ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ στις 10:30 π.μ.





Aγρότες, Κτηνοτρόφοι,


    Παλεύουμε ενάντια στην πολιτική της  ΚΑΠ της ΕΕ και της κυβέρνησης που μας εξοντώνουν. Σε αυτό τον αγώνα μας καθημερινά γνωρίζουμε και συναντάμε  χιλιάδες  εργαζόμενους, νέους, γυναίκες, συνταξιούχους, που βιώνουμε τα ίδια προβλήματα και βάσανα. Η συμπαράσταση τους μας δυναμώνει στον πολυήμερο αγώνα μας στους δρόμους.  Καταλάβαμε ακόμη καλύτερα το κοινό συμφέρον στη δράση, αφού  όλοι είμαστε θύματα  αυτής της άγριας  πολιτικής, για να μην πληρώσουν τίποτα για την κρίση που δημιούργησαν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

  Κοινός λοιπόν και ο  αγώνας μας!

      Σας καλούμε δυναμικά να διαδηλώσουμε και να πορευτούμ σε πανελλαδικό συντονισμό , αγροτιά - εργατιά μια γροθιά,  μαζί  με την αγωνιζόμενη νεολαία, τα κινήματα των συνταξιούχων και των  γυναικών, την Τετάρτη, στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:30 π.μ.

     Μαζικά να τους στείλουμε το μήνυμα  της λαϊκής ,αγωνιστικής  συμμαχίας, που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος μας.  Εμείς που παράγουμε τρόφιμα και όλο τον πλούτο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτρέψουμε πολιτικές και μέτρα, που μας εξαθλιώνουν και μας οδηγούν στην πείνα και τον αφανισμό. Προκειμένου να κυριαρχεί, να ληστεύει και να απολαμβάνει τον κόπο και τον ιδρώτα μας μια χούφτα ανθρώπων, η πλουτοκρατία, που στηρίζει και ενισχύει με κάθε τρόπο  η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    Ενωμένοι θα απαντήσουμε στην  κυβερνητική αδιαλλαξία, τον  αυταρχισμό και την ωμή βία των επιθέσεων με χημικά και συλλήψεων των αγωνιζόμενων αγροτών, της πολιτικής επιστράτευσης απεργών ναυτεργατών και εργαζόμενων στις μεταφορές, των αγροτοδικείων και επιθέσεων με προβοκάτσια στους  συνδικαλιστές των ταξικών σωματείων του ΠΑΜΕ.
    Δεν θα αφήσουμε να περάσει η αντιδραστική πολιτική «νόμος και τάξη», γιατί σημαίνει ξεκλήρισμα, φτώχεια, εξαθλίωση και άγρια καταστολή, όταν τολμάς ακόμα και   να διαμαρτυρηθείς! Αυτό είναι το παρόν και το μέλλον του καπιταλισμού για το λαό!

     Γι’ αυτό η κρατική βία  αναγορεύει το λαό σε εχθρό, ταυτόχρονα δείχνει το φόβο της τρικομματικής κυβέρνησης  μπροστά στο άπλωμα  της λαϊκής οργής και αγανάκτησης , απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής της.
    Έχουμε κάθε συμφέρον για  ρήξη και ανατροπή αυτής της πολιτικής, με τον ενωτικό, μαζικό  αγώνα της λαϊκής συμμαχίας, που έχει για προοπτική μια άλλη φιλολαϊκή πολιτική, με την εξασφάλιση της λαϊκής ευημερίας και όχι της ανεργίας και της στυγνής εκμετάλλευσης.

     Μπορούμε να χορτάσουμε ψωμί, νάχουμε δουλειά,  φροντίδα στην υγεία μας και μόρφωση για τα παιδιά μας, ανάπτυξη για τον τόπο μας, όταν απαλλαγούμε από τους εκμεταλλευτές μας, την ΕΕ, τα μονοπώλια  και τους πολιτικούς  εκφραστές τους.   
     Όταν τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής  γίνουν περιουσία όλης της κοινωνίας και σχεδιασμένα λειτουργούν για την ικανοποίηση των αναγκών του λαού και όχι των κερδών των μονοπωλίων.    

     Όταν η κοινωνικοποίηση της γης και η λειτουργία των παραγωγικών συνεταιρισμών των μικροπαραγωγών, που θα παράγουν ενταγμένοι στον κεντρικό σχεδιασμό  και τότε θάχουμε καλά, φτηνά, σε επάρκεια τρόφιμα για όλο το λαό και όχι συσσίτια, πείνα και δυστυχία.

    Εμπρός κλιμακώνουμε και δυναμώνουμε τους αγώνες και τη συμμαχία !


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