ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γιατί η τρόικα σιωπά για την ασυλία που έδωσαν στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια ύψους 272 εκ. ευρώ που μοίρασαν στα κόμματα;



Αναρωτιόνται οι δανειολήπτες της Βορείου Ελλάδας.

Απάντηση Ολυμπία: Γιατί απλούστατα οι καλοί συνεργάτες πρέπει να ανταμοίβονται.

Καλημέρα σας. Σας παραθέτουμε την αντίδραση του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος στην επαίσχυντη τροπολογία που πέρασε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την τελευταία στιγμή με την οποία ουσιαστικά χορηγείται ασυλία στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών που μοίρασαν θαλασσοδάνεια ύψους άνω των 272 εκατ. Ευρώ στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατά κύριο λόγο και στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ (μικρότερα ποσά). 
Ελπίζουμε ότι δεν θα παραλείψετε το emailμας και ότι θα το προωθήσετε με τον τρόπο που εσείς γνωρίζετε για το καλό όλων μας. 

Μπορεί η τρόικα να αποφασίζει για τα πάντα στην Ελλάδα, ακόμη και για το διορισμό ενός νοσοκομειακού γιατρού σε κάποιο νησί, όπως τουλάχιστον μας λένε οι κυβερνώντες, αλλά όταν πρόκειται για τους τραπεζίτες κάνει τα στραβά μάτια και επιτρέπει στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να περνάνε τροπολογίες την τελευταία στιγμή, με τις οποίες σώζουν από το σάπισμα στη φυλακή τους φίλους τους, τα golden boys των τραπεζών σε αντάλλαγμα για τα θαλασσοδάνεια που χάρισαν ύψους σχεδόν 273 εκατ. ευρώ στα κόμματα.
Ακούστε την ηχογραφημένη εκπομπή εδώ
Για ποιο λόγο η τρόικα συμμετέχει στη συγκάλυψη του εγκλήματος, στο να μη θεωρείται δηλαδή η οικονομική απιστία έγκλημα στην Ελλάδα;
Ο δικηγόρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Ν.Χατζηαθανασίου εξηγεί σχετικά πώς τρεις βουλευτές της ΝΔ -ανάξιο να σπαταλήσουμε μελάνι για να γράψουμε τα ονόματά τους- εισηγήθηκαν μια τροπολογία, ίσως γραμμένη από τους ίδιους τους δράστες του τεράστιου εγκλήματος σε βάρος του ελληνικού λαού, πολιτικούς και τραπεζίτες, με την οποία κατοχυρώνεται η ασυλία των τραπεζιτών για το τεράστιο αυτό ποσό που έδωσαν στα κόμματα και με τη σειρά τους τα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κυρίως και σε μικρότερο βαθμό ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) αντί να εξοφλήσουν τα δάνεια, τα αφήνουν ανεξόφλητα και ουσιαστικά την επισφάλεια την πληρώνει από την τσέπη του κάθε συνεπής φορολογούμενος μέσω των αναρίθμητων πλέον ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών.
Η σχετική παρέμβαση έγινε στη διάρκεια εκπομπής στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό του Συλλόγου μας.
«Με νόμο του κράτους, βγάζουν απέξω τους οικονομικούς εισαγγελείς και ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε διώξεις σε βάρος τραπεζιτών και πολιτικών για θαλασσοδάνεια που χορηγήθηκαν από τράπεζες σε κόμματα. Δεν είναι κάτι αστείο και αφελές. Ηταν προγραμματισμένο να απαλλαγούν αυτοί που εξυπηρέτησαν στο παρελθόν τον συστημικό φορέα που λέγεται πολιτική εξουσία. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα πρέπει να πληρωθούν και η αμοιβή τους είναι η απαλλαγή τους από την ποινική δίωξη και τη φυλάκιση.
Η κυβέρνηση δωρίζει τα εκατομμύρια ευρώ των δανείων που δόθηκαν στους υμέτερους, τα θαλασσοδάνεια μέσα από κομματικές παρεμβάσεις, σε συγκεκριμένα πρόσωπα και σε συγκεκριμένους φορείς που εκπροσωπούνται από πρόσωπα δημόσια και μη που βύθισαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, και αναγκάζει τον ελληνικό λαό να πληρώσει το χρέος. Ηθελαν να προλάβουν τους οικονομικούς εισαγγελείς που κάνουν μια θαυμάσια δουλειά. Πριν προλάβουν να αρχίσουν οι παραπομπές, οι προανακριτικές και τα λοιπά βγάλαν απέξω τους οικονομικούς εισαγγελείς με μια εν κρυπτώ διάταξη που πέρασε σε ένα λεπτό. Πρόκειται για μια διάταξη, με την οποία συγκεκριμένοι τραπεζίτες απαλλάσσονται μέσω της τροποποίησης των άρθρων 256 και 390 του Ποινικού Κώδικα από απιστία και κακουργηματική πράξη τα συγκεκριμένα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών που έδωσαν τα δάνεια. Στην προκειμένη περίπτωση γίνεται κακούργημα. Στο Κοινοβούλιο μετατρέπεται ένα άρθρο και από απιστία δεν γίνεται απιστία. Η απιστία είναι διεθνές έγκλημα σε όλες τις χώρες στην Ελλάδα λοιπόν με βάση την απιστία θα διωχθούν και οι υπουργοί και σε λίγο θα αρχίσουν και οι μηνύσεις εναντίον τους. Στην προκειμένη περίπτωση αλλοιώνεται για μια συγκεκριμένη κατηγορία τραπεζικών οργάνων το θέμα και το έγκλημα της απιστίας και αφαιρείται από τον ποινικό κώδικα το θέμα της απιστίας για συγκεκριμένα ποινικά πρόσωπα. Αυτό δεν είναι χαριστική διάταξη; Δεν είναι προσβολή δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι ανήθικο αυτό, δεν είναι απάτη, ψέμα; Αν αυτό δεν είναι απαλλαγή, ολιγαρχία κοινοβουλευτική, απάτη κοινοβουλευτική, τί είναι;» δηλώνει σχετικά ο κ. Χατζηαθανασίου.
«Οι άνθρωποι αυτοί βγαίνουν έξω περπατάνε και λένε ότι είναι νόμος αυτό κι ας είναι σε βάρος της ισονομίας των πολιτών της ισότητας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά χρησιμοποιεί η κυβέρνηση λοιπόν: ένας πολίτης διώκεται για το παραμικρό και βαδίζει προς τη φυλακή για χρέη των 5.000 ευρώ αλλά τα golden boys του τραπεζικού τομέα, τα οποία κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα απαλλάσσονται με μία διάταξη η οποία ψηφίστηκε μέσα σε ένα λεπτό», τονίζει ο κ. Χατζηαθανασίου.
«Τώρα θα βρίσκονταν στις φυλακές Κορυδαλλού»
Οσο για το εύλογο ερώτημα για ποιο λόγο η τρόικα δεν αντιδρά στο χάρισμα θαλασσοδανείων προς τα κόμματα ύψους 272 εκατομμυρίων ευρώ και στην απαλλαγή των τραπεζιτών από κάθε ποινική ευθύνη για το έγκλημα της απιστίας που διέπραξαν η απάντηση είναι πολύ απλή. «Για το παραμικρό ακόμη και για οφειλές έναντι του Δημοσίου που δήθεν η κυβέρνηση διαπραγματευόταν ότι θα καταβάλλονταν με 36 και 48 δόσεις, αλλά σήμερα μαθαίνουμε ότι θα γίνονται οι διακανονισμοί θα συνοδεύονται με… υποθήκη ακινήτου του οφειλέτη και για οποιαδήποτε ρύθμιση των δανείων των οφειλετών ιδιωτικού τομέα, των λεγόμενων καταναλωτών, πρέπει να δοθεί έγκριση από την τρόικα. Ομως, ένα τόσο σημαντικό θέμα, μια τροπολογία που χαρίζει οφειλές δεν ρυθμίζει οφειλές, δεν θέλει την έγκριση της τρόικας. Για οτιδήποτε όπως ένα επίδομα ανεργίας ακόμη και για το διορισμό ενός γιατρού σε νοσοκομείο σε ένα νησί θέλει έγκριση της τρόικας ή των φερέφωνων εδώ στην Ελλάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση που τροποποιούν τα άρθρα 256 και 390 του Ποινικού Κώδικα που αφορά την παράβαση καθήκοντος, την απιστία δηλαδή,σε βαθμό κακουργήματος δεν χρειάζεται καμία απολύτως έγκριση από την τρόικα. Εδώ είναι συστημικό το όφελος: πρέπει να σωθούν οι τράπεζες, πρέπει απροκάλυπτα ο τραπεζικός τομέας να δουλέψει για να εξαγοραστεί από ξένες τράπεζες.
Ολα συγχωρούνται σε οτιδήποτε αφορά στον τραπεζικό τομέα. Αυτό το σκάνδαλο αφορά τον χρηματοπιστωτικό τομέα κι εφόσον τον αφορά κι επειδή ελέγχει τα πάντα στην πολιτική σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο εδώ συγχωρεί κάθε λάθος που έχει γίνει στο παρελθόν. Αν αφορούσε κάποιον άλλο τομέα, όπως είναι ο ιδιωτικός τομέας, απλά πρόσωπα δηλαδή, σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι θα βαδίζαν προς τις φυλακές Κορυδαλλού», δηλώνει σχετικά ο δικηγόρος του Συλλόγου μας.
