ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ (ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ





Φακέλους με σφαίρες και απειλές έλαβαν τρεις ΔΟΥ της Κρήτης.


Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην τοπική ΕΛΑΣ αφού μετά τη ΔΟΥ Χανίων, στην οποία έφθασε χθες ένας φάκελος που περιείχε μια σφαίρα των 9 mm και ένα προειδοποιητικό σημείωμα με απειλητικό περιεχόμενο, ακολούθησαν σήμερα και άλλοι φάκελοι με παρόμοιο περιεχόμενο στην Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου Λασιθίου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στους φακέλους υπάρχει ένα σημείωμα γραμμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή το οποίο αναφέρει: «Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Κρητική Επανάσταση».
Τις έρευνες έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις ΔΟΥ της Κρήτης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:Η  κοινωνία δεν είναι μόνον στα “κάγκελα”  όπως πολλοί εκ των μίσθαρνων παπαγάλων την θέλουν,   και υπό την προϋπόθεση βέβαια να είναι δεκτική σε ότι και αν λαμβάνεται ως απόφαση εξαθλίωσης από τους ιθύνοντες αλλά  υποκριτικά την φέρουν "να είναι στα κάγκελα" ως διαπίστωση και μόνον ίσαμε εκεί!! Η κοινωνία βράζει αφού δια της βίας της προσφέρουν την εξαθλίωση, αφού οι άνομοι νόμοι την θέλουν δέσμια και στην φυλακή, αφού το όνειρο της να ζήσει με αξιοπρέπεια χάνεται. αφού οι ταγοί της που δηλώνουν αντιμνημονιακοί και συμπάσχοντες με την ίδια αρκούνται μόνον στο να τσιρίζουν μέσα από την ασφάλεια των μισθών τους και του χοιροστασίου που λέγεται βουλή .......είναι λοιπόν φυσικό και επόμενο ....Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!! Άλλωστε εχθροί της κοινωνίας δεν είναι μόνον τα δοτά ανδρείκελα  Βουλευτές και εξ αυτών κατοχικοί κυβερνώντες που γλύφουν τις  δυνάμεις κατοχής και τους επικυρίαρχους ...αλλά και ΟΣΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΝ κατακρεουργημένο μισθό τους!! ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ!