ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Απίστευτο: 80χρονος στην Μυτιλήνη με απειλή όπλου ασέλγησε στην οικιακή βοηθό του


Σύλληψη 80χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη, για παράνομη κατακράτηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 50χρονης αλλοδαπής.

Η δικογραφία σε βάρος του δράστη περιλαμβάνει τα αδικήματα της παράνομη βίας και της παράβασης της νομοθεσίας «περί όπλων»

Συνελήφθη, σήμερα (07-03-2013) το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 80 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, παράνομης βίας και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας 50χρονης υπηκόου Αλβανίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας «περί  όπλων».

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η 50χρονη, βραδινές ώρες της 05/06-03-2013 και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 80χρονου, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, ο ηλικιωμένος με την απειλή όπλου, κράτησε αυτήν στην οικία του παρά τη θέλησή της, ενώ προέβηκε σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 80χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο διαμετρήματος 32 mm και δύο φυσίγγια των 9 mm, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

lesvospost.com