ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Φ.Κ.Πασχάλης Τσιτιρόκης





Με αφορμή την πορεία της ομάδας μας τον τελευταίο καιρό αλλά πάνω από όλα με θλίψη και απογοήτευση για την απαξίωση και πολύ εύκολη κριτική από ειδικούς και ΜΗ από σχετικούς και ΑΣΧΕΤΟΥΣ ο ερασιτέχνης ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής σε αυτήν την κατρακύλα και αυτόν τον χλευασμό από κάποιους προς την ομάδα και σ' αυτούς που πάνω από όλα τη διοικούν.
Η κριτική είναι εύκολη και πάνω από όλα δεν κοστίζει.
Τα προβλήματα στην ομάδα είναι πολλά αλλά κανείς δεν προτείνει λύσεις παρά μόνο κριτική και θεωρίες.
Έχουν γίνει αγαπητοί φίλοι λάθη, αλλά λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν ασχολούνται, και στο κάτω κάτω έχουν γίνει λάθη που κάποιοι όμως τα πληρώνουν, έχουνε παρθεί αποφάσεις με ρίσκο που και πάλι κάποιοι τις πληρώνουν και μάλιστα πολύ ακριβά και σε χρήμα και σε ψυχολογική φθορά.
Από εκεί και πέρα είναι λογικό κάποιος που ασχολείται με τα κοινά να δέχεται και κριτική αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα κύριοι, και στο τέλος για να σταματήσουμε και αυτήν την καραμέλα. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, και ούτε ένα οποιοδήποτε στραβό αποτέλεσμα είναι στημένο και χειραγωγημένο.
Και το βασικότερο αγαπητοί φίλοι δεν γίνονται τόσο εύκολα και τόσο απλά όπως πολύ θα πιστεύεται, γιατί αν ήταν τα πράγματα τόσο εύκολα και τόσο απλά καμία ομάδα και κανένας πρόεδρος δεν θα είχε οικονομικό πρόβλημα και όλοι θα ήταν πληρωμένοι και δεν θα υπήρχαν ούτε προσφυγές ούτε άλλου είδους γκρίνιες σε όλες τις ομάδες.
Και εν πάση περιπτώσει κανείς δεν έχει το δικαίωμα είτε το γράφει επώνυμα και ειδικά για αυτούς που γράφουν ανώνυμα να κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα και σε πολλές περιπτώσεις να αμαυρώνουν συνειδήσεις και να χλευάζουν ανθρώπους που όσο μπορεί ο καθένας βοηθάει. (ΑΛΛΑ ΕΔΩ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΝΤΟΥΜΟ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ) που είχε φτάσει ο σύλλογος δεν θα βρίσουμε όλους τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός και ούτε να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, και πάνω από όλα για όσους με ξέρουν προσωπικά θα ξέρουν πολύ καλά και πως εσθάνομε και πως είμαι όταν η ομάδα χάνει και ειδικά όταν διασύρετε με ένα βαρύ σκορ αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω και την προσπάθεια που κάνει ο σημερινός πρόεδρος για να συνεχίσει ο σύλλογος να λειτουργεί και πάνω από όλα να βρίσκεται στη Β ΕΘΝΙΚΗ τη στιγμή που ιστορικά σωματεία έχουν κατρακυλήσει στη Δ ΕΘΝΙΚΗ και στα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ πρωταθλήματα. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικά όλοι μας.
Προτείνω αν έχει κάποιος συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις που θα εγγυούνται την καλύτερη λειτουργία και πορεία του συλλόγου να την καταθέσει και να αφήσουμε επαναλαμβάνω την εύκολη κριτική και σε πολλές περιπτώσεις την κακόβουλη κριτική για όλους.
Η ομάδα άλλαξε προπονητή και ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, παρακαλώ και καλώ όλους τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής να στηρίξουμε την ομάδα και πάνω από όλα να στηρίξουμε μια ομάδα που κατά γενική ομολογία αποτελείτε από παιδιά του νομού που όλοι θέλαμε και οραματιζόμασταν να γίνει, και όλοι μαζί να χαρούμε ξανά και να πανηγυρίσουμε νίκες.
Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό σε όλους.
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πιερικού
Πασχάλης Τσιτιρόκης