Βουλή, ο υπηρέτης της πλουτοκρατίας
«Το ελληνικό Κοινοβούλιο με τον τρόπο που λειτουργεί ως και τον χαρακτήρα του πολιτεύματος πρωθυπουργόκεντρικό δεν αφήνει περιθώρια αμφισβητησης τόσο σημαντικών νομοσχεδίων όπως αυτό που είναι μια πρωθυπουργική απόφαση για να λειτουργήσει η δημοκρατία να ακουστούν οι προτάσεις να τροποποιηθεί και τα λοιπά. Για αυτό και έχουν καταργηθεί και οι νόμοι και έχουν περάσει όλ τα επίμαχα μέτρα σε βάρος του λαού και υπέρ υμετέρων των κυβερνώντων με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δεν δίνεται δυνατότητα επεξεργασίας με αντιρρήσεις με προτάσεις με δευτερολογίες στους βουλευτές ούτως ώστε αποκρύπτουν την αλήθεια αποκρύπτουν το περιεχόμενο. Σκοπός είναι εν κρυπτώ να περνούν αυτά. Και το επιτυγχάνουν με αυτό τον τρόπο», δήλωσε σχετικά ο κ. Χατζηαθανασίου.
«Το Κοινοβούλιο εδώ και δεκαετίες λειτουργεί χάριν της πλουτοκρατίας και της ολιγαρχίας στην Ελλάδα. Κάποτε όταν έρχονταν καίρια θέματα, τα κόμματα έλεγαν ας κερδίσουμε τις εκλογές και θα το συζητήσουμε. Οποτε δημιουργούνταν δημοκρατικές αντιρρήσεις για οτιδήποτε το αφήνανε για αργότερα. Αυτός ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα χάριν της πλουτοκρατίας εφαρμόζεται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Σήμερα που οι πολίτες υποφέρουν με τα δάνεια να είναι στα… κόκκινα στο σύνολό τους σχεδόν με τεράστια προβλήματα, με έναν νόμο Κατσέλη που προσπαθεί η δικαστική εξουσία όσο μπορεί να βοηθήσει, αλλά όταν έχεις ένα εκατομμύριο αγωγές για ένα τέτοιο θέμα, είναι αδιανόητο πρακτικά να συζητηθούν αυτά. Ολοι οι πολίτες περιμένουν μια συγκεκριμένη βοήθεια από τη δικαστική εξουσία. Η διοικητική εξουσία, η τρικομματική κυβέρνηση, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Ολοι αυτοί οι συστημικοί προφυλάσσουν το τραπεζικό σύστημα εξ ου και η ανακεφαλαιοποίηση που πρόκειται να γίνει για να σωθεί ο φορέας που τους καλύπτει και τους εκπροσωπεί. Κι αυτό συμβαίνει διότι τα κόμματα και οι πολιτικοί πληρώνονται από τον χώρο των τραπεζών, τον διεθνή τραπεζικό χώρο και εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα. Δεν θα εξυπηρετήσουν τον ελληνικό λαό σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε.
