ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ- ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΜΕΑ (ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ) 67% (ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ)



Κλωτσιές με δύναμη, με τις σχάρες των παπουτσιών!


Έκπληκτος με ότι του συνέβη



Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχτηκαν οι συμμετέχοντες στην ανοιχτή συνέλευση του Κινήματος Δεν Πληρώνω το βράδυ της Τρίτης 12/2/13.
Ήρθε κατασυγχυσμένος, ασθμαίνων και κάτωχρος ένας άνδρας και διέκοψε την συνέλευση.
"Θέλω να σας κάνω μια σοβαρή καταγγελία" μας είπε, και σωριάστηκε σε μια καρέκλα. Κάποιος συναγωνιστής του έδωσε αμέσως νερό και αφού ήπιε λίγο και πήρε δυό ανάσες μας είπε:
"Πήρα το λεωφορείο Β9 από την οδό Χαλκοκονδύλη. Γύρω στις 8 μμ. Στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα μπήκαν μέσα 3 ελεγκτές. Ήταν άνδρες γύρω στα 40 με 50. Κανονικού αναστήματος. Ο ένας ήταν φαλακρός. Όταν ζήτησαν εισιτήριο τους είπα ότι δεν έχω και πως είμαι ΑΜΕΑ (Άτομο με αναπηρία)  67%, λόγω εγκεφαλίτιδας. Σηκώθηκα και πήγα να κατέβω. Με εμπόδισαν και μου είπαν δεν πας πουθενά. Συνέχισα και τότε οι δύο βρίζοντας , με κλώτσησαν δυνατά στο σώμα και  ο ένας με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι!
Κατέβηκα συγχισμένος από το όχημα. Στο δρόμο ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Τώρα νοιώθω αδυναμία και ζάλη".
Κλωτσιές σε επικίνδυνα σημεία σε ΑΜΕΑ!
Οι συναγωνιστές γιατροί του ιατρείου αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αφού τον εξέτασαν έκριναν σκόπιμο να μεταβεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο από ειδικούς γιατρούς. Ειδοποιήθηκε το 166 το οποίο αμέσως ήλθε και διεκομίσθη στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή τον έχουν εξετάσει γιατροί από τρεις ειδικότητες έχουν βγάλει ακτινογραφίες και τώρα ετοιμάζονται για αξονική.
Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: video: Ξυλοδαρμός ΑΜΕΑ από ελεγκτές λεωφορείου.