ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Οι αγρότες δεν κάνουν πίσω και στήνουν νέα μπλόκα


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 
Την απόφαση να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους πήραν οι αγρότες των Σερρών που μελετούν με τους αγρότες από άλλες περιοχές της χώρας τρόπο για μαζική αγροτική κινητοποίηση.

Οι Σερραίοι αγρότες βρίσκονται στη διασταύρωση του Λευκώνα στην εθνική οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης και Σερρών-Προμαχώνα, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι από το μπλόκο...
της Νίκαιας στη Θεσσαλία και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τα αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο, στην οποία αποφασίστηκε εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων.

«Ο αγώνας είναι κοινός από όλα τα μέτωπα των αγροτών», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μακούδας, ενώ αναφερόμενος στις προτάσεις της κυβέρνησης για το αγροτικό ζήτημα είπε: «Η κυβέρνηση μας εμπαίζει, μας δίνει μια χούφτα καλαμπόκι και ένα γέμισμα στο ρεζερβουάρ».

Παράλληλα, οι Σερραίοι αγρότες αποφάσισαν να παραστούν και αυτοί από την πλευρά τους την Κυριακή στη Λάρισα, ενώ την ίδια ώρα το κομβόι των παρατεταγμένων τρακτέρ ενισχύεται καθημερινά.

Από iefimerida