ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Φήμες για νέες εκδόσεις του iPhone


Νέες φήμες κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο κι αφορούν τα σχέδια της Apple σχετικά με το iPhone. Σύμφωνα με την κινέζικη ιστοσελίδα...
Laoyaoba.com, η Apple προγραμματίζει μέσα στο 2013 την κυκλοφορία τόσο του αναβαθμισμένου iPhone 5S όσο και του ολοκαίνουριου iPhone 6. Πηγή της είναι άτομο μέσα από την εταιρεία, το οποίο δηλώνει ότι έχει εντοπίσει δύο καινούρια μοντέλα της Apple στους προμηθευτές της.

Η μία συσκευή φέρεται να είναι το iPhone 5S με σχεδιασμό παρόμοιο με του iPhone 5 κι η δεύτερη το iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη, μεγέθους από 4,8 έως και 5 ίντσες. Το τελευταίο δε ακούγεται ότι θα είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Ωστόσο, η πηγή του Laoyaoba.com δεν ανέφερε σε ποιο ακριβώς τρίμηνο του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι δύο συσκευές, δεδομένου ότι δεν είχε πληροφόρηση για κάτι τέτοιο.

Τέλος, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να υπάρξει μια καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iPhone 6 με την οθόνη 5 ιντσών κι αυτή να μεταφερθεί μέσα στο 2014. Όπως και να έχει, επειδή με την Apple ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ας περιμένουμε η πράξη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα λόγια.