ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Πώς θα πρέπει να είναι ο ιδανικός άνδρας


Το να έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τον ιδανικό άνδρα της ζωής μας είναι φυσιολογικό αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε πως... υπάρχουν κάποιες παράμετροι που συμβάλλουν περισσότερο από τα φυσικά χαρακτηριστικά.

Ας δούμε πώς θα πρέπει να είναι ο ιδανικός άνδρας και τα χαρακτηριστικά που καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να υποβαθμίζει...

Τα κάτωθι είναι τα κριτήρια που δεν είναι διαπραγματεύσιμα και εκτός του ότι ικανοποιούν τις επιθυμίες μας, εμπλουτίζουν τη σχέση του κάθε ζευγαριού:

-Θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν ενήλικας και δηλαδή να είναι για εσάς ότι και εσείς για εκείνον...

Αυτός που θα σας εμψυχώνει στις δύσκολες στιγμές σας, που θα σας έχει πάντα στην πρώτη θέση χωρίς να έχει ανάγκη να γιατρευτεί από προηγούμενες σχέσεις.

-Θα πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε πάντα όμορφες, χωρίς να υποβαθμίζει τις αλλαγές στην εμφάνισή σας, όπως ένα νέο κούρεμα ή ένα νέο λουκ.

-Θα πρέπει να σας κάνει να γελάτε, αφού αυτό βοηθάει να μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά και οι στιγμές που περνάτε μαζί να είναι μοναδικές.

-Φυσικά θα πρέπει να είναι φανταστικός εραστής, αφού για να ικανοποιηθεί κάθε γυναίκα χρειάζεται υπομονή και αλληλοκατανόηση κάτι που μπορούν όλοι να το καταφέρουν, γιατί όχι και ο αγαπημένος σας;

-Θα πρέπει να είναι ρομαντικός και όταν βρίσκεστε μετά από μερικές μέρες που ζήσατε χώρια να σας φιλάει και να σας αγκαλιάζει σαν να είναι η πρώτη σας φορά.

-Θα πρέπει να σας επιτρέπει να είσαστε ελεύθερες χωρίς να βάζει εμπόδια στις προτεραιότητές σας και τις επιλογές σας, ενώ θα πρέπει να σας αφήνει απόλυτη ελευθερία έκφρασης χωρίς να προσπαθεί να σας αλλάξει το χαρακτήρα.

-Θα πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε σίγουρες και αυτό έχει να κάνει και με την ευρωστία μυαλού αλλά και... πορτοφολιού, καθώς ναι μεν τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά όσο να 'ναι... βοηθάει!

-Θα πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή και γενναιοδωρία αφού για να μακροημερεύσει η σχέση και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της ζωής, θα πρέπει να μπορεί να αντεπεξέλθει με αποφασιστικότητα και ηρεμία και να μην τα παρατάει στο πρώτο εμπόδιο.

Ο σεβασμός είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να εκφράζεται καθημερινά προς εσάς και όλες οι αποφάσεις του θα πρέπει να σας συμπεριλαμβάνουν και να είναι για το καλό σας.