ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ...







Σύμφωνα με πληροφορίες, πανικός έχει καταλάβει τα στελέχη της ΝΔ και κυρίως το Μέγαρο Μαξίμου από τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο κάποιο δημοσκοπικό «κόλλημα» του κόμματος της ΝΔ αλλά μια διαφαινόμενη ήδη δημοσκοπική κάμψη.
Σε τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει...να άντεξε τη στροφή που έκανε η ηγεσία του προς τη Δύση και τις μνημονιακές πολιτικές. Αντίθετα η ΝΔ δείχνει να εξάντλησε το πολιτικό της κεφάλαιο που απέκτησε με την είσπραξη της τελευταίας μεγάλης δόσης, από την οποία δεν έφτασε ούτε ένα ευρώ στον ελληνικό λαό και από την εφαρμογή του δόγματος «Νόμος και Τάξη» που ταπείνωσε τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ, στη ναυτιλία και τους αγρότες.
Πανικόβλητοι τώρα η ΝΔ και οι κυβερνητικοί της δορυφόροι εσπευσμένα ανοίγουν θέμα αναθεώρησης του Συντάγματος προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του λαού από την οικονομική τους αποτυχία στο καυτό πολιτειακό ζήτημα που ενδιαφέρει το σύνολο του λαού.
Όμως κι εκεί θα αντιμετωπίσουν τα κοινωνικά κινήματα που μάχονται για την πλήρη κατάρρευση του σάπιου ολιγαρχικού πολιτικού συστήματος και τη ριζική αλλαγή του Συντάγματος, προκειμένου να πάρει ο ίδιος ο λαός τις τύχες του στα χέρια του. Ήδη η σημερινή σχετική δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δείχνει το μέλλον αυτού του ολιγαρχικού πολιτικού συστήματος.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2LAgOl5n8