ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΧΑΤΡΙΚ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΙ ΝΕΟΙ (Κ20) ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ Football




Σιγά σιγά και σταθερά η ομάδα Νέων (Κ20) του Πιερικού, αρχίζει να δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, με θέαμα και ουσία.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Αυτό έδειξε στο σημερινό παιγνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Νίκης Βόλου, που την συνέτριψε με  4-1, σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο σύμφωνα με τις ευκαιρίες και τα 2 δοκάρια που είχε η  ομάδα του Πιερικού.
Από την αρχή του παιγνιδιού, σε ένα βαρύ τερέν  οι ΝΕΟΙ του Πιερικού, πήραν τα ηνία του αγώνα, έτρεξαν, πίεσαν, συνδυάστηκαν όμορφα και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όταν είχαν δοκάρι και μία κλασική ευκαιρία. Το γκολ δεν άργησε ναρθεί, όταν ο Ανέστης Παναγιωτίδης πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών, πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0 στο 10 λεπτό.
Το 2-0 ήλθε στο 20 λεπτό και πάλι από τον Παναγιωτίδη, όταν σε ωραίο συνδυασμό μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά ξαναπήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα με κοντινό σουτ γράφοντας το 2-0.
Αμέσως μετά και πάλι ο Παναγιωτίδης έπιασε όμορφη κεφαλιά ψαράκι και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδος.
Το 3-0 έγινε στο 35 λεπτό με ωραίο δυνατό σουτ του Βραχνού έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Το 4-0 έγινε στο 40 λεπτό όταν μέσα στην περιοχή ανατράπηκε ο Παναγιωτίδης,  πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 4-0.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η ομάδα του Πιερικού χαλάρωσε λίγο, αλλά έλεγχε πλήρως το παιγνίδι, έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία πριν δεχτεί το μοναδικό γκολ με κεφαλιά αντιπάλου μέσα στην περιοχή μετά από κτύπημα φάουλ.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα του Πιερικού να προσπαθεί να πετύχει και άλλο γκολ, είχε δύο καλές ευκαιρίες μία με τον Ζούκα σε διαγώνιο σουτ μετά από μπάσιμο μέσα στην περιοχή και μία με τον Καλαϊτζή όταν πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου από αριστερά, συνέκλινε έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά με το δεξί και ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδος σε καλή θέση μπλόκαρε τη μπάλα.
Έτσι χωρίς να κινδυνέψει η ομάδα του Πιερικού τελείωσε τον αγώνα με το σκορ 4-1 και ικανοποίησε με την απόδοσή της τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κ20):ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Κ:ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΗΣ, ΕΡΜΑΛ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΑΜΙΧΑΣ, ΖΟΥΚΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ (70 ΤΣΙΩΜΗΣ), ΒΡΑΧΝΟΣ.