ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αποδυναμώνουν την χώρα για να την παραδώσουν .



Αποδυναμώνουν την χώρα για να την παραδώσουν . 
Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και μεγάλη έρευνα για να καταλάβει κανείς ότι οι ψευτοηγέτες των μπαλκονιών που σήκωναν το χέρι ψηλά και χαιρετούσαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ψηφοφόρους τους για να τους μαγέψουν σήμερα στην πραγματικότητα έγιναν στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα που τραβούν προσοχή στις ξένες δυνάμεις και  παραδίδουν σιγά σιγά την χώρα στους κατακτητές.


Η μήπως φοβόμαστε να παραδεχθούμε ότι βρισκόμαστε σε κατοχή ,ότι γινόμαστε μέρα με την μέρα αποικία των ξένων; Ότι δεν κάνουμε τίποτα αν δεν ρωτήσουμε εκείνους και αν δεν πάρουν την άδεια από τα ξένα κέντρα ;

Κανείς δεν γνωρίζει στην ουσία τι έχουν συμφωνήσει με τις ξένες δυνάμεις ή μάλλον τι τους έχουν επιβάλει οι ξένες δυνάμεις για την πλήρη κυριαρχία μας από τους ίδιους και μην ακούτε τις ψευτοαναλύσεις των δήθεν διαβασμένων δημοσιογράφων στα κανάλια διότι και αυτοί τσιράκια της καταστροφής είναι και δεν ξέρουν ότι θα πάρει και αυτούς η μπάλα.

Δείτε σε πόσο καιρό από την υπογραφή των καταδικαστικών συμφωνιών μας με την Τρόικα πήραν όλα την κατηφόρα. Την επόμενη μέρα κιόλας άρχισαν να καταρρέουν τα πάντα.

Πρώτα πρώτα η πείνα θερίζει όλες τις ηλικίες και τις οικογένειες. Οι περικοπές από την παιδεία και την υγεία είναι τραγικές και θανατηφόρες. Δικαιολογείται στην Ελλάδα της δημοκρατίας του πολιτισμού των αρχαίων φιλόσοφων να υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα;


Νεαρά άτομα πια γεμίζουν τα ψυχιατρικά ιδρύματα λόγω κατάθλιψης και άλλων  ψυχικών νοσημάτων που τους δημιούργησε η κρίση. Αυτό είναι επίσημο στοιχείο από τους προέδρους των ιδρυμάτων . Τα ιδρύματα βέβαια αυτά τα κλείνει τώρα η Ευρωπαϊκή ένωση γιατί προφανώς έχει κάτι στο μυαλό της.


Άνεργοι πατεράδες φτάνουν στο αμήν της καθημερινότητας και αυτοκτονούν . Όνειρα για σπουδές σε άλλη ελληνική πόλη από αυτή που ζει η οικογένεια του φοιτητή παραμένουν πια όνειρα.

Η ανάπτυξη που ανακοινώνεται από τους αρμόδιους στα υπουργεία παραμένει στις δηλώσεις και η μετανάστευση είναι η μόνη ελπίδα πολλών .

Από την άλλη πλευρά μουδιασμένοι κρυμμένοι στις βίλες τους στα πολυτελή διαμερίσματά τους παρακολουθούν οι πολιτικοί που πέρασαν από τα κέντρα αποφάσεων της χώρας ,την ολική καταστροφή. Βεβαίως δεν εμφανίζονται  πια ούτε για αστείο προκειμένου να ξεχασθούν κι εκείνοι και τα κατορθώματά τους. Άλλωστε εκείνοι βγήκαν κερδισμένοι οικονομικά κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Μας είχαν θέσει σε χαλάρωση επίτηδες τόσα χρόνια και η χαλάρωση έφερε την παράλυση και τώρα δεν μπορούμε να κουνήσουμε το χέρι μας δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια μας ούτε για να αντισταθούμε στην ολοκληρωτική μας καταστροφή.

Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μας πουλούν και μας αγοράζουν ακόμη θεωρώντας ότι τώρα ειδικά δεν έχουμε κανένα σθένος να αντισταθούμε. Για αυτό τολμούν να δηλώνουν ψέματα και ανακρίβειες για θέματα που απασχολούν την χώρα.  Πληροφορίες για τη λίστα Λα γκαρντ χάθηκαν , οι υπουργοί αρνήθηκαν ότι είχαν ανάμειξη . Συμπεριφέρθηκαν δηλαδή σαν να τους έστειλε μια βαρετή γιορτινή κάρτα η Λα γκάρντ και βαρέθηκαν να την διαβάσουν.  Τολμούν ακόμη να μας κοροϊδεύουν γιατί δεν έχουν Θεό μέσα τους.  Άλλοι βουλευτές πάλι ψήφισαν τα μνημόνια και μετά δήλωσαν ότι δεν τα είχαν  διαβάσει και όμως σήμερα αυτοί οι υπουργοί και οι βουλευτές προχωρούν μπροστά και κάνουν και δικά τους κόμματα διαφωνούν μεταξύ τους κοιτούν πως θα βγουν πιο ισχυροί πολιτικά από αυτήν την σκοτοδίνη και δεν ενδιαφέρονται για τον Έλληνα πολίτη.

Οι υπουργοί παιδείας έκαναν ότι μπορούσαν για να καταστρέψουν ότι έμεινε όρθιο στην Παιδεία ότι συναίσθημα ελληνικό ότι ιστορικό γεγονός και ξεπούλησαν την ελληνική μας υπόσταση χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τώρα ετοιμάζονται για χρέη του Έλληνα πολίτη που θα αδυνατεί να πληρώσει να του πάρουν το σπίτι  το χωράφι και ότι του έχει απομείνει την στιγμή που αυτοί οι ίδιοι χρωστούν περισσότερα και καταχρούνται ακόμη το δημόσιο χρήμα.

Αφήνουν την Ελλάδα ξέμπαρκο αμπέλι ακόμη και τώρα και δημιουργούν στους Έλληνες ξενοφοβία και ρατσιστικά αισθήματα και νοοτροπίες. Φτάνουν τους Έλληνες στο αμήν και τους οπλίζουν το χέρι, τους φουσκώνουν με προβλήματα για να ξεσπάσουν για να γίνει μακελειό και εμφύλιος στην χώρα ώστε να είναι ευκολότερη η εισβολή των διαιτητών. Όπως ακριβώς έγινε στις αραβικές χώρες και δείτε τώρα τα αποτελέσματα ποια είναι .

Την ανεργία την θρέφουν εκείνοι γι αυτό δεν βρίσκουν λύσεις για να έρθουν σε λίγο καιρό οι ξένοι και να δίνουν ένα κομματάκι ψωμί στους Έλληνες για να τους κάνουν δούλους και με τόση πείνα που θα έχει αυτό το κομματάκι θα φαντάζει ως μάνα εξ ουρανού και τότε θα πούμε κι ευχαριστώ. Δεν είναι τυχαίο ότι διώχνουν ακόμη και τους ξένους επενδυτές που είχαμε ως τώρα στην χώρα οι οποίοι στις εταιρίες τους απασχολούν εκατοντάδες έλληνες …θέλουν  να αδειάσουν την χώρα από ότι προηγούμενο για να την παραδώσουν σε ποιους;

Τι συμφωνία έχουν κάνει και ποιο είναι το μερίδιο που θα λάβουν ως οι διαμεσολαβητές του αφανισμού του ελληνικού γένους; 
 
 briefingnews.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2L5LIs2vn