ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΤΙΜΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!
ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!

Συνάδελφε οικοδόμε,

    Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές από κάθε άποψη. Η καπιταλιστική οικονομική κρίση αναδεικνύει τα όρια αυτού του απάνθρωπου, εκμεταλλευτικού συστήματος που ιστορικά είναι ξεπερασμένο και πρέπει να αντικατασταθεί με ένα ανώτερο όπου οι εργαζόμενοι σαν παραγωγοί του πλούτου μαζί με όλη την κοινωνία να απολαμβάνουν τους καρπούς του μόχθου τους.
   Η πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης του κεφαλαίου, η Ε.Ε., το ΔΝΤ, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ταξικής ολομέτωπης επίθεσης ενάντια στα δικαιώματα της εργατικής τάξης, συνολικά της ζωής μας. Αυτή η πολιτική αποτελεί συνειδητή επιλογή στα πλαίσια της στρατηγικής του κεφαλαίου για να φορτώσει τις συνέπειες της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων.
   Αυτήν την πολιτική αξιώνουν σύσσωμο το μεγάλο κεφάλαιο, εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλοκατασκευαστές, μεγαλέμποροι για να ξαναβάλουν μπροστά την μηχανή των καπιταλιστικών κερδών μέσα από την ένταση της ταξικής εκμετάλλευσης της εργασίας από την αφαίρεση εργασιακών, μισθολογικών, κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων.
  Θέλουν σύγχρονους σκλάβους   που να δουλεύουν στις κατασκευές με 20-25 ευρώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς κανένα άλλο δικαίωμα αφού οι καπιταλιστές αξιώνουν την κατάργηση της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και κατά επέκταση των κλαδικών συμβάσεων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ,
ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΜΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Εργατική Ταξική Ενότητα Οικοδόμων Κατερίνης