι και πάλι οι μεγάλοι, οι τέλειοι, οι πρώτοι, ΟΙ ΘΕΟΙ. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως που οφείλεται αυτό το ερωτικό μας μενταλιτέ. «Η Ελλάδα έχει τον ήλιο άφθονο, με πάνω από 310 ηλιόλουστες ημέρες το χρόνο» μας λέει ο Fedon Alexander Lindberg, συγγραφέας του The Greek Doctor's Diet. «Η ηλιοφάνεια παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της απελευθέρωσης τεστοστερόνης στον εγκέφαλο κι αυτό καθορίζει τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων». Επίσης, διατροφή πλούσια σε όσπρια, λάχανα, μπρόκολο, κουνουπίδι, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, σπόρους και ω-3 λιπαρά οξέα, πράγματα τα οποία υπάρχουν άφθονα στην Ελλάδα, ευθύνεται για την απελευθέρωση τεστοστερόνης, προσθέτει ο Lindberg.

Για να διατηρήσουμε το μύθο μας, να ένα καλό κόλπο για να της τονώσεις το σεξουαλικό ενδιαφέρον: παίξε με τις αισθήσεις της. Η διέγερσή της πρέπει να είναι συνολικό αποτέλεσμα, οπότε προσπάθησε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον τουλάχιστον τριών αισθήσεων τη φορά. Την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι κοντά σε έναν καθρέφτη, τράβα την κοντά σου και άφησέ τη να βλέπει καθώς θα τη φιλάς στο λαιμό και θα χαϊδεύεις το σώμα της, προτείνει η Sonia Parreira Duque, κλινική ψυχολόγος στην Πορτογαλία. «Ή βάλε να παίζει η αγαπημένη της μουσική, ψέκασε το αγαπημένο της άρωμα στην κρεβατοκάμαρα και άσε μικρά κομμάτια φρούτων και σοκολάτας κάπου εκεί δίπλα». Και μία κίνηση που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο: περιποιήσου την επαγγελματικά (όχι, δεν εννοούμε να φορέσεις στρινγκάκι, παπιγιόν και να αρχίσεις να λικνίζεσαι). Κάν' της spa. «Διάλεξε ένα σαμπουάν με άρωμα και με τις άκρες των δαχτύλων σου κάν' της μασάζ στο κεφάλι της, με το ζεστό νερό να τρέχει πάνω της» συμβουλεύει η Αγγλίδα sexpert Pam Spurr. «Το μασάζ και οι μυρωδιές θα τη βοηθήσουν να χαλαρώσει και όλη η οξυτοκίνη που έχει μέσα της (η ορμόνη που την κάνει να αισθάνεται ωραία και οδηγεί στους συναισθηματικούς δεσμούς) θα απελευθερωθεί». Το επόμενο βήμα σου: σωματικός δεσμός.