ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κάλεσε ο Πρόεδρος κ. Ρέχας την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20.00, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των διοδίων και άμεσα να ληφθούν αποφάσεις από τη συντονιστική επιτροπή. Ανταλλάχθηκαν απόψεις από τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, η οποία διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου 2013 και ακολούθησε εκτενής συζήτηση σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις για κλιμάκωση του αγώνα. 
                Στη σύσκεψη, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Χιονίδης Σάββας με τους τέσσερις επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Κατερίνης κ. Μηλιώτη Νικόλαο, κ. Καραφουλίδη Χρήστο, κ. Σαλπιστή Νικόλαο και κ. Μάντζιο Αντώνιο καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Κυριακίδη, κ. Φωτιάδη Νικόλαο και κ. Οφείδη Σάββα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας και το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Μπατάλας Παύλος, εκπρόσωπος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. Λαγδάρη Ευάγγελο, εκπρόσωπος του Δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Κουρίτα Κατερίνα, εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ζώβας Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Ομίλου Ελατοχωρίου κ. Γκλάρας Κωνσταντίνος και ο π. Βουλευτής Πιερίας κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος.
                Ομόφωνα κατά τη σύσκεψη οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να παρευρεθούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 13.00 στα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίού στις 15.30 στα διόδια Αιγινίου και καλούν όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις και να συμμετέχουν σ’ αυτές. 
                Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κατερίνης κ. Χιονίδη Σάββα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 κατά την οποία θα υπάρξει ολομέλεια της παμπιερικής επιτροπής, όπως αυτή ορίστηκε κατά το διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες για το θέμα των διοδίων.