ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να γίνει κυβέρνηση


Σκέφτομαι τι θα συμβεί στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η κυβέρνηση Σαμαρά θα λάβει νέα μέτρα, δεν θα αντέξει και θα αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές. Εκτός αν, εν τω μεταξύ, προκύψει μια στρατιωτική χούντα που θα αντικαταστήσει την χούντα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, της μαφίας της οικονομικής ελίτ και των νοικοκυραίων. Αλλά, ας πάμε με τη …νομιμότητα. 
Αν η κυβέρνηση Σαμαρά πέσει, από τις επόμενες εθνικές εκλογές θα προκύψει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με άλλες δυνάμεις ή μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας.

Αν υπάρξει κυβέρνηση με κυρίαρχη δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν δυο εκδοχές: ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται το αριστερό χαρτί του υπάρχοντος συστήματος και μένει στην εξουσία με την αμέριστη βοήθεια των δυνάμεων καταστολής ή ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται «τίμιος», προσπαθεί να εφαρμόσει αυτά που υποστηρίζει και δέχεται ανελέητο πόλεμο τόσο από την ντόπια Μαφιοκρατία, όσο και από τις αγορές, με αποτέλεσμα να πέσει κακήν κακώς.
Δεν πιστεύω πως η σημερινή ελληνική κοινωνία –όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον- θα στηρίξει μια ενδεχόμενη τίμια αριστερή κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη τίμια κυβέρνηση. Μια κοινωνία από λαμόγια θα στηρίξει μόνο λαμόγια.
Το σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας είναι πιθανό αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Αυτομάτως, θα δημιουργηθεί ένας αντιπολιτευτικός πόλος που θα συσπειρώσει μεγάλες μάζες.
Και τι θα έλθει μετά από αυτές τις εξελίξεις; Σήμερα πολλοί υποστηρίζουν και πολλοί φοβούνται πως η αμέσως επόμενη κυβέρνηση θα είναι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.
Ότι δηλαδή, θα υπάρξει μια αριστερή παρένθεση μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, και μετά θα έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν ανάποδα και θεωρώ πως θα ήταν ευλογία για τη χώρα στις επόμενες εθνικές εκλογές να έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή. Θα γλιτώσουμε και χρόνο.
Βέβαια, η Χρυσή Αυγή είναι ήδη στην εξουσία –η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια ακροδεξιά κυβέρνηση με άλλοθι την ξεφτιλισμένη ΔΗΜΑΡ-, αλλά, οπωσδήποτε, μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους.
Τι σημαίνει μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα;
Μια κυβέρνηση Χρυσής Αυγής σημαίνει πως η Ελλάδα βγαίνει αμέσως από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δεν πιστεύω η Ευρωπαϊκή Ένωση να δεχτεί να έχει ως μέλος της μια χώρα με ναζιστική κυβέρνηση.
Βέβαια, η Ευρώπη –με τις πολιτικές που επιλέγει- οδηγείται ξανά στον φασισμό αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να παραδεχτεί πως έχει νοσταλγήσει τον Χίτλερ.
Κάτι ακόμα που θα συμβεί με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία είναι η Ελλάδα να γίνει το μαύρο πρόβατο του πλανήτη. Θα πάρει μια ανάσα και η Βόρεια Κορέα.
Όσες ξένες κυβερνήσεις θα συνεργάζονται με την κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα δέχονται επιθέσεις από παντού, ενώ οι τουρίστες θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
Οι μετανάστες θα εγκαταλείψουν την χώρα και στην Ελλάδα θα ζουν μόνο Έλληνες. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Δόξα και τιμή στον Νίκο Ντερτιλή.
Μετά τους μετανάστες, η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα εξαφανίσει τους κομμουνιστές, τους ανάπηρους, τους ομοφυλόφιλους, τους τσιγγάνους –και άλλες ομάδες που δεν έχουν τα ιδανικά ελληνικά χαρακτηριστικά του Μιχαλολιάκου-, και θα ζήσουμε επιτέλους σε μια εθνικά «καθαρή» χώρα.
Μετά από όλα αυτά, η Ελλάδα θα γνωρίσει έναν πρωτοφανή αποκλεισμό και οι Έλληνες θα αναγκαστούν να κάνουν αυτό που αρνούνται πεισματικά να κάνουν: θα κοιταχτούν στον καθρέφτη και θα δουν το τέρας.
Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να λένε πια «Δεν φταίω εγώ» και να υποστηρίζουν πως υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία εναντίον τους.
Με μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες θα αναγκαστούν να αντιληφθούν τον ραγιαδισμό τους, τον ρατσισμό τους, την αμορφωσιά τους και την κατάντια τους, θα ριζοσπαστικοποιηθούν, θα αντιδράσουν και θα μετατραπούν από κατσαπλιάδες σε πολίτες.
Με μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, οι λούμπεν νοικοκυραίοι θα μετατραπούν σε αποφασισμένους επαναστάτες και η Αριστερά θα φτάσει στο 90%.
Με μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες θα αναγκαστούν να κάνουν ένα άλμα συνείδησης.
Αν οι Έλληνες δεν κάνουν το συνειδησιακό άλμα, θα εξαφανιστούν. Όπως οι δεινόσαυροι. Και οι Σουμέριοι.
Τούτων δοθέντων, καταλήγω στο οριστικό συμπέρασμα πως η μόνη λύση για να μπορέσουν οι Έλληνες να δουν τα χάλια τους, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να σωθεί η χώρα είναι η επόμενη κυβέρνηση να είναι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.
Όλα τα άλλα ενδεχόμενα οδηγούν την Ελλάδα και τους Έλληνες στον αφανισμό.
Αν αγαπάς την Ελλάδα και θέλεις να σωθεί από τον φασισμό, στις επόμενες εκλογές ψήφισε Χρυσή Αυγή.


pitsirikos