ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Λογοδοτεί στη Red Bull ο Φέτελ


 Λογοδοτεί στη Red Bull ο Φέτελ
 Εξηγήσεις στη Red Bull για την κίνηση να αψηφήσει τις εντολές και να προσπεράσει τον ομόσταυλό του, Μαρκ Γουέμπερ, θα κληθεί να δώσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Δεν ήθελε να πάει στην τελετή ο Αυστραλός.Θα περίμενε κανείς μετά το 1-2 στη Μαλαισία το κλίμα να ήταν πανηγυρικό στις τάξεις της Red Bull. Αμ δε! Η κίνηση του Σεμπάστιαν Φέτελ να αγνοήσει τη σαφή εντολή που είχε να μην προσπεράσει τον ομόσταυλό του, Μαρκ Γουέμπερ, που λίγο έλειψε να προκαλέσει… σύγκρουση των δύο μονοθεσίων και να μετατρέψει σε φιάσκο για αμφότερους το Grand Prix της Μαλαισίας, έκανε άνω-κάτω την ομάδα.
Πέρα από τη χειρονομία του Αυστραλού στον γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή και τα παγωμένα τους βλέμματα μπροστά στις κάμερες μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώτος φέρεται να μην ήθελε να ανέβει στο πόντιουμ, αλλά τελικά πείστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, είχε συνάντηση με τους δύο πιλότους της ομάδας το βράδυ της Κυριακής, αλλά το θέμα δεν θα κλείσει εκεί. Ο Φέτελ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, καθώς η συγγνώμη του δεν αρκεί.
Ερωτηθείς αν τίθεται θέμα επιβολής κάποιας μορφής τιμωρίας στον Φέτελ, ο Χόρνερ απάντησε: «Είναι ένα ζήτημα που θα το συζητήσουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Έχουμε ήδη μιλήσει μαζί του και αφού ηρεμήσουμε μετά τη συναισθηματική φόρτιση, θα ξαναμιλήσουμε πριν τον επόμενο αγώνα».
Όσο για το αν θεωρεί πως μετά το τελευταίο επεισόδιο στη σχέση τους, το γυαλί έχει ραγίσει, είπε: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Μετά το ατύχημα που είχαν το 2010 στην Κωνσταντινούπολη, δεν υπήρχε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσά τους. Όμως υπάρχει πραγματικός σεβασμός. Είναι πιλότοι και πιέζουν στα όρια. Έτσι είναι το DNA τους. Γι’ αυτό υπογράψαμε μαζί τους και γι’ αυτό έχουν αποδώσει τόσο καλά σαν ζευγάρι την τελευταία πενταετία».
Πηγή: Sport-fm.gr