Ενοχοποιούν τον λαό
«Ο ελληνικός λαός έβαλε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Αυτοί που έφεραν την καταστροφή εκλέχθηκαν να επαναφέρουν τη σωτηρία στη χώρα. Τώρα,θα έρθουν και θα πούν ότι είναι αιρετοί. Οτι τους ψήφισε ο ελληνικός λαός. Νομιμοποιήθηκαν με τις τελευταίες ελληνικές εκλογές. Νομιμοποιήθηκαν από τον ελληνικό λαό να διαπράττουν τέτοια κακουργήματα από τη στιγμή που έγιναν οι εκλογές. Κάποτε τρώγανε νερά, γιαούρτια και παπούτσια. Κι επειδή αυτή η καραμέλα θα κυκλοφορεί για την αυτοενοχοποίηση του λαού, ο λαός φταίει για όλα γιατί ο λαός ψήφισε κλπ. κλπ. έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ, τα μέσα της προπαγάνδας, για να μπορέσουν να αποενοχοποιήσουν το τραπεζικό σύστημα μαζί με το πολιτικό σύστημα, αυτά τα δύο πάνε μαζί και συμβαδίζουν μαζί, για την καινούρια απάτη σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. στο ύψος των 272 εκατομμυρίων ευρώ τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα χρήματα για να χρηματοδοτήσουν μέτρα για τη μείωση της ανεργίας, έστω και για ένα χρόνο. Υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο κι έχουν πρόβλημα και δεν παίρνουν το επίδομα ανεργίας. Για αυτό το θέμα, δεν υπάρχουν τα κονδύλια, αλλά χαρίζονται στις τράπεζες και στα κόμματα 272 εκατομμύρια ευρώ!» εξηγεί ο δικηγόρος του Συλλόγου μας. Κι αυτό για ποιο λόγο;
«Το homo economous επικρατεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για το χρήμα, έχει γίνει χρηματικός, τον ενδιαφέρει τι έχει στην τσέπη, αν έχει να επιβιώσει, να πληρώσει, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους κλπ. δεν ενδιαφέρεται ποιοτικά αν θέλετε για το θέμα της δημοκρατίας στη χώρα. Αν ενδιαφερόταν κι είχε τέτοιες αξίες θα αντιδρούσε. Ο Ελληνας δεν αντιδρά παρά μόνο ωφελιμιστικά, αν δηλαδή του δώσουν κάτι θα σωπάσει. Είναι ένα τραπεζικό σύστημα που φροντίζει να έχει στην κυβέρνηση τόσα συγκεκριμένα άτομα που το εξυπηρετούν ώστε να λειτουργεί αυτό το ολιγαρχικό «δημοκρατικό» πολίτευμα. Εξ ου και ο Στουρνάρας. Ποιος σήμερα κάνει κουμάντο σε αυτή την τρικομματική. Ο Στουρνάρας. Η τρόικα δια του εκπροσώπου της. Μιλάμε για ένα διεθνές τραπεζικό στέλεχος, αποκατεστημένος αυτός και τα παιδιά του. Ετσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα. Αυτός θα τραβήξει όλο το κάρο της κυβέρνησης στα τραπεζικά συμφέροντα ξένα και εγχώρια. Εκεί πηγαίνουνε και δεσμεύουν το λαό και από εκεί και πέρα του πετάνε και κάτι για να σωπάσει. Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται στη χώρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι πετυχημένη.
Μήπως έβαλε ο Λάτσης κανένα ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank, έβαλε ο Σάλλας για την αγορά της Αγροτικής ή των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, όλα αυτά δεν είναι χαρίσματα, δεν είναι με χρήματα του ελληνικού λαού.
«Τέτοιο βαρύτατο σφάλμα δεν θα μπορούσε ούτε δικτατορία να διαπράξει»
«Αυτά τα αποκρύπτουν δεν γίνεται καμία συζήτηση για αυτά. Εγινε καμία συζήτηση στο ελληνικό Κοινοβούλιο για το πόσο στοίχισε η Αγροτική. Δημόσιο αγαθό ήτανε τη χαρίσανε στο Σάλλα έναντι ποίου τιμήματος , προφανώς αν υπάρχει τίμημα είναι εξευτελιστικό. Ετσι εξυπηρετούνται τα τραπεζικά συμφέροντα.
Αυτοί οι κρίκοι είναι δεμένοι, πολιτικοί και τραπεζικοί, σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Δεν ρυθμίζουν τα δάνεια των ανθρώπων μετά από μια τρομερή υποτίμηση των ακινήτων, μετά από απώλεια της εργασίας, μετά από απώλεια εισοδήματος, δεν ιδρώνει το αυτί τους για να γίνει διοικητικά μια ρύθμιση χρεών κι ας είναι στο διηνεκές, για να εξυπηρετηθούν δεν υπάρχουν εισοδήματα πλέον δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά παρόλ’ αυτά μέσα σε ένα λεπτό διαπράττουν αυτά τα κακουργήματα και μη μου πείτε ότι δεν ξέρουν τι κάνουνε.
Τρεις βουλευτές το κατέθεσαν, οι υπόλοιποι που το ψήφισαν πρέπει να είναι ανήθικοι άνθρωποι, δεν μπορεί να μη γνωρίζουν τί είναι ηθικό, δίκαιο, τί κάνουνε. Δεν θα έπρεπε μέσα σε ένα λεπτό να ψηφίσουν απολύτως τίποτα. Επρεπε να πουν λόγω έλλειψης χρόνου, δεν ψηφίζεται τίποτα και παραπέμπεται σε επόμενη ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο. Δεν τους δικαιολογώ ότι δεν γνωρίζανε, έχουν πρόθεση.
Στο τέλος ήταν προσχεδιασμένο να περάσει με αυτό τον τρόπο, ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος», επισημαίνει ο κ. Χατζηαθανασίου και εξηγεί: «Προέχουν για τρόικα-κυβέρνηση-τράπεζες τα τραπεζικά συμφέροντα. Τα τραπεζικά συμφέροντα είναι μετοχές, ο έλεγχος του χρήματος σε μια πόλη, σε μια χώρα, σε μια παγκόσμια κοινότητα κι ο παγκόσμιος έλεγχος γίνεται μέσα από το τραπεζικό σύστημα, όπου κανένας δεν θα μπορεί να συναλλαχθεί χωρίς την έγκριση του τραπεζικού συστήματος. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν για την τύχη των λαών και την ελληνική κοινωνία είναι άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για την κοινωνία και θέλουν να διαμορφώσουν το χώρο των συναλλαγών και το χώρο της ύπαρξης της ελληνικής κοινωνίας κατά τρόπο που να τον ελέγχουν απόλυτα και για να τον ελέγχουν απόλυτα πρέπει να οδηγηθούμε σε τέτοιους δρόμους, όπου όλα τα τραπεζικά στελέχη που έχουν το αλάθητο του Πάπα, θα είναι εκτός νόμου. Με ψήφισμα του ελληνικού Κοινοβουλίου δεν εφαρμόζεται ο ποινικός νόμος σε αυτά τα τραπεζικά στελέχη. Εκτός Συντάγματος, εκτός πραγματικότητας δικαιακής και νομικής. Τέτοιο βαρύτατο σφάλμα δεν θα μπορούσε ούτε μια δικτατορία να διαπράξει. Να είναι εκτός νόμου και στο απυρόβλητο τραπεζικά στελέχη όταν διώκονται μικροοφειλέτες με μικρομάγαζα με χρέος 5.000 ευρώ από την εφορία ακόμη και να προφυλακίζονται και αυτά τα golden boys τα οποία έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα με νόμο του ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως υφαρπάχθηκε βέβαια, να απαλλάσσονται πλήρως από κακουργηματικά αδικήματα. Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο, αυτό κι αν είναι απάτη, αυτό κι αν είναι απιστία και ληστεία του δημοσίου χρήματος. Εχει καταργηθεί η ηθική. Εχουν καταργηθεί οι ηθικοί κανόνες. Δηλαδή, οι ψυχές αυτών των ανθρώπων δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και καμία σχέση με το δίκιο, δηλαδή αξίες που διαμορφώσαν τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή είναι αυτονόητο ότι έχουν καταργηθεί. Είναι αυτονόητο ότι οι Ελληνες πολιτικοί βγήκαν και λένε ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Δεν τους αγγίζει τίποτα, δεν έχουν καμία αξία μέσα τους, καμία αρετή παρά μόνο ένα, το χρήμα και για το χρήμα πουλάνε και τη μάνα τους».
Καταργούν το Κοινοβούλιο
«Με νόμο του κράτους βγάζουν απέξω τους οικονομικούς εισαγγελείς. Δεν είναι κάτι αστείο και αφελές. Ηταν προγραμματισμένο να απαλλαγούν αυτοί που εξυπηρέτησαν στο παρελθόν τον συστημικό φορέα που λέγεται τραπεζικός χώρος σήμερα πρέπει να πληρωθούν και η αμοιβή τους είναι η απαλλαγή τους από την ποινική δίωξη και τη φυλάκιση. Δεν επιτρέπουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο να εργαστεί για την αποκάλυψη της αλήθειας», δήλωνει ο δικηγόρος του Συλλόγου μας.
«Εδώ συνταγματικά έχουμε πραξικόπημα, μια κατάργηση πλήρως του ελληνικού Κοινοβουλίου, η αλήθεια βρίσκεται μόνο μέσα από διάλογο, αντιπαράθεση απόψεων και μάλιστα μετά από την ενημέρωση των πολιτών. Εδώ δεν ακούστηκε τίποτα. Είναι μια αισχρή επαίσχυντη αιτιολογική έκθεση που μάλιστα δικαιολογεί και το λόγο για τον οποίο γίνεται. Για να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα το οποίο θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ανάπτυξη της χώρας χωρίς εμπόδια. Αυτή είναι η αιτιολογία του εγκλήματος που διαπράχθηκε στην ελληνική κοινωνία, αλλά δεν το γνωρίζει διότι δεν την πληροφορούν, διότι έχει αποκρυφτεί, διότι τα ΜΜΕ εξυπηρετούν τον τραπεζικό χώρο και όχι την ελληνική κοινωνία. Μιλάμε για εκατομμύρια Ελλήνων και Κυπρίων αδελφών. Ποιος ακούει για τα εγκλήματα στον τραπεζικό χώρο», καταλήγει.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2Pya2nh1H