ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συνάντηση με το Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Πιερίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης




  «Θέλουμε τις γνώσεις σας»


     Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Πιερίας συναντήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο υποψήφιος πρόεδρος για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης, έχοντας την ευκαιρία τόσο αυτός, όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοί που τον πλαισίωναν, να ακούσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των προπονητών της Πιερίας. 
 

    Ο κ. Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στο όραμα του ίδιου και της ομάδας του για τη δημιουργία μιας Ένωσης που θα έχει, εκτός των άλλων, άμεση συνεργασία με τους προπονητές του νομού. Μάλιστα αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες είναι καταγεγραμμένες στο πρόγραμμα του, σημειώνοντας ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας οφείλει να στηρίξει τον πιεριέα προπονητή και να του δώσει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται για να εξελιχθεί και να προοδεύσει. Όπως είπε, μέλημα του, είναι η δημιουργία Σχολής Προπονητών στην Πιερία, κυρίως όμως είναι η άμεση συνεργασία με τους προπονητές σε όλα τα επίπεδα που η ΕΠΣ θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη και να υποστηρίξει τη δουλειά τους, μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. «Θέλουμε τις γνώσεις σας» ανέφερε συγκεκριμένα υποστηρίζοντας ότι ο μορφωμένος προπονητής θα πρέπει-επιτέλους- να πάρει τη θέση που του αξίζει. 
 

   Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Λάζαρος Τζιούτζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του που δίνεται βήμα για διάλογο στον Σύνδεσμο Προπονητών Πιερίας, κάτι που, όπως είπε, απουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στο κλίμα καχυποψίας που διέκρινε τις σχέσεις παραγόντων και προπονητών καθώς και ότι η πόρτα της Ένωσης ήταν κλειστή μέχρι τώρα για το Σύνδεσμο ο οποίος, όπως είπε, ουδέποτε στηρίχθηκε όπως θα έπρεπε.
Μέλημα της Ένωσης, ανέφερε ακόμη ο κ. Τζιούτζιος, θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση, εκτός των άλλων, των προπαιδικών και παιδικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Πιερία, τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.
«Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι καταγράψατε τις προτάσεις σας σε ένα φυλλάδιο, μέσα στις οποίες συμπεριλάβατε τις σκέψεις σας για τους προπονητές. Είναι κάτι που θα σας δεσμεύει» ανέφερε ο κ. Στέλιος Καλαϊτζίδης, ταμίας του Συνδέσμου, επικροτώντας το γεγονός ότι για πρώτη φορά ένας υποψήφιος δεσμεύεται προεκλογικά με γραπτές προτάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων.