ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




          Μέσα από μαζική σύσκεψη που πραγματοποίησε το Δ.Σ. των οικοδόμων Κατερίνης, συζητώντας για τα οξυμένα προβλήματα που δημιουργεί η καπιταλιστική οικονομική κρίση, τις τραγικές συνέπειες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο της κατασκευής, αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκρότηση επιτροπής αγώνα οικοδόμων Κατερίνης που μαζί με το Δ.Σ. Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης θα οργανώσουν την πάλη των εργαζομένων του κλάδου.

           Η Επιτροπή Αγώνα Οικοδόμων Κατερίνης, το Δ.Σ. οικοδόμων Κατερίνης, καλεί τους εργαζόμενους, ανέργους του κλάδου να συσπειρωθούν γύρω από την επιτροπή και το σωματείο. Οι οικοδόμοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, δεν πρόκειται να κάνουν πλάτη στην αντεργατική πολιτική που οδηγεί τον κλάδο σε συρρίκνωση και οδηγεί εμάς στην ανεργία και στην φτώχεια.
 

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΚΑ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ:
ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΩΡΑ 6:30 Μ.Μ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

-Σε όλους τους οικοδόμους να σφραγιστούν τα βιβλιάρια ασθενείας χωρίς προϋποθέσεις μέχρι να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση για να έχουμε εμείς και οι οικογένειες μας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

-Κανένας οικοδόμος να μην πληρώσει το χαράτσι των 5 ευρώ στο δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις ούτε το χαράτσι των 25 ευρώ για τη νοσηλεία του στο δημόσιο νοσοκομείο

-Σε κανένα σπίτι οικοδόμου να μη γίνει διακοπή ρεύματος, νερού, τηλεφώνου μέχρι να τελειώσει η οικονομική κρίση.

-Διεκδικούμε έκτακτο επίδομα 1500 ευρώ για να καλύψουμε τις άμεσες ανάγκες μας.

-Να ανασταλούν οι δόσεις σε τράπεζες που έχουν συνάψει οικοδόμοι μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση. Κανένας ανατοκισμός των δόσεων μέχρι τότε.

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