ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ουίσκι με γεύση… μπέικον!


Κλασική γεύση και σταθερή αξία για τους περισσότερους, το ουίσκι αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή αλκοολούχα ποτά στον κόσμο. Σκέτο, με νερό ή πάγο, αλλά και ως...
συστατικό σε διάφορα κοκτέιλ, η γεύση του είναι χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη ακόμα και με κλειστά μάτια! Το ίδιο και το άρωμά του. Σπουδαία brands ανά τον κόσμο υπερηφανεύονται για τις δημιουργίες τους, οι οποίς επιλέγονται σταθερά από τους καταναλωτές εδώ και χρόνια. Μια πρόσφατη άφιξη, όμως, έρχεται για να κάνει τη διαφορά και να εκπλήξει ευχάριστα τους λάτρεις του ουίσκι.

Η βρετανική ποτοποιία «Old Mayor» εμπνέεται από το… αγλλικό πρωινό και αρωματίζει το ουίσκι με μπέικον! Ένας εκρηκτικός συνδυασμός, έντονος γευστικά και αρωματικά, υπόσχεται να κάνει τη διαφορά. Και πριν εκφράσετε τις ενστάσεις σας, ο υπέυθυνος της εταιρείας είναι αποστομωτικός: «Όπου μπαίνει το μπέικον δημιουργεί τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Αυτό δεν είναι τυχαίο!». Όσοι πάντως δοκίμασαν το εν λόγω ποτό αποκάλυψαν ότι υπάρχει μια έντονη καπνιστή γεύση στο ουίσκι αλλά και μια πικάντικη επίγευση. Οι ειδικοί, πάντως, επισημαίνουν πως ο ιδανικός τρόπος απόλαυσής του είναι… νέτο, σκέτο!

perierga.gr