ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ??? ....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΑΔΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ!!


Ο Κυπριακός λαός είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της διαπραγμάτευσης την ίδια στιγμή που οι καραγκιοζαραίοι στις Βρυξέλλες επιχειρούν να ροκανίζουν το χρόνο για να εκτονώσουν την οργή του...

Την ίδια στιγμή, οι Γερμανοτσολιάδες της Αθήνας αγωνιούν και εύχονται να υποκύψει ο Αναστασιάδης στο συμμοριακό εκβιασμό, γιατί αυτό που νοιάζονται δεν είναι...

Το ποιό θα είναι το μέλλον της Κύπρου και του Ελληνισμού, αλλά να βρουν τα τυπικά επιχειρήματα προκειμένου να εμφανίσουν ως δικαιωμένο στρατηγικά το γενιτσαρισμό τους.
Ήδη το πρώτο αηδόνι ( ο Άδωνης)σε συνέντευξή του πριν από λίγο πρόλαβε να δώσει το στίγμα της ανυπομονησίας του τσίρκου των γερμανοτσολιάδων, προκειμένου να πανηγυρίσουν το "ευτυχές" αποτέλεσμα...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
Στους δρόμους χιλιάδες Κύπριοι πολίτες, ενώνουν τις φωνές τους και ζητούν από τον Νίκο Αναστασιάδη να μην υποταχθεί στους οικονομικούς δυνάστες της Κύπρου..
Οι διαδηλώσεις είναι μαζικές. Έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζεύτηκαν με πρωτοβουλία του ΑΚΕΛ, εκατοντάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τρόικας και της ΕΕ.
Σε ομιλία του προς το πλήθος που κατέκλυσε την οδό Βύρωνος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, έστειλε μήνυμα ενότητας προς τον λαό, ενώ δήλωσε ότι το ΑΚΕΛ, βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας, κάτι που υποδηλώνει και η παρουσία του, στην αποψινή μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία, όπως είπε ενισχύει τον Νίκο Αναστασιάδη, υπό την προϋπόθεση ότι θα στηρίξει στο αποψινό Eurogroup τα συμφέροντα του λαού .
  
Ο ΓΓ της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης κάλεσε από την πλευρά του, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να δώσει τη μάχη διεκδικώντας λύση εκτός ΕΕ, κάτι το οποίο, θα στηρίξει, όπως διαβεβαίωσε και η ΠΕΟ.
Μαζικές διαδηλώσεις διεξάγονται αυτή τη στιγμή και έξω από το Προεδρικό και το κτίριο της Βουλής.