ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Σκανδάλων συνέχεια: Χαρίζουν 400 εκατομμύρια ευρώ στους μεγαλοεργολάβους των διοδίων.



Σκανδάλων συνέχεια: Χαρίζουν 400 εκατομμύρια ευρώ στους μεγαλοεργολάβους των διοδίων ληστεύοντας τα από τους άνεργους!

Το Κίνημα Δεν Πληρώνεται αντιστέκεται σε όλα τα επίπεδα στου μεγαλοεργολάβους και τους πολιτικούς τους υπηρέτες


Ξεδιάντροπα και με την  διαπλοκή να έχει χτυπήσει κόκκινο, ροκανίζουν τα χρήματα που βουτάνε από μισθούς και συντάξεις του δύσμοιρου λαού. Μια μεγάλη «σκούπα» πρέπει να σαρώσει τους βρώμικους πολιτικούς και τα αφεντικά τους που τους έχουν τοποθετήσει σε αυτά τα πόστα. 
Διόδια Ζευγολατιού "παρέα" με τα ΜΑΤ των μεγαλοεργολάβων
Το φαγοπότι που γίνεται  σε βάρος του λαού, με πρόσχημα την κατασκευή δρόμων, δεν έχει προηγούμενο. Οι έκπληκτοι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά που συμβαίνουν σε βάρος τους έχουν ονοματεπώνυμο και φυσικούς αυτουργούς.
Οι «εθνικοί»  μεγαλοεργολάβοι συνέχιζουν να εισπράττουν πανάκριβα διόδια ενώ διέκοψαν τα έργα, δήθεν λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, παρ' όλο που έχουν οι ίδιοι την ευθύνη για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων.
 Η νέα συμφωνία προβλέπει σκανδαλώδη χορήγηση τουλάχιστον 400 εκατομμυρίων ευρώ στους διαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους. Τα δίνουν για δήθεν αποζημιώσεις του δημοσίου προς τους μεγαλοεργολάβους. 
Με φωτογραφικές συμβάσεις που προέβλεπαν 6 μήνες προθεσμία για να ρυθμίσει το δημόσιο απαλλοτριώσεις, μεταφορές του δικτύου της ΔΕΗ, ρυθμίσεις για περιοχές αρχαιολογικού ή φυσικού ενδιαφέροντος κλπ μετέφεραν στις τσέπες μας τις ρήτρες. 
Συγκέντρωση στο Καπανδρίτι. Στο βήμα ο χαλυβουργός Π.Παπανικολάου
Και φυσικά μέσα σε 6 μήνες κανένα δημόσιο, ούτε καν το γερμανικό δεν θα μπορούσε να το κάνει. Πόσο μάλλον το διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο και αργοκίνητο ελληνικό. Αυτές οι ρήτρες ήταν ένα ακόμη δωράκι, με το αζημίωτο πάντα, των διεφθαρμένων πολιτικών προς τα πραγματικά αφεντικά τους , τους μεγαλοεργολάβους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποζημιώσεις αυτές, χαρίσματα προς τους μεγαλοεργολάβους για να πεισθούν να επανεκκινήσουν τα έργα, κλέβονται ουσιαστικά από το 1 δις που είχε αποφασιστεί προκειμένου να ανακουφιστει προσωρινά η ανεργία
Η τρικομματική κυβέρνηση είχε δηλώσει, εν χορδαίς και οργάνοις, ότι δημιουργούνται 700.000 προσωρινές θέσεις εργασίας για ανέργους. Αυτά τώρα διατίθενται για τους μεγαλοεργολάβους. 
 Τα εκατομμύρια σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας αφού πρώτα έχουν αφαιρεθεί από τις τσέπες μας, με τελικό προορισμό τους άρχοντες της διαπλοκής.
Είναι ενδεικτικό της ρεμούλας, ότι οι εργολάβοι έχουν ήδη εισπράξει από το ελληνικό Δημόσιο και από τα διόδια ποσά πολύ μεγαλύτερα από το κόστος των έργων που έχουν κατασκευάσει.
Δεν μας πτοούν ούτε τα ΜΑΤ ούτε τα χημικά!
Σε λίγο θα σκάσουν μύτη διόδια στον Άγιο Στέφανο, στη Βαρυμπόμπη και στην Κηφισιά- Μεταμόρφωση. Τι θα κάνεις εσύ ανεκτικέ και αδιάφορε  συμπολίτη; Θα τους κοιτάς με απορημένο βλέμμα; Ή θα το πάρεις απόφαση και θα αγωνιστείς μαζί μας για τα συνταγματικά σου δικαιώματα; Θα συνεχίσεις να βλέπεις οικογένειες να θερίζονται σε παράδρομους της συμφοράς και «εθνικούς δρόμους» - καρμανιόλες σαν την Κορίνθου - Πατρών; Αύριο μπορεί να είσαι εσύ και η οικογένεια σου το θύμα στα συμφέροντα μιας χούφτας άπληστων λαμογιών.
Τώρα είναι η ώρα! Έλα στις ανοιχτές συνελεύσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω που γίνονται κάθε Τρίτη 7:30 μμ στα γράφεια μας, Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια. Πρέπει να οργανώσουμε τον αγώνα μας σε ανώτερο επίπεδο και να μαζικοποιήσουμε το Κίνημα ενάντια στα διόδια αλλά και συνολικότερα το Κίνημα Δεν Πληρώνω. Είναι αγώνας για τις ζωές μας. Είναι ο αγώνας που καλείται να δώσει η δικιά μας γενιά.
Ο κύριος εχθρός είναι οι μπάρες του φόβου που έχουμε  στο μυαλό μας, η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς.
 Εμείς το έχουμε αποφασίσει. 
Εσύ;

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2R72QVusn