ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Απολύεσαι, Φύγε ανεπίδεκτε Σαμαρά.



     Ανεγκέφαλε μωροφιλόδοξε  ``Αυτοκράτορα,, ενός κακού μύρια έπονται. Υπερβατικέ Σαμαρά, χελιδόνι της πολιτικής Άνοιξης της Ελλάδας, από σωτήρας όπως διατείνεσαι, φέρνεις το σύνδρομο της καταστροφής οδηγώντας τη χώρα στην παρακμή και τους πολίτες στην εξαθλίωση.
     Τα γεγονότα, τα επίχειρα των πράξεων σου αποδεικνύουν το φαύλο κύκλο της πολιτικής σου και το άδοξο, απεχθές τέλος σου. Είσαι προάγγελος και πρόξενος συνεχών μνημονίων,  νάνος στον ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο ενάντια στη  χώρα.
     Αποδείχθηκε ότι είσαι άδειο πουκάμισο, αριβίστας και χαμαιλέοντας της πολιτικής σκηνής, διασαλευτής της κοινωνίας.
     Έκανες άσπονδους  εχθρούς πρώην φίλους σου  και λυκοφιλίες με δηλωσίες και ερμαφρόδιτους πολιτικούς.
     Θα πάθεις χειρότερα από το γεννήτορα και μυητή σου στο μνημόνιο Παπανδρέου γιατί κατάντησες γενίτσαρος μιας πανθομολογούμενης  λανθασμένης, αδιέξοδης και απάνθρωπης πολιτικής που συσσωρεύει ανέμους κοινωνικής έκρηξης. Γιατί είσαι ηττοπαθής όπως ο προκάτοχός  συμφοιτητής σου στο  Δ´ Ράιχ. Τα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία είναι ατελέσφορα και αντιαναπτυξιακά  αποτελούν πολιτική πρακτική ανακύκλωσης και ανατροφοδότησης της κρίσης. Μεθοδολογικά κατασυκοφαντείς  και σαλαμοποιείς  την κοινωνία, ενοχοποιείς και εκφοβίζεις  τους πολίτες, επικαλείσαι επιλεκτικά παγκόσμιους οργανισμούς κύρους, προκατασκευασμένους οίκους αξιολόγησης, μεταχειρίζεσαι σοφίσματα οικονομικής ανάπτυξης δίκην Κίνας, όπου ο εργαζόμενος μένει σε κοιτώνες, λιμοκτονεί, αυτοκτονεί και εκτελείται, φωτογραφίζεσαι με καμάρι με τα αφεντικά της  COSCO, χαίρεσαι γιατί προλεταριοποίησες     το εργασιακό σύστημα, θα μείνεις στην ιστορία της χώρας  ως ο ακραιφνής  νεοφιλελεύθερος πολιτικός που επανέφερε το κομουνιστικό  μοντέλο του πάλαι υπαρκτού σοσιαλισμού.
     Με σπασμωδικές, άστοχες  και ανίκανες κινήσεις, με εξαθλίωση του λαού και τους πολίτες απέναντι δε γίνεται ανάταξη της οικονομίας, δεν έρχεται πρόοδος φαντασιόπληκτε Αντώνη. 
     Με στρατεύματα κατοχής επιβάλλεις την παραχώρηση γης και ύδατος σε στυγνούς κερδοσκόπους  ξένους επιχειρηματίες σε βάρος της αειφόρου ανάπτυξης  και του περιβάλλοντος με ασύμμετρες  επιπτώσεις. Με άλλα λόγια τα δίνεις  όλα στους μεγάλους  για να εξαφανίσεις τους μικρομεσαίους, ερημώνεις την ύπαιθρο, κτυπάς  τις ραχοκοκαλιές  της οικονομίας χωρίς να αξιοποιείς τις χάρες και τις δυνατότητες της χώρας, το ανθρώπινο δυναμικό επωφελεία όλων των πολιτών.
     Η ομπρέλα προστασίας  που έχεις στήσει είναι διάτρητη πλέον, ούτε η επικοινωνιακή  σου τακτική περνάει, τα  Γκόλντεν  Μπόις των Μ.Μ.Ε διαξιφίζονται μεταξύ τους αδυνατώντας να δικαιολογήσουν την αντιλαϊκή πολιτική σου, που δείχνουν τα χαμηλά ποσοστά ανοχής  που καταγράφονται  στις δικές σου πληρωμένες  δημοσκοπήσεις. Οι δυνάμεις  στήριξής σου σε εγκαταλείπουν καθημερινά. Η όλη παρουσία σου θυμίζει  νευρόσπαστο κυβερνήτη.
     Για την υστεροφημία σου να παραδειγματίζεσαι από  τη συμπεριφορά του λαού της  Βενεζουέλας στον ηγέτη τους, από τα όχι της Κύπρου στις ασύμμετρες απειλές των μεγάλων.
     Η Άνοιξη θα έρθει πολύ σύντομα γιατί  τα μπουμπούκια  της κοινωνίας πολλαπλασιάζονται, οι Έλληνες ανθίστανται, επαναστατούν. Σαμαρά φύγε γιατί προκαλείς με την ανικανότητά σου, παίζεις επικίνδυνα  με την φουφού, προσπαθείς  να τρομοκρατήσεις το λαό με τους  πραιτοριανούς  σου, ρίχνεις δικαστικές βολές σε φίλους και εχθρούς  σου προς γνώσιν και συμμόρφωσιν εις τας υποδείξεις σου, μάταια όμως γιατί επίκειται η έκρηξη του κοινωνικού ηφαιστείου που θα σε κάψει, έρχεται η πτώση σου.
     Από αντάρτης των παγκοσμιοποιητών κατέληξες άθυρμα της  Μέρκελ για λίγα ψίχουλα  εξουσίας  και αρνητικής δημοσιότητας, χρησιμοποιείσαι σαν πειραματόζωο, όπως και η χώρα στα σχέδια μεσαιωνισμού της κοινωνίας. Φύγε όσο είναι νωρίς για σένα, δεν έχεις το ακαταλόγιστο, ούτε το αλάθητο του Πάπα, ``Σωτήρα ,, φύγε γιατί ο λαός θα σε σταυρώσει πολύ σύντομα.
Κατερίνη  17.04.2013
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας