ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΛ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ DETROP - OENOS «να προωθήσουμε τα δικά μας Εθνικά εξαγώγιμα προïόντα»

 

Δήλωση Περιφερειακού Συμβούλου Α.Διαμαντόπουλου
για DETROP – OENOS.
«Να προωθήσουμε τα δικά μας Εθνικά εξαγώγιμα προïόντα»

Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser


                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                       
aleksandros_diamantopoulos                 11/3/2013
Με επιτυχία έκλεισε ο κύκλος της 22ης διεθνής έκθεσης τροφίμων,ποτών,μηχανημάτων,εξοπλισμού και συσκευασίας, που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.
Παρευρισκόμενος στην έκθεση ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:
«Για άλλη μια χρονιά στα πλαίσια της έκθεσης τροφίμων και ποτών, φιλοξενούμε στην Θεσσαλονίκη τους Έλληνες  παραγωγούς και επιχειρηματίες,που δραστηριοποιούνται στον χώρο της παραγωγής και του εμπορίου.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως η παρουσία του κόσμου σήμερα, κρίνει επιτυχής την έκθεση DETROP – OENOS και δείχνει την διάχυτη διάθεση που υπάρχει στους  Έλληνες,για την εκμετάλλευση της γης μας και την έφεση στα προϊόντα του πρωτογενή τομέα.
Όπως είναι ευρέος αντιληπτό η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός.Σε αυτούς τους κλάδους οφείλουμε να εκπαιδευτούμε,να πληροφορηθούμε και να επενδύσουμε,ώστε να δώσουμε ανάταση στην πληγωμένη οικονομία μας.
Παράλληλα,οι εξαγωγές που αναζητούμε τόσο πολύ,πρέπει να γίνουν ταυτόσημη έννοια με την παραγωγή,που θα φέρει άνθιση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας,και  θα εξαρτάται από τις δικές μας επιδόσεις,αφού μιλάμε για  την δική μας επιχείρηση.
Είναι απόλυτη ανάγκη να προωθήσουμε τα δικά μας Εθνικά εξαγώγιμα προïόντα.»