ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η πανέμορφη γκουρού που μαθαίνει σε άνδρες πως να ρίξουν μια γυναίκα


Σύμφωνα με την "εδικό των ραντεβού", Κέζια Νομπλ, μπορεί να διδάξει στον κάθε άντρα τα μυστικά για να ξελογιάσει μία γυναίκα και να την οδηγήσει στο κρεβάτι του.

Ακόμα, δεν θεωρεί πως υπάρχει κάτι το "αντιφεμινιστικό" στα μαθήματά της, ενώ δεν πιστεύει πως "ξεζουμίζει" τους άντρες, παρά το ότι χρεώνει τις εβδομαδιαίες συνεδρίες της 4.500 ευρώ.
Αντίθετα, η Κέζια λέει πως κάνει χάρη στον γυναικείο πληθυσμό, βοηθώντας τις γυναίκες να βρουν "την αγάπη και την ευτυχία στα πιο απρόσμενα πρόσωπα", αφού βοηθάει τους "αβοήθητους" άντρες να μπορέσουν να βγουν από το καβούκι τους και να διεκδικήσουν τη γυναίκα των ονείρων τους.
Η Κέζια υποστηρίζει πως είναι ο σωτήρας της γενιάς των 20αρηδων και 30αρηδων, που έχουν δει τους εαυτούς τους να... ξεμένουν στο ράφι. Καθώς απογοητεύονται και νιώθουν αβοήθητοι, οι άντρες εναποθέτουν τις τελευταίες τους ελπίδες στην 29χρονη "γκουρού του σεξ", σε μία απέλπιδα προσπάθεια για να βρουν την αληθινή αγάπη, αναφέρει το koolnews.gr
Η Κέζια τονίζει πως "εφόσον οι γυναίκες θέλουν να με βρίσουν, είναι δικαίωμά τους, δεν με ενδιαφέρει. Δεν υποχρεώνω τους άντρες να μου δώσουν τα λεφτά τους. Το κάνουν επειδή είναι απεγνωσμένοι". Όπως η ίδια δηλώνει: "Βοηθάω τους άντρες να αποκτήσουν τα... καρύδια, έτσι ώστε να μπορούν να προσεγγίσουν οποιαδήποτε γυναίκα τους αρέσει. Δεν τους μαθαίνω δα να υπνωτίζουν τις γυναίκες και να τις πηγαίνουν στο κρεβάτι. Ναι, η τεχνικές μου θα οδηγήσουν στο άμεσο σεξ. Το θέμα όμως είναι οι σχέσεις".
Η Κέζια, πρώην τραγουδίστρια, είναι η μόνη γκουρού του σεξ που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και λέει πως έχει βοηθήσει τουλάχιστον 7.000 άντρες μέσω των συνεδρίων της, τα οποία κοστίζουν 400 ευρώ το μάθημα, ή 4.500 ευρώ η εβδομάδα.