ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Περίεργα μέρη που κάνουν σεξ οι γυναίκες!


Η αλήθεια είναι ότι το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι λίγο τολμηρό και παρακινδυνευμένο. Ωστόσο, αυτό ακριβώς είναι που το κάνει ερεθιστικό. Ο φόβος να μην σε πιάσουν ανεβάζει τα επίπεδα αδρεναλίνης χαρίζοντας σε όσους το δοκιμάσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Για εσάς λοιπόν που θέλετε μια αλλαγή και ένταση στην σεξουαλική σας ζωή, διαβάστε παρακάτω μερικά ριψοκίνδυνα μέρη:

Στο πατρικό του: Έχετε πάει για Κυριακάτικο γεύμα. Την ώρα του φαγητού κοιτάτε ο ένας τον άλλον και ξέρετε πολύ καλά πως και οι δύο έχετε όρεξη για παιχνίδι. Το σπίτι των γονιών του είναι ένα μέρος που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διασκεδαστικό αλλά και επικίνδυνο, καθώς δεν κινδυνεύετε μόνο να σας πιάσει κάποιος άγνωστος αλλά ένας συγγενής του. Την ώρα που θα είναι απασχολημένοι μετά το γεύμα τρυπώστε στο μπάνιο ή επισκεφτείτε την αποθήκη του σπιτιού.

Στο δρόμο: Για αρχή προτιμήστε να είναι βράδυ, καθώς οι σκιές θα σας παρέχουν τέλεια κάλυψη. Επιλέξτε ένα απόμερο στενάκι και βρείτε ένα μέρος που να μην είναι εύκολα ορατό από ένα περαστικό. Για παράδειγμα, πίσω από κάποιο ογκώδες αυτοκίνητο. Η αίσθηση ότι είστε έξω και υπάρχει κίνδυνος να σας πιάσει κάποιος θα σας εξιτάρει κάνοντας τη στιγμή μοναδική.

Δοκιμαστήριο πολυκαταστήματος: Έχετε πάει για ψώνια σε ένα πολυκατάστημα. Εκείνος, αμέριμνος πάει να δοκιμάσει την μπλούζα που επέλεξε. Εσείς, ξεφεύγοντας από τα μάτια των υπάλληλων αλλά και των υπoλοιπών πελατών, τρυπώστε στο δοκιμαστήριο και χωρίς πολλά λόγια βάλτε τον στο παιχνίδι.

Cinema: Σαφώς, δεν πρόκειται για πρεμιέρες αλλά ούτε οσκαρικές ταινίες. Επιλέξτε, την πιο βαρετή ταινία που και οι ίδιες θα αναρωτιέστε πως την βρήκατε, έτσι ώστε να είστε σίγουρες ότι δεν θα είναι κανείς στην αίθουσα. Λίγο πριν ξεκινήσει η ταινία ενημερώστε τον φίλο σας για τις προθέσεις σας. Καλή προβολή!
jenny.gr