ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Οι δημοφιλέστερες στάσεις στο Σεξ


Τις ξέρετε, τις έχετε δοκιμάσει, τις έχετε λατρέψει ή μερικές τις κάνετε πιό σπάνια... Ποιά όμως είναι η αγαπημένη σας στάση; Δείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες.

Ιεραποστολική:
Η πιό κλασική στάση στο σεξ έχει παρει το όνομά της από τους Χριστιανούς ιεραπόστολους που υποστήριζαν πως αυτή είναι η μόνη αποδεκτή στάση για σεξ... Στην Τοσκάνη την αποκαλούσαν και "αγγελική στάση" ενώ οι Αραβες τη χαρακτήριζαν "ο τρόπος των φιδιών"!
Ενώ είναι η στάση που δεν υπάρχει άνθρωπος να μην την έχει κάνει οταν μπαίνει το ερώτημα "αν είναι η πιό αγαπημένη", η ιεραποστολική μετά βίας μπαίνει στο top 5.
Doggy Style:
Από πίσω είτε από τον πρωκτό είτε από τον κόλπο (πισωκολλητά). Το Kama Sutra τη χαρακτηρίζει ως τη "συνευρεση της αγελάδας". Αρκετές γυναίκες προτιμούν τη δεύτερη version γιατί ο άντρας μπορεί να ερεθίσει εύκολα το σημείο G.
Οσό για τους άντρες μπορούμε να πούμε ότι βάζουν στην κορυφή και τις δύο versions, καθώς στάνταρ είναι η αγαπημένη τους στάση!
Οι παραλλαγές του doggy style είναι αρκετές, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε και πιο πάνω στις φωτογραφίες.
Cowgirl:
H γυναίκα από πάνω. Είναι ευνόητο πως πήρε το όνομά της αυτή η στάση καθώς η γυναίκα είναι σαν να καβαλάει ένα άλογο. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες στάσεις γιατί διευκολύνει τη γυναίκα να ελέγχει τις κινήσεις της και γι΄αυτό ακριβώς είναι ίσως η αγαπημένη της!
Ξαπλωμένοι- Κουταλάτο:
Σε αυτή τη στάση και οι δύο είναι ξαπλωμένοι με τη γυναίκα να γυρίζει την πλάτη της στον άντρα. Μαζί με το Doggy Style είναι η στάση που επιτρέπει στον άντρα να φτάσει καλύτερα το G-Spot. Στα αγγλικά λέγεται Spoons Sex γιατί τα σώματα παίρνουν το σχήμα δύο κουταλιών. Τα περισσότερα Ρωμαϊκά έργα τέχνης δείχνουν τα ζευγάρια να κάνουν σεξ σε αυτήν την τόσο βολική στάση! Επειδή είναι παραλλαγή του doggie style οι άντρες τη γουστάρουν πολύ!
Ξαπλωμένοι Face to Face:
Είναι σαν το προηγούμενο με τη διαφορά πως το ζευγάρι ξαπλώνει πρόσωπο με πρόσωπο και η διείσδυση γίνεται από μπροστά. Σε σχέση με την προηγούμενη δεν έχει τόσο μεγάλο σουξέ.
Στα όρθια:
Η γυναίκα στηρίζεται στον τοίχο με τον άντρα από πίσω της. Αγαπημένη στάση για το γρήγορο σεξ που μπορεί να γίνει και σε εξωτερικό χώρο.
Με σηκωμένη τη λεκάνη:
Ο άντρας είναι από πάνω και ανασηκώνει το σώμα της γυναίκας πιάνοντας τη από τα οπίσθιά της. Η γυναίκα έχει ορθάνοιχτα τα πόδια και σε αυτή τη στάση η διείσδυση μπορεί να γίνει αρκετά βαθιά καθώς ο άντρας έχει τον έλεγχο των κινήσεων. Είναι αρκετά βολική για σεξ στο πάτωμα.
Ανάποδο Cowgirl:
Είναι η κλασική στάση με τη γυναίκα από πάνω με τη διαφορά πως στέκεται πλάτη στον άντρα. Από τις δημοφιλέστερες στο χώρο του πορνό καθώς ο άντρας βλέπει σε πληρη δράση τον πισινό της γυναίκας. Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο οι άντρες τη βάζουν πάντα μέσα στο top 5!
Καθιστό:
Ο άντρας κάθεται στο κρεβάτι και η γυναίκα ανεβαίνει πάνω. Το ζευγάρι στηρίζεται αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ αγαπησιάρικη στάση αλλά απαιτεί μια καλή φυσική κατάσταση.
Στην άκρη του κρεβατιού:
Η γυναίκα κάθεται στην ακρη του κρεβατιού με τα πόδια της στο πάτωμα και τον πισινό της να στηρίζεται στο στρώμα. Ο άντρας είναι όρθιος από πάνω της και κάνει την περισσότερη δουλειά... Και αυτή είναι μια στάση με αρκετές παραλλαγές, η γυναίκα μπορεί να βάλει τα πόδια της πάνω στους ώμους του άντρα (ο οποίος μπορεί να έχει γονατίσει ή να είναι και όρθιος).