ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Συνέντευξη του κ. Νίκου Αρβανιτίδη στην εκπομπή «ΕΝΑ+ΕΝΑ» της ΕΤ-3».



Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής ζυμαρικών «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», που εδρεύει στο Αιγίνιο Πιερίας, είχε την χαρά να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΤ-3 «ΕΝΑ+ΕΝΑ» στις 5 Μαρτίου 2013. Ο κ. Αρβανιτίδης φιλοξένησε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΤ-3.

Στη συνέντευξή του ο κ. Νίκος Αρβανιτίδης μίλησε για το ξεκίνημα της επιχείρησης του που έγινε το 2007 και για τις δύσκολες συγκυρίες που περνάει από την ίδρυσή της έως και σήμερα, λόγω της οικονομικής κρίσης. Παρόλο αυτά όμως, η εταιρεία «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», κατάφερε να επεκτείνει την δραστηριότητά της, χρησιμοποιώντας μόνο αγνές Ελληνικές Α’ ύλες (γάλα, γιαούρτι, αλεύρι) και να εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με χώρες όπως η ΗΠΑ και η Κίνα. Ο κ. Αρβανιτίδης ισχυρίστηκε ότι η σκληρή εργασία, η θέληση και οι νέες ιδέες είναι οι βασικοί παράγοντες για να εδραιωθεί και να προοδεύσει μία εταιρεία. Επίσης παρότρυνε τους νέους να μην πτοούνται από την κρίση, αλλά αντίθετα, εφόσον έχουν τα απαραίτητα προσόντα, να τολμήσουν να ιδρύσουν νέες εταιρείες για το δικό τους καλό,  αλλά και για να δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία, που τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολες καταστάσεις.

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο κ. Νίκος Αρβανιτίδης, τόνισε ότι του άρεσε να δοκιμάζει διάφορες γεύσεις βασισμένες στα ζυμαρικά και αυτό ακριβώς κατάφερε να το κάνει δουλειά, στήνοντας μία επιχείρηση με ανοδική πορεία.