ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοκτόνησε 42χρονος - Βρέθηκε απαγχονισμένος


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Μακρισίων από τον τραγικό θάνατο συγχωριανού τους που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του... αργά το βράδυ της Παρασκευής. 

Τον τελευταίο καιρό ο 42χρονος, ο οποίος ζούσε μόνος του, φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να του είχε στοιχίσει πολύ το γεγονός της διάσπασης της οικογένειάς του, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε χωρίσει με τη σύζυγό του που ζούσε εκτός Μακρισίων με τον ανήλικο γιο τους.

Το τραγικό συμβάν έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο χωριό, με αρκετούς κατοίκους να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του 42χρονου, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι έθεσε τέλος στη ζωή του. Τους λόγους φαίνεται πως εξηγεί στο δισέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι του σπιτιού μαζί με φωτογραφίες, στοιχεία τα οποία βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία διερευνά την υπόθεση, ενώ στο σημείο κλήθηκε και μετέβη αργά το βράδυ και ιατροδικαστής.

«Ήσυχο παιδί και φιλότιμο»

Ο 42χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με σκοινί, μέσα στο σπίτι του, από φίλο του, που τον αναζητούσε από το πρωί της Παρασκευής, καθώς δεν είχε ανοίξει το καφενείο που διατηρούσε στα Μακρίσια. Ένα καφενείο από το οποίο προσπαθούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην, όταν πούλησε το ιδιόκτητο φορτηγό μεταφορών που είχε για πολλά χρόνια.

«Ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και φιλότιμος» λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά και καθημερινά περνούσαν από το μαγαζί του και τα έλεγαν, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό στενοχωριόταν πολύ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Patrisnews, είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενικό του πρόσωπο τα προβλήματά του και έμμεσα είχε προειδοποιήσει για την απόφασή του να «φύγει», όπως είχε πει, με τον συγγενή του να θεωρεί ότι θα φύγει από το χωριό και θα αναζητήσει την τύχη του αλλού.
patrisnews.com