ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο "ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ" ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!! Ή ΑΥΤΟΣ Ή ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ!!..ΕΛΑΤΕ!!




Αμετανόητος ο διορισμένος Στουρνάρας για τη δήμευση των περιουσιών μας

Μιχαλού
Την ώρα που πάνω από 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων απειλούνται να χάσουν το σπίτι τους, να τους πάρουν τα ενοίκια ή να δεσμευτούν οι μισθοί ή οι συντάξεις τους, επειδή δεν κατέβαλαν το χαράτσι στα ακίνητα που ο Μπένι επέβαλε να πληρώνεται μέσω της ΔΕΗ, τα τζιμάνια του υπουργείου Οικονομικών ετοιμάζονται να επιβάλλουν και νέο φόρο στα ακίνητα.
Πρόκειται για μια ακραία πρόταση τους που λέει ότι, ο νέος και ενιαίος φόρος επί των ακινήτων θα επιβάλλεται χωρίς αφορολόγητο, δηλαδή από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο. Με τα ήδη επιβεβλημένα χαράτσια περίμεναν να μαζέψουν  3 δις και τελικά δεν τους βγήκαν τα κουκιά και υπολογίζεται ότι θα μαζέψουν 2,1 δισ ευρώ.
Έτσι λοιπόν οι χαρτογιακάδες βγάλανε το τεφτέρι τους, κανένα τον λογαριασμό και αποφάσισαν για έναν ενιαίο φόρο ακίνητων (που θα εφαρμοστεί μέσα στο 2ο εξάμηνο του έτους) θα επιβάλλεται από το πρώτο τετραγωνικό, δηλαδή χωρίς αφορολόγητο, και θα κλιμακώνεται, ανάλογα με την αντικειμενική αξία, με συντελεστές από 0,05% ή 0,1% έως 1,5% ή 2% για φορολογητέες αξίες ύψους 3 ή 4 εκατομμυρίων ευρώ και άνω.
Στην τσιμπίδα του νέου φόρου θα «πιαστούν» εντωμεταξύ και όλα τα εκτός σχεδίου ακίνητα και τα αγροτεμάχια, ενώ δεν θα εξαιρούνται ούτε οι κατ΄ επάγγελμα αγρότες.
Πάρτε κόσμε…
Εντωμεταξύ Τόμσεν και Λαγκάρντ έχουν επιδοθεί σε δηλώσεις επί των δηλώσεων στις οποίες τονίζουν ότι η φορομπηχτική τακτική που επιβάλλεται στην Ελλάδα είναι λάθος… Δεν ιδρώνει τ΄ αυτί τους! Ακόμη και βουλευτές της Ν.Δ  έχουν ανέβει στα κάγκελα, αλλά τίποτα.
Απλά ο Στουρνάρας κυνικά αποφάσισε  για να κατευνάσει τα πλήθη να ακολουθήσει ην γνωστή επικοινωνιακή τακτική των προκατόχων του Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου λέγοντας ότι  ”Ουδείς νέος φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στα ακίνητα”, έχοντας όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του άλλα… Για αυτό και επισήμανε ότι “Οι φόροι ακινήτων στην Ελλάδα δεν διαφέρουν καθόλου απ’ ό,τι άλλες χώρες “.
Όταν δε στριμώχτηκε κατέφυγε στο ακαταμάχητο επιχείρημα φόροι ή χρεοκοπία!!!
Ο ίδιος μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει , αλλά οι φωνές όλο και  πληθαίνουν για την λάθος τακτική του στο σώσιμο της χώρας μας!!! Μάλιστα τελευταία έρευνα της KPMG αποκαλύπτει ότι μόνο στην Ελλάδα οι συνολικοί φόροι είναι τόσο υψηλοί, ενώ τονίζει την ανύπαρκτη ανταγωνιστικότητα των φορολογικών συντελεστών της χώρας μας.
Τ’ ακούτε αυτά Υπουργέ μου;
topontiki.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JiaWOnbW