ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

1.144 πολίτες είπαν ΟΧΙ! Η διαμαρτυρία συνεχίζεται!



Πολίτες, πείτε ΟΧΙ!
Οποιοσδήποτε ιδιώτης "επενδυτής" που ενοχλείται από κάποιο νέο νόμο για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας κλπ θα μπορεί να ζητάει την κατάργησή του.
Σήμερα, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, στάλθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η δεύτερη επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο τη διαγραφή της ρήτρας προστασίας επενδυτών (investor-state arbitration clause).
Η επιστολή συνοδεύτηκε από τα ονόματα 1.144 πολιτών τα οποία κατάθεσαν την ψηφιακή τους υπογραφή (μέχρι και την ψήφο με κωδ. αριθμ. 4030, 15.02.2013 ώρα 17:19:26).
Αποδέκτες της επιστολής ήταν 836 πολιτικά πρόσωπα (ευρωβουλευτές, επίτροποι, υπουργοί εξωτερικών και οι αρχηγοί των κρατών της Ε.Ε.).
Η συγκέντρωση των ψηφιακών υπογραφών συνεχίζεται εδώ!
Υπογράψτε το κείμενο διαμαρτυρίας ενάντια στην εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά, που ανοίγει δρόμους σε εταιρείες (όπως η καναδική εξορυκτική "Eldorado Gold", αλλά και η "Αυτονινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε") ώστε να προσβάλουν την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε ιδιώτης "επενδυτής" που ενοχλείται από κάποιο νέο νόμο για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας κλπ θα μπορεί να ζητάει την κατάργησή του.