ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος: Μέγα σκάνδαλο στο Υπουργείο Οικονομικών: έχουν αποδεσμεύσει τους λογαριασμούς της Ακρόπολις Χρηματιστηριακής (Video)


«Μέγα σκάνδαλο στο Υπουργείο Οικονομικών: έχουν αποδεσμεύσει τους λογαριασμούς της Ακρόπολις Χρηματιστηριακής»
1.Είναι γνωστό και έχει δημοσιευτεί στις εφημερίδες εδώ και ένα χρόνο, ότι με απόφαση των φορολογικών δικαστηρίων επιδικάστηκε υπέρ του Δημοσίου πρόστιμο ύψους 5,5 δισ. ευρώ σε βάρος της εταιρείας Ακρόπολις Χρηματιστηριακή, της γνωστής υπόθεσης των δομημένων ομολόγων για εικονικά τιμολόγια.
2.Ωστόσο, δεκάρα τσακιστή δεν έχει εισπράξει και ούτε πρόκειται για άλλη μια φορά να εισπράξει το Κράτος. Ο λογαριασμός της εταιρείας Ακρόπολις Χρηματιστηριακή, που είχε δεσμευθεί επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης, αποδεσμεύθηκε με αποφάσεις- ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Υπουργείου Οικονομικών την περίοδο ΠΑΣΟΚ, με το πρόσχημα ότι αυτό ήταν αναγκαίο για την εξυπηρέτηση διαφόρων δαπανών εκκαθάρισης της εταιρείας. Μάλιστα ο λογαριασμός αυτός αποδεσμεύθηκε ενώ η εταιρεία που είχε προσφύγει κατά της απόφασης δέσμευσης του λογαριασμού της έχασε τη δίκη στα φορολογικά δικαστήρια με την οποία ζητούσε την αποδέσμευση του. Δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών παραβίασε δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί υπέρ του Δημοσίου. Αποτέλεσμα όλων αυτών των κατάπτυστων πράξεων είναι ότι στο λογαριασμό της εταιρείας υπάρχουν πλέον μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που ούτε κατά διάνοια φτάνουν για να εξυπηρετήσουν την επιδικασθείσα απαίτηση του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 5,5 δισ. ευρώ.
Επειδή διαγράφεται ένα νέο μέγιστο σκάνδαλο στο Υπουργείο Οικονομικών για το οποίο κανείς δεν μιλά.
Επειδή ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται και άλλη πολιτική παράγκα που κάνει αόρατους τραπεζικούς λογαριασμούς και απαιτεί την άμεση τιμωρία των υπευθύνων.
Επειδή εκείνοι οι ίδιοι οι οποίοι κατήγγειλαν την Κυβέρνηση Καραμανλή και έκαναν σημαία την υπόθεση των ομολόγων αποδέσμευσαν τους λογαριασμούς τους οποίους είχε δεσμεύσει η Κυβέρνηση Καραμανλή και όλοι τώρα ως συγκυβερνήτες κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Επειδή οι πολίτες δεν τρώνε πολιτικό κουτόχορτο ούτε ανέχονται πολιτικές παράγκες.